Pfvari:
Átmenetileg lett belevágva egy szivacsdarab, de aztán az is kikerült belőle, mikor szétszedtük.
De egyszerüen nem tom honnan lehetne bele szerezni, de ha más nem lesz megint vágunk bele szivacsot, és lesz egy gagyi légszűrőm.
Szia Ancsa! Légszűrő nélkül ne nagyon hajtsd azt a szegény motort! Nézz meg egy használt légszűrőt! Ami azon kívülről van, az megy most bele a motorodba! Darazsak, falevél meg hasonlók... gondolom nem örül neki szegény...
Na most már tényleg ám!!!!!!!!! Mit fogok olvasgatni, ha Ti ennyire el vagytok punnyadva?
Szegény Tasikám, Elenor megint megadta magát? Igazi NŐŐŐŐŐŐŐŐŐ! Mindig kéreti magát!
Tarka: Türelem rózsát terem-amugy nem felejtettünk el, viszont Kishapsi elfelejtett engem, mert már régóta nem jelentkezett a légszűrőm miatt. Nem hiszem, hogy nagyon egészséges , hogy folyton anélkül hajtom a vasat. Valaki nem tud szerezni nekem?
BerikZ-től várjuk a fotókat!
Ja, és amit Tornyi írt, gyertek Kaposvárra, tavaly lent voltunk, qrva jó volt a buli, és a streetfighter bemutató!
Én nem tudok képeket,a Berikz-nél volt digit azzal csattogtattam én is,remélhetőleg ha a sulival rendben lesz akkor felrakja nekünk a képeket,mondjuk hétvégén!?
Semmi jó hírem nincs:-Elenor szervízben valamint műanyagosnál leledzik!
Az egyik komoly a másik csak kissebb javítási munka,még kéne az a balos tükör a Pubec-től,de hogy mikor tudom elhozni az még Kérdőjeles?
A szervízben nem sok jóval kecsegtettek a futóműproblémámra+ a motorgondjaimra a gyógyír 80000.-be kerülne...ez most nagyon fájna!!!
Egyenlőre ennyit,én megpróbálok azért képeket feltenni a telefonról!
Próba cseresznye!
Mindenki lazítson hamarosan TL-tali szeretném ha mindenki ott tudna lenni...lehetőleg egyben!!!
Mi ez a nagy punnyadás itt a fórumon tán enyire jó volt a Borzsongás!!!??
Képeket szeretnék rólalátni!!
Május 20-án gyertek Kaposvárra mert street fighter bajnokság lesz!!!
szerbia!nagyon nagy a csönd,ennyire fárasztó volt a borzsongás?na majd holnap bekukkolok.
Mr2Ütem:co mérgezés=az általatok kiokádott oszt orrotokkal tüdőtökbe beszippantott füstbőőől ami blokkújja az oxigénszállító vérsejtjeidet és így agyhalálhoz,majd klinikai halálhoz aztán végleges kipurcanáshoz vezet
Nekünk is TL van és én rögtön beleszerettem ! Most azonban mégis megválni kényszerülök tőle mert a barátom eladja és nagyobbat akar venni . De csak pozitív amit moondhatok róla. Egyszerűen gyönyörű!!!!
cső!
bazzeg, Te nem gyorsultál?nézted a milléket gyorsulni?eszméletlenek voltak, őrület, ez a v2-hang ez maga a csúcs
TL-esek!Sok szép TL-t láttam, mindegyiket körbe is néztem, ez most nekem régóta a favorit, némelyiknél álltam is, hátha valami itteni fórumos srácé, de nem jött senki, aztán tovább álltam
Sikerült nekem is végre hazaérni. A borzsongás jó volt bár kissé kevesen voltunk, viszont jó volt együtt motorozni a TL-es bagázzsal.
Ma lementem Kunmadárra....ma volt ázás az M3-ason. Sebaj,néha ilyen is kell. Csináltam pár képet majd felteszem őket. Beszámolót egyenlőre meg nincs energiám írni.
Átmenetileg lett belevágva egy szivacsdarab, de aztán az is kikerült belőle, mikor szétszedtük.
De egyszerüen nem tom honnan lehetne bele szerezni, de ha más nem lesz megint vágunk bele szivacsot, és lesz egy gagyi légszűrőm.