Ez itt kovik az első motorjával,pont az első útján készült a kép,viszi magával a barátnőjét is.Sajnos lerobbant,és a falubeli fiúk segítettek neki betolni a vasat.
Csináld csak azt a videot.
Mindenkor tartsd szem előtt a hatályos KRESZ előírásokat.
Lakott terület:50 km/h
Lakott ter.kívül:90 km/h
Autóút:110 km/h
Autópálya:130 km/h
TUDOD!!!!
Nem is volt büdöööös. Az a csizmából ött már. Tasi behalok azon a rövid sérón. Kissé fura.
Holnap ha minden jól megy csinálok még egy on-board videot, mostmár nagyobb tempó is lesz,mert elmegyek egy olyan helyre. Én már alig várom.
AZ A KÉP MÁR TÖBB MINT 10!!!! ÉVES.
Hálisten már nem így nézek ki. Bár nem sokkal jobb a helyzet
tomlamb:nem mi érdemlünk tiszteletet,hanem a gépek.egyébként szép a tied is.milyen vas?
Ancsáékkal kapcsolatban:akkor sok bepótolnivalójuk lesz.
Én igazából nem sokat tudok ehhez a fórumhoz hozzászólni, bár minden tisztelem ezen vasak birtokosainak.
Az egyik tagnak és barátomnak, Tasinak szeretnék gratulálni az új frizurájához!
Ha a friss (régi) képeit jól megnézem igazából úgy vélem, hogy egyfajta retro stílusban nyomja újra.
Bár a sisak alatt ez nem látszik...
HAli!
Hűűűű tarka de vagányul nézel ki!
Amúgy az Ancsa valószínű azért nem ír mert tegnap elszállt a internet náluk! Úgy néz ki nem tudták még megjavítani!
Tasi:szíp,kedves,aranyos a lányka,de elsőre a Terminátor című film jutott eszembe,mikor megláttam az igazolványképet.A bal vállánál lévő szegecs pont olyan mint mikor Svarci rápukkantott T1000 (majdnem tl 1000 )-re és mivel higanybú vagy mifenébű vót oszt csak 1 lukat ütött rajta.
Ugye nincs harang,ööö harag? Beteg az agyam!
Áll bí bekk.(vagy valami ilyesmi)
MAjd elfelejtettem,tegnap ismét megtekertem kis vasparipám bajszát.GYÖNYÖRŰŰŰŰ!!!
Összeállt,úgyhogy nincs több akadály.Ott leszek mindenhol.(zegerszeg,tl tali)
a száma 06/90-123-4567