Bence: Én pl úgy csináltam hogy a tanktáskát egyenletesen megpakoltam aztán ragasztószalaggal rögzítettem a kamerát!
Olyan ragasztószalag amit a festők használnak!Az nem hagy nyomot és erős a ragasztóképessége!!
Na vazzeg ne rágódjatok már a politikán!Mindenki egyéni joga mit gondol! Na itt bevejeztem!
Remélem tényleg jó idő lesz mert Borszongásra akarok menni!
Úgy néz ki többen is mennénk bár mostanában itt zalában a motoros banda nem igízán tart össze!
Mindegy talán fasza idő lesz és lehet menni!!
Magyarország Motorország!!!!
Legyen ez tényleg a vége a témának... Annyira te sem vagy vén róka, hogy ilyesmi hitelesen szóljon a szádból, meg egyébként is tartsuk tiszteletben egymás véleményét.
mondjuk ha eltel volna a mult rendszerben es konyitanal kicsit is a vilag dolgaihoz,nem beszelnel butasagokat,inkabb motorozzal,fiatal vagy meg a politikahoz.
Es igaza van az elottem szolonak. Ne itt politizaljunk!Csak nem szeretem ha hulysegeket mondanak...legyen szo motorrol,politikarol,eletrol.
Üdv Dinómester! A környéken már felszólítottam az összes vallási szervezetet, szektát, és sámánokat hogy imádkozzanak a jóidőért! Hacsak nem lehetetlenít el a szar idő, mindenképp megyek!
Időjárás jelentő blokk a Baranyai időjáráselőrejelző intézetből:
Péntekenreggelre zivatarok várhatóak baranyában, 19 22 fok, a 7 végén felhős és napos idő fogja váltani egymást. Megbízható emberek remélem nem tévednek mert akkor csúnya nagy anyagi csődbe megyek. Aki ráér csütörtökön az RTL Klub reggeliben leszünk 8 tól fél 9 ig, majd délután az M1 mozaikjában kb 1 től. részletek vannak pl juventusos megszólalásunk a www.zipernowsky.hu~dino weblapon.
Szóval mi ott leszünk, és nagyon sokan jelezték már, h velünk együtt ünnepelnek Villányban. Csoki bácsi babettáját is megszereztem én azzal fogok felvonulni, full bőrben.
No a V2 legyen veletek!
BerikZ: semmi gond!!
Ma jót motoroztam igaz sajna egyedül!! Remélem Villányba is eljutok!!!
Sajna nyertek a komonisták!!!
Nyugodalamas jó éjszakát motorosok!!
BerikZ.láttam a vidit,kicsit olyn volt,mintha újra a nyeregben lennék.majd eljön az az idő ismét,ha a gépemen lett volna kamera láttátok volna az eget is meg a földet is 2x meg fűt,fát virágot .Remélem azért mindenki hazaért a hétvégi nagy tekerésekről épségben.Főleg rock&ancsa(nehogy vissza kelljen épteni ám a tl-t ).Az ugorjunkkiazautómögül mégha jönnekisszembe felfogást majd JoeZ is átgondolja ha valami szarul jön majd össze.Tudom mert nekem már a 2. nagy buktám,de az első után sajnos nem sokat gondolkodtam. Amúgy meg fő az óvatosság,nem lehet az ember fáábú,azé van az ember bőrbűű! adios
Mindenki imádkozzon a jóidőért a következő hétvégére, mert úgytűnik az öreg kaporszakállú befűtött nekünk onnan fentről... Esőt meg 12 fokot jósolnak a meteorológusok, akkor pedig a borzsongás nem borzsongás hanem fagyhalál elleni vadalkoholizmus lesz
Ha tudom,h nemsokára úgyis lefordulok,akkor sose előzöm meg őket. Sztem fölösleges. Majd csinálok akkor jobb videot ha nincs fent senki. csak 7végén van így tele. Pont akkor amikor itthon vagyok és motorozni tudnék.
Na megnéztem a videót.
Nem rossz csak azt nem értem h mindig beragadsz az autók mögé és ott kísérgeted őket 50-el és még csak nem is jönnek szembe. Én az ilyeneket az SP-vel ugy huzom le mint az állat még ha jönnek szembe akkor is ugyhogy nem értem miért vonatozol mögöttük.
Amugy jo a hangja a gépnek és a Vater is jól küldi!!!!!
Neki milyen gépe van 1000-Gixer???
Olyan ragasztószalag amit a festők használnak!Az nem hagy nyomot és erős a ragasztóképessége!!
Remélem tényleg jó idő lesz mert Borszongásra akarok menni!
Úgy néz ki többen is mennénk bár mostanában itt zalában a motoros banda nem igízán tart össze!
Mindegy talán fasza idő lesz és lehet menni!!
Magyarország Motorország!!!!
Es igaza van az elottem szolonak. Ne itt politizaljunk!Csak nem szeretem ha hulysegeket mondanak...legyen szo motorrol,politikarol,eletrol.
Péntekenreggelre zivatarok várhatóak baranyában, 19 22 fok, a 7 végén felhős és napos idő fogja váltani egymást. Megbízható emberek remélem nem tévednek mert akkor csúnya nagy anyagi csődbe megyek. Aki ráér csütörtökön az RTL Klub reggeliben leszünk 8 tól fél 9 ig, majd délután az M1 mozaikjában kb 1 től. részletek vannak pl juventusos megszólalásunk a www.zipernowsky.hu~dino weblapon.
Szóval mi ott leszünk, és nagyon sokan jelezték már, h velünk együtt ünnepelnek Villányban. Csoki bácsi babettáját is megszereztem én azzal fogok felvonulni, full bőrben.
No a V2 legyen veletek!
Üdv: Dinó
Basszus esőt meg hideget mondd hétvégére!!!!
Remélem nem lesz igaza!!! Borzsongani akarokkkkk!!!!
Radferne egy kis tortenelem oktatas...inkabb tanulnal,mint sem hogy motoroznal,nem egetned be magad!
MSZP RULZ!
BerikZ: semmi gond!!
Ma jót motoroztam igaz sajna egyedül!! Remélem Villányba is eljutok!!!
Sajna nyertek a komonisták!!!
Nyugodalamas jó éjszakát motorosok!!
Ne haragudj de tegnap este nem vettem észre,hogy írtál. Alig láttam már ki a fejemből,hulla voltam.
Peti: Imádkozunk.
BerikZ:Örülök hogy reagáltál a válaszopmra!!!!!
Faszom nem is írok úgy sem válaszol senki
Nem rossz csak azt nem értem h mindig beragadsz az autók mögé és ott kísérgeted őket 50-el és még csak nem is jönnek szembe. Én az ilyeneket az SP-vel ugy huzom le mint az állat még ha jönnek szembe akkor is ugyhogy nem értem miért vonatozol mögöttük.
Amugy jo a hangja a gépnek és a Vater is jól küldi!!!!!
Neki milyen gépe van 1000-Gixer???