Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bocsi hogy beleszolok de tényleg nagyon korektek a nagyvasnál végre egy ojan cég ami a pénzedért mindent megtesz hogy elégedett légy.Több ijen kéne nem pedig a lehuzzos fajtákbol.
Szia BerikZ!

ez már valami, úgy nézem talán lesz is, csak majd meg kell néznem , hogy mekkora kell nekem, de amugy nagyon húzós az ára!

Nagyon köszi!
pilacs!

Ha adsz mail címet elküldöm a számát.
Szia BerikZ!

A nagyvas-ból rendeltem alkatrészeket korrektek nagyon. Ma jött meg az első szimeringem.
pilacs!

A karbon a motoron topicban keresgélj ott van a carbonmad nevű srác ő foglalkozik ilyennel.
Nézd meg ezt Ancsa: katt
Pfvari:

Ne háborodj fel, nem ér annyit az egész, hogy felhúzd magd!

Tulajdonképpen az is csak egy szar szivacsdarab, semmi extra, ugyhogy bemegyek egy kárpitoshoz oszt

veszek egyet. Itthon van is csak az túl vastag, de még megvan az eredeti is, elviszem magammal és olllant

kerítek. A semminél az is sokkal több, aztán nesze neked darázs!
basszus, ez tragédia
Egy cég, mondjuk a red baron, importál az országba olyan motorokat japánból, amihez utána nem biztosít alkatrészt??? Tragédia! És felháborító...
Tasikám!

Ne keseredj el, ilyenek a NŐK, egy darabig szeszélyesek ,aztán beadják a derekukat, utána pedig azt sem fogja hagyni, hogy leszállj róla!

Pfvari haverom!

Tudod mit válaszolt a blackroad? Ne is álmodjak róla, ha mégis akkor látogassak el Japánba.

Egyébként mindezt kedves hangnemben.

Mondtam, hogy nincs, de nem baj lesz gagyi!
szerbusz Tasi! nem írod meg mi a baj a géppel?
Imrufó:az én garázsomban is áll 1 "trógerfájter" bár én még nem gurulgatok vele.
Szasz....tok!

Ancsá-nak:-Neked van igazad Csajszi!....Én is kezdem azt hinni,Elenor igazi NŐ!!!

BerikZ-nek:-Várjuk a képeket,de ne menjen a dolgozat rovására!

Pfvári-nak:-Peti lehet hogy szükségem lesz a segítségedre! /Már megint/

Imrufó-nak:-Szerintem a hétvége kimarad,a kosaras Blokk miatt,de ne kenődj el!

Öszinte leszek olyan számok röpködnek a levegőben,hogy egyenlőre nem tudom mikor tudok fizetni, a BerikZ-nek is lógok,lehet hogy neki adom a te részedet is,akkor letudod a Mociba,úgy jó,vagy szanaszéjjel fizetgessek?

Na mindegy majd megdumáljuk,olyan számok röpködnek,hogy csak pislogok szana-szanaszéjjel!!!

Már megint szivat-nak!

A Tasla
Hello,
Tenyleg van vki aki csinal karbon idomokat?
Kerhetnek valamijen eleresi lehetoseget az illetohoz?
R modellhez vennek egy full szettet.
Elore is koszi.
Hello!

Imrufo!

Megvan a srácnak a száma akinek van mintája TL idomokhoz. Ismerősnek 120ból jött ki a karbon szett úgy,h a sblonokat is ő fizette. És minden idomdarab benne van,tankborítás is van.
Skacok, meg kell osztanom veletek egy (számomra leginkább) jó hírt: Tegnap is, és tegnapelőtt is MOTOROZTAM!
Jó, nemgyengén romhalmaz állapotban van a gépem, de amíg megy, addig hajtom...
Néhány helyi arccal vasárnap felgurulunk a Mátrába, és ezúton szeretnék meginvitálni minden elvtársat, hogy csatlakozzon hozzánk! Persze csak ha az égiek is úgy akarják... Engem iszonyat könnyű lesz felismerni, mert ilyen trógerfájter nem lesz 1000 km-es körzetben.

Tasinak: Mivel sörtali elmarad, hétvégén elküldöm a plekót Lbandival szal tőle elviheted jövőhéten.
Viszont ha jössz motorolni Mátrába, akkor odaadom vasárnap. Úgyhogy gyere!

Hát, akkor hali mindenkinek!

Ja, majd elfelejtettem! Ezeket mostanában találtam:
Nemsokára lesz Bősön, szlovákiában egy motoros találkozó, május 19-21-ig. Tavaj voltunk kint már egy szlovákiai bulin és nagyon kedvezőek a tapasztalatok, szóval ide is kimennénk. Kérdés hogy kinek van még kedve csatlakozni? Találkozó
A belép igen baráti, kb 2100Ft a 2 napra
Pfvari:
Köszi a tippet, írtam nekik, talán majd kerítenek.
készül a TL púp................
A jó link: link
Köszi, majd megkukkolom, aranyos vagy hogy segítesz!
Peti nem jó a link!

Motor sapiensnél nincs cucc? Ők sok belpiacos motort szoktak behozni.
Végső menedéknek ezt próbáld meg: link
jelszavuk: A pokolból is előkerítjük amire szükséged van
Már kérdeztem, és azt mondták, hogy csak 600-ashoz és 900-ashoz van , de az nem jó bele.
Egyszerüen nem lehet beszerezni. Azért köszi, majd kitalálunk valamit.
Itt a számuk, megmondják van é raktáron, vagy hozatni kell.
23/418-350
kizárt hogy a RedBaronnál ne legyen légszűrő hozzá.
Ja de kösz, hogy reagáltál!