Nemtom hogy Ancsa tudsz e segíteni, de az urad biztos el tudja nekem magyarázni hogy a GSX750EF-jén az első féknyeregből az első villapatronhoz menő fékcső milyen feladatot lát el? Valami olyasmire gyanakszom, hogy fékezéskor a bebólintást megakadályozandó felkeményíti az első villát.. Jól sejtem?
Jajj ennyi jó kép a sok motoros talikról!! Ehh!!!
Csak már én is mehetnék valahova!!!
Na majd 20-án Kaposvár! Csak nem szakadjon az eső!!!!!
Na és utána júni. 2-4 zalaegerszegi talin blöróvalk!!
És már alig várom az uttánna lévő TL talit!!!!!!!!!!!!!!
Szerintem nem gyengén akarnak lehúzni abban a szervízben...
Nekem Vácon 60 ropi volt a blokk ki-be, meg még 30 a főtengely-hajtókar csere. Még ezt is sokalltam, de mivel elég komoly művelet szétszedni egy kéthengerest, belenyugodtam.
Ha nem veszik ki a blokkot, szerintem max egy tizes lehet hengerenként... Ha van egyáltalán baja...
Mindenesetre legyé gizda, oszt ne hagyd magad megszívatni!
A másik Tasi, és Kopasz ( Peti barátja, gondolom őt nem nehéz felismerni ).Én nem vagyok rajta mert a képeket csináltam.
Én minden éven ott vagyok Sirokon! Tavaly is voltam,ha minden jól megy most is megyek! Remélem többen jönnek a fórumról és egy nagy baráti társaság tud lemenni.
Jajj ennyi jó kép a sok motoros talikról!! Ehh!!!
Csak már én is mehetnék valahova!!!
Na majd 20-án Kaposvár! Csak nem szakadjon az eső!!!!!
Na és utána júni. 2-4 zalaegerszegi talin blöróvalk!!
És már alig várom az uttánna lévő TL talit!!!!!!!!!!!!!!
Ismeritek?
Köszi a felvilágosítást!
Tasi!
Lebuktál! Végre láttalak!
Nekem Vácon 60 ropi volt a blokk ki-be, meg még 30 a főtengely-hajtókar csere. Még ezt is sokalltam, de mivel elég komoly művelet szétszedni egy kéthengerest, belenyugodtam.
Ha nem veszik ki a blokkot, szerintem max egy tizes lehet hengerenként... Ha van egyáltalán baja...
Mindenesetre legyé gizda, oszt ne hagyd magad megszívatni!
BerikZ-nek:-Köszi a képeket,megmelengették a szívemet!
Pont jó a szög(-Nem látszik a szigszalagtuning+a törött kuplungkar)...na de szép...nem?!
-Sok előnyös kép rólam... + a Petiről a feszítős,az a kemény!!!!
-Szerintetek ...hengerenként 40000.-Ft-ocska nem sok az egy kicsit?!
-Vannak ám árak!
A Tasla
A másik Tasi, és Kopasz ( Peti barátja, gondolom őt nem nehéz felismerni ).Én nem vagyok rajta mert a képeket csináltam.
Én minden éven ott vagyok Sirokon! Tavaly is voltam,ha minden jól megy most is megyek! Remélem többen jönnek a fórumról és egy nagy baráti társaság tud lemenni.
Tavaly lekaptunk egy piros TL-es csávót(1000 s), és arra gondoltam hátha közületek való!
Szóval ki kicsoda? Pfvarit megismerem!
Itt vannak a Bor-zsongásos képek. Sajnos nem sok van mert nem nagyon lehetett mit fényképezni a mi TL-jeinken kívül. De ez is több mint a semmi.
Köszi Berik, még jó hogy valaki néz is helyettem, mert én má nem látok!
Kiváló olasz gyártmányú szűrő, a gyárival megegyező minőségben.
---------------------------------------------- ----------------------------------
Ára típustól függően: 550,- Forinttól
A nagyvas.hu-n
No de egy szivacsdarabért 5000-8000-ig, mert ha olyan mint az eredetim, akkor simán csak 1 szivacs!
Ja és nekem mindenhol azt mondták, hogy 2000 ft körül volt az ára, amig volt készleten.
Egyébként a többi árat nem figyeletem, de ezt leszámítva lehet, hogy korrektek.