Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hi motorosokk!!!

Polilalinak: Vegyé csak ilyen mocit, hidd el nem fogod megbánni! Nagyon jó vas csak vigyázni kell vele mert nagyon könnyen meg tud tréfálni! Erős jól gyorsul nyomatékos :) Jó a futóműve és a fogyasztási is nagyon kielőgítő!

Más: Hát ma egész nap megállás nélkül szakadt az eső! Holnapra sem mondd jobbat hogy rohadna meg!
Sajna nem tudok így elmenni borzsongani! Aki tud küldjön kéeket vagy valami videót!!
Na meg valami élménybeszámoló is kőne!!!!!
Szevasztok srácok csajok irjatok már nekem a TL-1000R-röl hogy milyen gép?
Mert egy ilyenen töröm a fejem.
Köszi.
sztem a második jó cxcsak.jah,és ne mnetről van,énc sináltam
már ne írj,kikapcs.vétel.
nemtuutam,hogy otthon vagy+megyek mingyá zircre,anyósho.
tarka!!! Már megint bent lopod a napot a forrásnál? De hozzám nem tolod fel a képed. Talán túl messze lakom tőled???
már nem vagyok benne bizti,hogy ok,lélgyszi írj Ancsa ha OK,+ ha nem akkor is.majd akkor még 1 kicsit bill géceskedem.
rájöttem mié nem megy a emil,hát azé mer ba...rom vagyok aztán gmail.hu-ra kűdözgetem .de mostmá elvileg ok .
szép volt,szép lesz,sárga ülés nem lesz,most csak a fejem ilyen sárga a motorírigységtől= .küldöm megin a emilt,próbálom mindkét címre.kösssszzzzz.
ja,bódog névnapot minden PÉTERNEK.úgy tudom pfvari is az,neki is.
Sziasztok!
Ancsa:Szólni fogok Tarkának hogy küldje el mégegyszer az emailt. Ő alt. a munkahelyünkröl szokott írni.

Más:Vásárolt már valaki az eBay-röl? Sok jó dolgot láttam a motoromhoz,de nem tudom hogy lehet megszerezni őket. Esetleg tudnátok segíteni?
Köszi
no gyerekek, az a helyzet h ma megyünk villányba
BerikZ kolléga tegnap este megérkezett, ma jön Tasi is, és indulunk lefelé
Eső nem lesz, borzsongani fogunk
Tarka:
Nem jött emil, pedig reggel az volt az első, hogy megkukkantottam! Próbáld meg a másikon: w.ancsika@citromail.hu
Gyönyörű a gép,de nem raksz rá sárga ülést ugye? ,tudod-"sárga motor sárga nyereg..."
na jó csak vicccőtem, tényleg széééép!
tasi!biztos nincs nagy baj ha most nyúlkáltak bele,és még ráadásul előtte ment is.
raktam fel magamról és a második kedvesemről 2 képet,csak hogy tudjátok kivel "írtok" szemben
adataimra katt meglát.
reggel ment az emil,megkaptátok?
Pfvari: Köszi az infót, háááát ez nem jó hir.
Most már értem miért zokog annyira szegény Tasi barátunk. De mint mondottuk, ha valaki ennyire mélypontra kerül, onnan csak egy út van: mégpedig FÖLFELÉ! Hajrá Tasi, hozd rendbe Elenort, oszt húzd meg a "bajszát"!
Elenor megmakacsolta magát a nászéjszakán
Szegény tasi alatt megállt az esőben tegnap mikor hozta el a szervízből... valami elektromos hiba... nyilvá gányul dugtak össze valami vezetéket a fiúk...
Ne sírj már Tasi olyan keservesen, mert megszakad a szivem! Elenor hazament?
Meglátjátok addigra jó idő lesz!!!!!!!!!
Talán talán vasárnap megússzúk az esőt!!

Az eumet szerint vasárnap mehetek borzsongani!!!!!
Nah már teljesen ki vagyok remélem vasárnap odaérek és sok TL-es csávót megismerek!!!

Állapotom!!!!!

A Tasla
az időjósok szerint: "Kelet- és Közép-Magyarországra meleg és nagyobbrészt napos,
Nyugat-Magyarországra viszont hideg időt és ismétlődő, sok esőt ígér" Kérdés hogy Villány közép és nyugat magyarország közül melyikhez áll közelebb
Szép reggelt minden TL esnek és motorosnak!!!

Dino köszi z infot szerintem barátságos az ár!!!
A másik meg hogy tiszta ideg vagyok a krva idő miatt!! Zalában teljesen be van borulva és esik az eső!!!
Gondolom nem jobb a helyzet délen sem vagyis a tett színhelyén!!

Én Borzsongani akarokkk!!!!!!!!!!!!!
Sziasztok!

Belépő: 1napra 2000, 2 napra 3500. Mindenki imátkozik h jó idő legyen. Bízok benne, h jó idő lesz és minnél többen leszünk.

Üdv: Dinó
Hali Tarka!
A címem: weide.ancsa@gmail.com
Hi motorosokk!!!!

Sajna sajna ismét esik az eső zalában legalábbis!!!
Tényleg Dino mennyi lesz a beugró? És ha valaki egy napra megy akko mennyi???