Imrufó-nak:-Rendben van akkor pénteken,a Presszófájter nagyon tetszik,láccik hogy a Peti mindig kitalál vlami hülyeséget! (de hát ezért is szeretjük,meg még egy pár dologért)...
Hacker a Kódolvasó!!!
BerikZ-nek:-elmentem tegnap Elenor-ért,de hijjába van készen,mivel a burkolatokat csak tegnap vittem csak ma lesz ruhába öltöztetve!!! Apám,ruha nélkül nem gyenge!
-Csak úgy legeltek a Boci szemeim!!
Ancsá-nak:-Rock-nak jó búlást!
Imrufó-nak:-Már megint hazabeszélsz!!! HI-HI-HI
Méghogy az IFA-Fighter-eknek elsöbbségük van!!! EZ JÓ!!!
Szerencsére a régebbi presszók oldalán csak az alábbi feliret volt olvasható:
-Trabantot,Kerékpárt és Asszonyt a falhoz támasztani TILOS!
Rock mi hamarabbi gyógyulást mert szombaton bulizni kő vazze!!!!
Tod a kedves kis feleséged öregedett 1 évet! (na nem komolyan venni) !
Úgy néz ki arra elkészül az én TLem is és gyönyörű felpolírozott vázzal megyek a partyra!
Lüszynek meg mi hamarabbi újra élledést kívánok!! Szép az a moci!! Kell olyan ha nem is a zegire bár jó lenne, de a TL talira minden képpen!!!!!!!!!
Köszi Berik, szurkoljatok neki, mert hatalmas világraszóló szülinapi-motoros garden party-t tervezek szombatra. Nem bánnám, ha meggyógyulna, ja meg amugy is, mert ŐŐŐ a legfaszább férj az egész világon!
Imrufo!
Hááát....én valahogy hülyét kaptam attól a nőszemélytől, na de se baj, még kicsike kis koromban volt egy édi kiskutyánk, úgy hívták " Lüsszi"( két s-el),majd arra fogok gondolni, és nem a kis gnómra!
Lényeg, Lüsszinek mielőbbi teljes gyógyulást, hogy mielőbb élvezhessük sok sok jó fej Tl-es társaságát.
Ancsa: természetesen nincs semmi félreértés, se sértődés . Haverok is fexenek, mikor nekitámasztom a fának;padnak;falnak, de a benzikút a legjobb, mikor a kútfejnek van nekidőtve...
Természetesen van neve a kislánynak. Az általános pfvari által adott "presszófájter" elég találó, de én valamiért mindig "lüszi (Lucy)"-nek hívtam. Asszem a Dallas-ban volt az a szőke alacsony kiscsaj (a Bobby huga), akit "lüszi"-nek hívtak... Namármost ez a motor meg pont fekete, meg nagydarab, szóval nem is tudom, hogy illik össze a kettő... de akkor is "lüszi"!
A találkozó júni 2-4, és várunk benneteket! , ja és nem késtél meg, köszönöm szépen!
Különben szép kis szülinap, Rock itt haldoklik mellettem....hányik, lázas
Imrufo!
Tök nagyot kacagtam.... , hát qrvára tecccett amit írtál, tudod én vizuális ember vagyok, és elképzeltem, amint nekitámasztod, egy falnak, hogy el ne dőljön! Félreértés ne essen , nem kiröhöglek, hanem nagyon feldobtál,miközben sajnálom, hogy nincs kész a vas
Hát jó lesz, ha összeszeded magad, és a gépet....mi is a neve?-van neki?
Ajajaj, kedvem lenne, de még mennyire! Csak sajna tavaly úgy lebontottam a gépem, hogy még oldaltámasz sincs rajta. Igazi lekönnyített "presszófájter" (by pfvari) . Úgy szoktam nekidőteni mindennek, mint egy bringát. Sajnos csak ősz elejére lesz teljesen kész a gép(piszkos anyagiak miatt), addig csak a környéken fokozom az indulatokat...
A TL talira viszont még így is lemegyek! Legfejjebb ledőtöm a fübe a vasat...
Viszont ősztől kezdve szivesen fogadok mindenféle invitálást, mert be kell pótolnom az elmulasztott kilométereket!
Motorozós-autóvalelédkijövős-balesetetokozós témához nem szorosan kapcsolódó hozzászólásomat szeretném kinyílvánítani :
Mivel presszófájtzerem idáig egykipufogós volt (jobb oldali), vettem hozzá egy bal oldali csövet is. Ennek örömére eladtam azt az egy dobot is, ami volt a motoron. Most így járkálok, dobok nélkül. Az az észrevételem, hogy így valamiért nem jön ki elém senki... biztos azt hiszi mindenki, hogy egy repülő készül lezuhanni a közelben, mert azé van hangja rendesen! Persze lesznek rajta dobok, csak sajna mindig lecsúszok a jó vételekről.
Másik észrevétel: Az IFA-nak mindig-mindenhol elsőbbsége van! Tessék felkészülni, és szigorúan betartani ezt a szabályt! Ja, hogy honnan veszem? Én is IFA-val járok nap közben...
Tasinak: péntek este viszem a plexit, ha kell, ha nem! majd kifilózunk rá valamit... este hétkor! fél nyolcra biztos odaérek... hehehe
Mindenkinek: kellemes, balesetmentes motorozást kívánok! Csak szabályosan! Dobokat le!!!
Köszönöm a jókívánságokat, és a meghívást is, de sajna, nagyon sok a program a nyárra, és Szeged is nagyon messze van.Talán jövőre....., de mégegyszer köszi!
Szia Ancsa!
Boldog szülinapot kívánok!
Nektek nincs kedvetek lejönni a Szegedi motoros kiállitásra és más egyébre.
Tavaj nagyon jó volt szerintem és most is jónak igérkezik.
Ráadásul én is örülnék ha lejönnétek mert akkor megismerném végre ezt az összetartó brigádot.
Válaszodat várom.
Üzenném a moderátor-nak hogy nem tudom felrakni a napokban összemazsolázott képek siserehadát,mivel megint nem rak fel képet a SITE!!!
Kérünk mielöbbi intézkedést!
A TL-R TL-S-esek!
A Tasla