Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szevasztok!

Időjárásjelentés: ma voltunk Pesten a vasakkal, eső sehol. Villányban 5 perces zápor volt és azután pedig napsütés. Kiadós eső nem várható!!!!!!
Én már kakukk vagyok a sok teendőtől, de holnapután kezdődik a buleeeeee.

Üdv Dinó
küldj majd képet a gépről.köszi
én vecsésen,lakihegyen találtam cuccot,vmint tasi 1 ismerősénél van még,ha küldesz e-mail címet megírom az árakat amiket mondtak(nem azokat amiket hallani szeretnék )de természertesen érdeklődjetek utána ti is.
Szasz...tok!

Elenort hazahozom végre a Kyra-Cat-ból...úgy izgulok,mintha egy null kilóméteres vadi új mocit vennék át...De hát Ő a szívem Csücske!!! Csak az asszony meg ne tudja!

Igen Peti ma van a nagy nap!!!!!

Majd írok!!!

Mindenkinek csupa jó dolgot,Ancsáék-nak is!

A Tasla
Halihó mindenkinek!
Tarka:
Fogalmatlanok vagyunk az árakat illetően, ha valaki tudja hol lehet utána nézni az szóljon lécccci!
Ha ez vígasztal mi sem tudunk ott lenni villányba , de talán ici-picit tudunk majd menni motorozni, ha ezt gyermekes barátaink is úgy gondolják(akik vigyáznának a csemetékre).
Tasi:
Tök jó, VÉGRE , gratulálunk Elenorhoz!Aztán majd csak óvatosan!
Tornyinak, BerikZnek és a többieknek:
Beszélek majd az "Égi Nagyfőnökkel" az érdeketekben, hogy száraz időtök legyen,aztán majd kérünk fotókat a megmozdulásról!!!!!!!!!!!!
bárcsak nekem is VÉGRE MA LENNE,VÉGRE MA LENNE!!!!!!!!!! JÓ NEKED!GRAT.!
csak nem? Elenort ma avatod?
Szasz...tok!

Pubec-nak:-Köszi szépen,a hétvégén személyesen is!!!

Tarka-nak:-Az sem rossz,bár csak nekem is ilyen fűnyíróm lenne (döntögetni valós)!!!

Pfvari-nak és Berik-nek:-nem besz@rni ott kleszünk mindannyian,így vagy úgy!

-VÉGRE MA VAN:::VÉGRE MA VAN!!!!!!!!!!!!!!!

Jaj de CsudiBuli!

Megszűnök végre Irigy Kutyá-nak lenni!!!

Mindenkinek Minden Jót!

A Tasla
ÉN MAX A FŰNYÍRÓT DÖNTÖGETEM ITTHON A KERTBEN NA DE MAJD EGYSZER...
nem kell aggódni, messze még a szombat! villány mediterrán környék, nem lesz semmiféle eső, ha ázunk majd, az csak az izzadságtól lehet, amikor döntögetünk a mecsekben
ESŐSZAGOT FELVÁLTOTTA AZ ESSSSŐŐŐŐŐ!!!
AMI KÉSIK AZ NEM NYÚLIK
mifelénk 100ágra süt a nap, sehol egy felhő... éljen az alföld!

csak motorom nincs :(
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEMMMM ] ] ] ] ] ] ] ] ] ] ] ] ] ] ] ] ] ] ] ] ] ] ] ] ] ] ] ] ] ] ] ] ] ] ] ] ] ] ]
VESZPRÉM FELHŐS ,MÉG CSAK ESŐSZAG.
Szesztek!!

Hát berik nem akarlak elkeseríteni de itt nyugaton épp szakad aaz eső!
Esetleg vasárnapra nem mond esőt úgy hogy már nem tom mi mit csináljunk!
Mi vasárnap mennénk talán arra lesz valami napsütés is! ost kurvára be van borulva!!!!
Háát ennyi a jó időről!
pubec.egyenlőre még várakozó pozícióban vagyok,van tükör kompletten tartóval,inkább arra megyek rá,köszi
Hello!

Most jó idő van,remélem ilyen marad kedd reggelig. Utána meg eshet nem érdekel,csak a borzsongáson legyen jó idő!

További szép napot!
Jó reggelt!
Hehe!! Nyugi tarka nem én adom elő!!
Én nem vetkőkök mert akko a nyugat dunántúl összes csaja oda csődül a motoros talira!c

Na haliii
Tasi,
bocs a késésért, a fényezö száma: 30/5562186.

Tarka,
ha érdekel a jobbos tükör (konzol nélkül), akkor egyeztessünk. A balos Tasié!
tornyi!ugye az erotic show-t nem te adod elő
rock&ancsa!már lázban vagyok,hogy mi lesz, addig is kitalálhatnátok vmi árakat az alábbiakra (persze csak feltételesen) bal-jobb fejidom,lámpatartó vas,fejidomtámasztó konzol,plexi,b-j hátulja+középső pici darab,hátsó lámpa,jobb tükör,b.h. lábtartókonzol. mint már írtam vannak címek ,+van minden csak el kéne hoznom,de ha jobbak vagytok pénztárcaügyileg akkor természetesen várok.bocs,hogy zaklatlak titeket,de már nehezen bírom a "vas" nélkül. köszönettel.
Szijjasztok!
Tornyikának:
A fateromék (akik a baby sitterek) mennek a Mátrába péntektől hétfőig, uhhhogy nem lesz aki vigyázzon két szép gyermekünkre, ezt megszívtuk! Ennyit a borzsongásról!!!
Pedig má úgy szerettem volna találkozni a TL-es srácokkal!
Viszont jó ötlet volt részedről, hogy meghívtad a fijjukat a zegi motoros találkozóra!
Ja ja, gyertek el hozzánk!!!!!!!!!!!!!!
Naaaaa mi ez a punnyadás itt emberek TL-es tesók!!!!

Új híreket tudok mondani!!
Zalaegerszegen június 2-4 XI. Mad Hooligans motoros találkozó lesz!!!
Blues Company koncert felvonulás erotik show stb....
Gyertek mert fasza lesz!!! Remélem sok TL-t látok majd az enyémen kívül!
Na hi motorosokk!!

Remélem jó idő lesz bár inkább vasárnapra mond jobb időt!
Ha megyünk mi vasárnap megyünk!!! Remélem