Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jah gondoltam egyből hogy nem viszed túlzásba!!!!!!
Nem vagy egyedül....
A zenei stílusod is sejtettem mikor mondtad h nem naon jönnek be a zenék.. De nincs ezzel semmi gond..
Na nem lesz video???

Me én elmentem aludni tegnap kibuliztam magam punnyadt vagyok!!!!
pá!!
Nem mondanám,h sokat tanulok. A ZENE pedig a metalcore,hardcore vonal.
ott van egy pár ismerősöm véletlenül..
Volt osztálytársak meg stb.
Nem rossz suli azt vágom
Azért én sem vagyok rossz fizetősön a BMF-n!!!!
Na ismét hali!!!

BerikZ:Megnéztem a videot! Nem rossz bár elég lightes-re sikerült a tempo!! Igaz legalább óvatos voltál na meg azért volt bőven forgalom is!!
Én is csináltam még tavaly azz RF600-asommal! Na majd a TLR-el is csinálok!!!!
Azért gratula és legközelebb próbálj valami gyengébb forgalmú utat tesztelni ha még egyáltalán létezik olyan Magyarországon!!
Na jó éjt mindenkinek bebújok az asszony mellé!!!!!
PÁÁÁÁ
no meg leugatom a fostos 4T-ket...ezt a 2 dolgot csinalom
igen
BGF-KKF-re jarok

gizda,mi?
Amugy tanulsz még vagy miafaszt csinálsz de most komolyan???
hat annyi ertelme van,mint a bmf ppt-nek
Hogyhogy miért olyan sokat tanulsz vagy mi???
Milyen zene jön be????
Sok hely van ám Bp-n!!!!!!!!!
Az meg melyik??????

De most tényleg nem tudom beazonosítani!!!!!!!!
Nemnagyon......eddig nem sok időm volt rá. Meg nem sok helyen van olyan zene ami nekem bejön.
EN JB-KLM-re!
Az nem rossz én meg BMF KGK
Jársz BME-s bulikra?
Na feltettem: itt van
BME gépészmérnök
Na sziasztok motorosok!!!!

Ma ismét jót gurultunk és fasza volt!!!!
Aki nem tudott részvétem TL-es társak!!
És egy kicsit büszke is vagyok a TL-em re mert két személlyel motoroztam a haverom meg egyedül met egy 98-as 900 RR el de úgy tűnt a TLR-em jobban bírja!! Még kanyarokban is odavertem neki!!!
Tiszta királyság ez a TL!!!!!!!
Oks majd levéleményezem!!!!!!

Látom az adataidnál h Bp-n tanulsz hova jársz????
Nem kell nagyon nagy durranásra számítani,rohadt sok kocsi volt sajna. Ettől függetlenül én élveztem.

Remélem jo lesz!!!!!!!!!!!!!!
ok. Ide majd beteszem a linket. Hogy mivel csináltam? Digitális videokamera,hungarocel,és sok sok ragasztó.
Hallod BerikZ ha felraktad szolj már én is kíváncsi vagyok hogy szól a géped!!!
És mivel csináltad a videót??? Gondolom nem száloptikás kamerával....
Hello TL-esek!

Csináltam ma On-board videóót. SAjna elég sok autó volt a szerpentinen,emiatt nem lehetett nagyon menni,de sztem nem lett olyan rossz,meg látszik,h én se vagyok még Vb menő .

Remélem ma este már sikerül feltolnom a videok közé ha vkit érdekel. Sajnos a minőséget le kell rontani,h felférjen.

Meg született pár kép is. Íme:
Tasi!

Nem gondoltam, hogy kezdő vagy, de álmomban nem gondolnék arra, hogy a kárfelvevő borította meg a gépet. B@szki, ennyire peches nem lehetsz.
Sajna nincs jó hírem, mert a felirat nem matrica, hanem fújva volt. Minden sablont a fényező rendelt vhonnan Zegről. Sztem próbáld meg a fényezőt azon a számon felhívni amit adtam. A festékekről is annyit tudok, hogy ő a Standox-nál kevertette a színeket.
A tükör patent, ha kell csak szólj! Legfeljebb kicsit bogaras...
Szasz...tok!

Ancsá-nak és Rockandroll-nak:-Jó gurulást a családnak,aztán egyben maradni nekem!

Pubec-nek:-Nem volt második bukta,ennyire azért nem vagyok kezdő!

De ellenben a "Kár-bevevő" bocsánat Kárfelvevő bácsi felborította !

Így persze keletkezett némi esztétikai hiba a bal oldalán...sajnos!

Roh@djon +!!!

Ne haragudjatok csak mindig előjön,már túl lennék rajta ha én tolom ki a garázsból és nem 1 BalF@sz!!!

Ezért kéne a balos tükör,de csak ha tényleg hibátlan,és nem fénysérült!

Mellesleg...Pubec-azt nagyon megköszönném ha tudnál olyan matricát szerezni amilyen rajta volt !!!

-Hátul a SRAD feliratra gondolok,meg a baloldali idom feliratra,de a komplett szett is érdekelne,vagy add meg hogy mi alapján rendelted,mert nem tudtam színkódot mondani a srácok-nak!

-Tényleg nagyon hálás lennék érte,mert már csak ez kell hogy teljes legyen Elenor!!!

-Nem tudom emlékszel-e még rá aranyszegélyes a matrica széle!

Előre is Köszi!!!

Mindenkinek jó dörmögést...V2 The GOD!!!

A Tasla
Halihó Tarka és fijjuk!
Jól láttad, nincs fennt a gyári segge a gépnek! (sem a kormány, sem az eleje),magyarul a blokkon a vázon, a kipufogón és a tankon kívül minden "új". Mivel nekem is van saját motorom, apuka úgy gondolta, hogy egyszemélyessé teszi a vasat.(így most mindenkit nekem köll vinnyi ).
Na nem azért, hogy húzzalak, de nemsokára izzitjuk a gépeket, oszt röpködünk egyet (már amennyire az enyémmel lehet .... ) , bár mitagadás nem lehet okom panaszkodni, 400-as létére szedi a lábát!
Tasi!
Már alig várom, hogy láthassam a "képed"! Elenornak mielőbbi javulást!
Mindenkinek, szép délutánt!
Tornyi! Pusszantás, gyertek föl, oszt mesélek dolgokat, hogy miért állnak úgy a dolgok, ahogy!