Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

igen, szerintem teljesen jó az elméleted. bár nem hozzám szólt a kérdés
Nemtom hogy Ancsa tudsz e segíteni, de az urad biztos el tudja nekem magyarázni hogy a GSX750EF-jén az első féknyeregből az első villapatronhoz menő fékcső milyen feladatot lát el? Valami olyasmire gyanakszom, hogy fékezéskor a bebólintást megakadályozandó felkeményíti az első villát.. Jól sejtem?
Sziasztok motorosokk!!!!

Jajj ennyi jó kép a sok motoros talikról!! Ehh!!!
Csak már én is mehetnék valahova!!!
Na majd 20-án Kaposvár! Csak nem szakadjon az eső!!!!!
Na és utána júni. 2-4 zalaegerszegi talin blöróvalk!!
És már alig várom az uttánna lévő TL talit!!!!!!!!!!!!!!
Siroki emlékek.....
Nekem nem ismerős. Viszont a felvonuláson egy másik TL-R mellett mentem. Itt a kép is. Ha jól emléxem egy siófoki srác volt:
Ja , Sirokon
Ezt a TL-t fotóztuk le tavaly, az oldala+index+tank elég lestrapált.
Ismeritek?
Berik!

Köszi a felvilágosítást!

Tasi!

Lebuktál! Végre láttalak!
Szerintem nem gyengén akarnak lehúzni abban a szervízben...
Nekem Vácon 60 ropi volt a blokk ki-be, meg még 30 a főtengely-hajtókar csere. Még ezt is sokalltam, de mivel elég komoly művelet szétszedni egy kéthengerest, belenyugodtam.
Ha nem veszik ki a blokkot, szerintem max egy tizes lehet hengerenként... Ha van egyáltalán baja...
Mindenesetre legyé gizda, oszt ne hagyd magad megszívatni!
Akkor már biztos, hogy titeket láttalak Villányban!!!!!
mi a pics@"t csinálnak azon a motoron????
Szasz...tok!

BerikZ-nek:-Köszi a képeket,megmelengették a szívemet!

Pont jó a szög(-Nem látszik a szigszalagtuning+a törött kuplungkar)...na de szép...nem?!

-Sok előnyös kép rólam... + a Petiről a feszítős,az a kemény!!!!

-Szerintetek ...hengerenként 40000.-Ft-ocska nem sok az egy kicsit?!

-Vannak ám árak!

A Tasla
Ja meg a szürke bőrruhás szreg!
Ancsa!

A másik Tasi, és Kopasz ( Peti barátja, gondolom őt nem nehéz felismerni ).Én nem vagyok rajta mert a képeket csináltam.

Én minden éven ott vagyok Sirokon! Tavaly is voltam,ha minden jól megy most is megyek! Remélem többen jönnek a fórumról és egy nagy baráti társaság tud lemenni.
Már korábban is szerettem volna megkérdezni a Tl-es MAG-tól, hogy szoktatok Sirokra menni?

Tavaly lekaptunk egy piros TL-es csávót(1000 s), és arra gondoltam hátha közületek való!
Juj de szépek így együtt! Köszönjük a képeket Berik!

Szóval ki kicsoda? Pfvarit megismerem!
Hello emberek!

Itt vannak a Bor-zsongásos képek. Sajnos nem sok van mert nem nagyon lehetett mit fényképezni a mi TL-jeinken kívül. De ez is több mint a semmi.
Jóvanna, lehet hogy öregszem!
Ja most látom, hogy írja 400-ashoz is.

Köszi Berik, még jó hogy valaki néz is helyettem, mert én má nem látok!
Szerinted az jó az enyémbe? Vagy ez egy hülye kérdés mi?
Champion levegőszűrő

Kiváló olasz gyártmányú szűrő, a gyárival megegyező minőségben.

---------------------------------------------- ----------------------------------

Ára típustól függően: 550,- Forinttól

A nagyvas.hu-n
Szasz Madzag!

No de egy szivacsdarabért 5000-8000-ig, mert ha olyan mint az eredetim, akkor simán csak 1 szivacs!

Ja és nekem mindenhol azt mondták, hogy 2000 ft körül volt az ára, amig volt készleten.

Egyébként a többi árat nem figyeletem, de ezt leszámítva lehet, hogy korrektek.