Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tl talira valószínűleg kész lesz a gép úgyhogy jelentem megjelenek.(ha az oldalam se fáj már addigra )
Hát sziasztok TLes barátai, motorosok!!

Na hát megnézegettem a Borzsongásos képeket és csak irigykedni tudok hogy nem tudtam elmenni a szar idő miatt!!Csak gratulálni tudok Dino barátom!!!!
Nagyon jók a képek és büszkeséggel tölt el hogy a TL-ek helyüket állták és nem utolsó sorba Az SV-k is!! Esetleg annyit hiányolok hogy a jó öreg BLöróról nem látok egyetlen képet sem!! Vagy nem volt Blues Company Koncet?? Na mindegy légyeg hogy látni hogy jó buli volt! Remélem jövőre mi is odaérünk!!

Tasinak: Hehe igen már közeleg a TL tali és mi zalai motorosok tuti ott leszünk és minél több TL szeretnék látni!!!

Tarka: Sirok fasza hely bár nem voltunk csak az Ancsa és Rock hozott vágatlan videot, és én szeretnék menni csak legyen kivel!
De mivel elöbb itt Zalaegerszegen lesz motoros tali Júni 2-4 ezért remélem hogy eljöttök és erősítitek a TL -es bandát!!! Na és megismerhetitek Ancsát is milyen nagyszerű csaj, anya, motoros, és feleség egyben!! És Rock is belevaló TL-es!!! Egy őrült motoros mint én!

Hát ennyi!!!!
Vigyázzatok magatokra, széles utat!!!

V2 for ever!!!!!
Ok,várom az esti kinyilatkoztatást.
Szevasztok legények!!!!!

Úgy néz ki megoldották a net kérdésemet és újra műxik a rendszerem.
BorZsongás képek a www.bama.hu
http://publik.osipince.hu/kepek.html
és a www.borzsongas.info.hu
és még ezer helyen. Szeretném megköszönni a TL klubb résztvevőinek a részvételt, sajnos nem sokat tudtunk beszélni. Pirosszkámról az életképek hamarosan felkerülnek, elég véresre sikerült a torka. No pár kép.

Üdv Dinó
TL talira bőséggel készen a vas, a szálláson lehet üdülési csekkel fizetni????
Sziasztok TL-es barátaim!

Nagyon el vagyok érzékenyülve , köszönöm, hogy befogadtatok,ez nagyon jól esik!
BerikZ, Tasi !
Ha én ezt előre tudom......szétbulizhattuk volna az agyunkat együtt Sirokon.
Én és Rock, nagyon szeretnénk, ha eljönnétek a mi találkozónkra, tudom messze van, de hát mi is elmentünk Sirokra, ami + nekünk volt nagyon messze, úgyhogy kifogást nem fogadunk el!
Nagyon tuti lenne, ha leugranátok! Várunk benneteket , köll a téel ebbe a városba!
Tarka!
Egyenlőre én nem tudok nyilatkozni, csak este, de van 1 olyan érzésem, hogy meg tudunk egyezni!
Legyen jó napotok fiúk!
Na mégegyszer

Szu-Csa-Mo-Ta?? Meggondolandó.

Na most remélem jó.
Hello!

Szu-Csu-A-Mo-Ta??? Meggoldolandó.
Szerbia Tasi!
Nem mondott sokat ,nagy részét tőle szereztem,csak az első lámpa+a tartóvas kéne,neki xenonossá volt átalakítva a lámpa,tartóvasa + nem volt.ez kell az a tiszteletbeli TL-es Ancsától és abszolút TL-es párjától. Amúgy a gépeddel mi van? már többször kérdeztem,de nem válaszoltál
Szasz...tok!

Ancsá-nak:-Én sajnálom,mert én elmennék a BerikZ-vel Sirokkra,lehet hogy Pfvári is benne lenne!
Tarká-nak:-Ezek szerint a bene sokat mondott?!

BerikZ-nek:-Most akkor SZU-CSa-MO-TA a ringen 28-án rendben,minden TL-est várok,közel esőknek már már Szülői Értekezlet jelleggel!!!

Imrufó-nak:-Azért elhozod azt a plexit Pénteken!?

Mindenki gyalog jöjjön,vagy tömegközlekedjen,mert picit elhajolunk...ha lehet!

Minnél több TL-est szeretnék látni a TL-talin,ne hagyjatok cserben!!!

Addigra szépen kicsinosítom Elenor-t!

V2 The GOD!!!!

A Tasla
Sziasztok Rock&Titkárnője !
KÖszi a gyors reagálást,megírtam a magamét a .....gmail.com címedre.
Olvassátok,gondolkodjatok,szóljatok,megyek,fizetek, mindenki boldog.
KÖSZI!KÖSZI!KÖSZI!
Helló Tarka!

Mint ígértem írok(unk). Először is, én írok, mert Rock hulla fáradt, én vagyok a titkárnője.
Azt kéri, hogy írj egy árat, hogy mennyit adnál a lámpáért és a tartóért, hogy neked is jó legyen.
Még azt is kérdezi, ha ne adj isten, nem menne így át műszakin, akkor kölcsön tudod e adni esetlegesen, de csak a legvégső esetben..... .Tudom, hülyén hangzik, ez csak tényleg arra vonatkozik, ha már nincs más megoldás.Ja és ez jövő nyáron esedékes.....ammmég messze van.
Na most kilövöm ezt a gépet, végre megnézünk 1 filmet!
Szióka Berik!

Először is köszönöm a megtiszteltetést, nagyon jól esik.
Másodszor, a rossz hír, hogy idén pont nem megyünk Sirokra, Rock legnagyobb bánatára, mert már elígérkeztünk a Horvát tengerpartra motoros társainkkal, barátainkkal.Sajna, pedig ha ezt tudom, hogy ilyen jó fejeket ismerünk meg , mint amilyenek Ti vagytok TL-es BANDA, akkor talán mégis inkább oda megyünk.Na nem baj, bízom benne, hogy még idén azért valahol összefutunk!
Hello TL-esek és tiszteletbeli TL-es Ancsa!

Amint látom megint nem nagyon van téma.... Sajnos.

Mindjárt itt a TL tali emberek! Erről jut eszembe. Ancsával már beszéltünk róla....vki nem jön majd a siroki találkozóra??? Én az utóbbi 5 évben ott voltam, és mindig nagyon jó volt. Van például Hill climbing,amit nem sok helyen látni. Sztem érdemes eljönni.
Köszi Szunyig!-Ari vagy!
előre is nagyon nagyon köszi.
Köszönöm szépen Ancsa!
Ha Szegeden jártok akkor számíthatsz az idegen vezetésemre.
Csak szólj előre és segítek nektek.
Szia Tarka!

Örülök, hogy sikerrel jártál, remélem jó áron tudtad beszerezni.
A cuccokról most nem tudok nyilatkozni, mert nincs itthon az Apa,de estére írni fog neked, ígérem!
Szia Szunyig!

A magasságom: 172cm, de mint már Tornyi barátom is írta, kényelmesen leér a lábam, ami azt jelenti, hogy nálam jóval alacsonyabbaknak is tudom ajánlani.Van egy haverom , egy 1990-es Honda Cbr 1000-est kerget(azért írtam ide a korát, mert hatalmas nagy monstrumot gyártottak akkor), és elég alacsony a srác, épp, hogy lábújhegyen ér le a lába, de megbírkózik vele, sőt......
Szóval nyugodt szívvel ajánlom édesapádnak!
Szia Rock@Ancsa!
Mint írtam nektek múlt hétvégén megindultam magyarország belterületén és pár bontót felkerestem.Sikerrel jártam ,minden cucc már a fényezőnél van ,viszont ami még kellene tőletek:első lámpa+a lámpatartó vas.Válaszotokat várom,köszönöm!
Tornyi
Köszi az infót!
Nekem mindegy hogy ki válaszol,én csak azon izgulok hogy apám újra beleszeressen a motorozásba
legalább ugy ahogy versenyző korában szerette.
Persze én meg örülnék ha minél nagyobb motort venne (600 1000) mert pár év és akkor már elvihetem a mocit egy-két körre,de addig jó nekem ott hátul mögötte.
Ha van ötleted még ilyen kissebb ülésmagasságú motorokrol akkor szívesen várom azokat.
Előre is köszi.
Szép jó reggelt mindenkinek!!

Én nagyon ajánlom a 400as RF-et apukádnak mert alacsony az ülésmagassága!!
Sőt még a 600-asnak is mert nekem az volt!! Tudom mert mindkettővel motoroztam! :)
Bár én nem Ancsa vok de együtt motorozunk!
Ancsa
Helo azt szeretném kérdezni hogy milyen magas vagy,csak azért mert apám is akar venni egy ugyan olyan Suzukit mint ami neked van csak neki elég rövid a lába ezért kicsit be van határolva.
Légyszi válaszolj ha nem titok.
Előre is köszönöm.
Szijjja Pfvari!

Igen azt szolgálná, de kevés sikerrel, mert inkább csak a féket puhítja. Ez gyárilag állítólag elba....ott, le is húzták minden tesztbe anno.(hát ugye ez már igen régen volt, mivel a drága már nem mai csirke).
Ettől függetlenül, párom kedvenc motorjai közé tartozik, most udvardíszként szolgál, bár baja nincs, de nem válik meg tőle.
hupsz, az a ellipszilonos jé, az pontos akart lenni ,
csak hát akarni máshol kell
jól selyted