Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja, majd elmentetek, visszajöttetek, megint elmentetek. A TL -ekről meg nem is beszélgettünk. Pedig Kareszt érdekelte volna ez az.

Majd legközelebb!

Na, pá!
Hali srácok!

Voltunk Kaposváron! 30 fok meleg, jó hangulat, és állat streetfighteres csávók!
Dobok föl pár képet, leginkább Tornyi gépéről, ami nagyon szép lett!
Elloptaaaa....én akartaaaam
Enyém a 2000. hozzászólás!!!!!
1999
Csak tudnám,h miért írom állandóan SZ-szel amikor a suzukit S-el írjuk.

Szóval SU-CSA-MO-TA!!!!
Nemsokára megvan a 2000. hozzászólás a fórumban.
Hello!

Én not láttam a filmet bikóz I was sörözing. Tasi majd kölcsönadhatnád ha neked megvan.
Sajna videot nem tudok most a hétvégén csinálni,mert nem úgy jöttek össze a dolgok. Majd talán 2 hét múlva,mivel jövő hétvégén ha minden jól megy akkor Szu-csa-mo-taaaaaa.
Szasztok!

Niki-vel kell hogy egyetértsek,bár nekem megvan DVD-n de,még mindig élvezhetőbb film mint mondjuk a Vas!

Mellesleg,legalább ha megnézitek,nem gyorsasági gumikkal nyomulna a Dzsuán!!!

Már ez is nagy szó!

De legalább mostmár értem honnan vettétek hogy a Gumi kopjon,ne a lelked...béna így szinkronnal szerintem,de azért kellemes meglepetés volt mint Niki-nek nekem is felirattal van meg!

Helyesen ez a mondat akkor is az:A gumit Égesd ne a Lelked,mi azért az Imrufó-val egy párszor azthiszem átnyálaztuk már ezt a filmet! Természetesen nem szó szerint!!!

Na megyek le a garage-ba, meg kell mozgatni Elenort!!!

Szasztok!

Tasi
Én néztem a filmet nekem tetszik, sőt örültem, hogy végre leszinkronizálták mert eddig csak feliratozva láttam.
NAVÉGRE HOGY ITT VAGYTOK,MÁR MAJDNEM SÍRTAM!
Az a kép fotoshoppal készült,valójában a krisztiánt ábrázolja.
Na,jó,tényleg én vagyok 13-14 évesen!Ti sosem néztetek ki bénán kiskorotokban??? Aműúgy meg nem röhög!
A matricát ma elfelejtettem postára dobni,de hétfőn ez lesz az első,vagy második dolgom.(vagy harmadik)
Rocki IV nem nagyon írogat,elfelejtette az ábécét?Vagy hulla mire hazaér a TL-el a melóból??
A krisztián skype címet szeretne,hogy tudjatok,tudjunk dumálni.Óccsóé.
Nagyon úgy néz ki,hogy lemegyünk hozzátok az egerszegi talira,valami programot írjatok,hogy mi lesz.Asszem szombaton ugrunk oda.
Buenos Aires
Más:néztétek este azt a Vad motorosok című filmet?Na ha igen akkor láthattatok,mert a veszélyes jelenetekben engem kértek meg dublőrnek! Amúgy kicsit vicces film volt,szerintem,de azért feltűnt benne 1-2 komolyabb TL! JA,meg 200-al a fődesúton,mi,he???
Sziasztok!

Néztétek Tarka adatlapját? Érdemes!
Kaposváron kisütött a nap, felhők nincsenek csak igen párás meleg. Indulhat még aki nem indult!
Niki szívem!

A próféta szóljon belőled,(meg az Aigner Szilárd)
Jó reggelt mindenkinek!

Nem írtam az elmult egy-jét napban de minden elolvastam ám!
Időjárás: egész éjjel esett az eső, vizesek az utak. Ancsa, Tornyiné, Tornyi, Rock nem kell idegeskedni, felszárad az út és iány a tali, jó szórakozást.
Elment az a szájba ba....ott net! Már elvonási tüneteim voltak!
Tarka: Mikori kép is az? Engem teljesen elvarázsoltál... a barinődet + ne szégyeld van aki ezt szereti ...ja, és pussz a matricákért!
Kovik:
"Jók a fogaid Laci" ...hát Krisztián Te sem gyengén adod elő , vonzó a csajod
Tasi!
Télllleg dögös a baby, szép kis leányka,gratulálok! Azok a képek....hát....nem semmi a séród!
Dino!
Köszi, hogy hiányoltál, én jöttem volna,de egyesek úgy akarták, hogy ne legyek itt.
Berik!
Repesve várjuk a videót!
Pfvari!
Szijjja Peti!
V2bali!
Én is későn reagálok, akárcsak Te! Nem számít mennyit fogyaszt a gép, csak a fíling!
Tornyi!
Holnap megyünk Kaposvárra? Remélem...
Rock:
Szeretlek... ja hisz itt vagy mellettem!
Csajok!
Pusssz!
Remélem nem hagytam ki senkit! Imádlak Titeket! Én már csak ilyen vagyok!
Helló Mindenki!

Még élek...és itt vagyok!
Sajna nekem nem tellik drága fogorvosokra,ezért megoldom magam! De azért ügyi vagyok nem?
A motorom sem egy nagy durranás, de néha eljutok vele távolabbi helyekre is.(amikor nem kell tolni)
De a barátnőmre nyugodtan irigykedhettek! Nektek soha sem lehet ilyen jó nötök!
Üdv.mindenkinek!
Ezt a képet nem akartam felrakni!
A mult vasárnap motorozás közben csináltam Tarkáékról. Ő is kapott a képböl,de azt mondta hogy elégeti.

Ja jó lett a motorod!
Miért raktad fel az adatlapodra???
Na akkor mindenkinek boldog hétvégét,elvileg hétfőn majd benézek(ez úgy hangzik mintha egy nőgyógyász mondaná )
Rock&TLAncsika: javítsátok ám meg azt a kábelt! Anyukád nem mondta,hogy a csekken a dátum azért van,hogy addig kell befizetni???
Akkor stílusosan:csak óvatosan(ez meg olyan mintha egy szűz lány mondta volna )

"Illa-berek nádak erek
A motorosok jó emberek"
Ne aggódj:itt is esik ,bár holnapra jó időt mond! .
Amúgy meg törött bordával ne akarj motorozni!
Ha sütne a sun én se itt üldögélnék!
Na hi!
Már megint szakad az eső hogy rohadna meg!!!!!!!!!! Ha holna is esiki és nem tok elmenni kaposvárra, akor meg is bolondulok!
Tarka: látom rendesen kontrázod kovik barátunkat!

A v2 legyen veletek, hétvégén tessék vigyázni, széles utat!!!!!!!!!!!!
Tudod majd ha megismered akkor rájössz,hogy Ő ilyen ezermesterféle:azt is Ő rendezi.
Amúgy bosszúból tettem fel a képét,mert közölt rólam vicces kompromittáló fotót.
És a bnő fodrásza?