Jah gondoltam egyből hogy nem viszed túlzásba!!!!!!
Nem vagy egyedül....
A zenei stílusod is sejtettem mikor mondtad h nem naon jönnek be a zenék.. De nincs ezzel semmi gond..
Na nem lesz video???
Me én elmentem aludni tegnap kibuliztam magam punnyadt vagyok!!!!
pá!!
BerikZ:Megnéztem a videot! Nem rossz bár elég lightes-re sikerült a tempo!! Igaz legalább óvatos voltál na meg azért volt bőven forgalom is!!
Én is csináltam még tavaly azz RF600-asommal! Na majd a TLR-el is csinálok!!!!
Azért gratula és legközelebb próbálj valami gyengébb forgalmú utat tesztelni ha még egyáltalán létezik olyan Magyarországon!!
Na jó éjt mindenkinek bebújok az asszony mellé!!!!!
PÁÁÁÁ
Ma ismét jót gurultunk és fasza volt!!!!
Aki nem tudott részvétem TL-es társak!!
És egy kicsit büszke is vagyok a TL-em re mert két személlyel motoroztam a haverom meg egyedül met egy 98-as 900 RR el de úgy tűnt a TLR-em jobban bírja!! Még kanyarokban is odavertem neki!!!
Tiszta királyság ez a TL!!!!!!!
Csináltam ma On-board videóót. SAjna elég sok autó volt a szerpentinen,emiatt nem lehetett nagyon menni,de sztem nem lett olyan rossz,meg látszik,h én se vagyok még Vb menő .
Remélem ma este már sikerül feltolnom a videok közé ha vkit érdekel. Sajnos a minőséget le kell rontani,h felférjen.
Nem gondoltam, hogy kezdő vagy, de álmomban nem gondolnék arra, hogy a kárfelvevő borította meg a gépet. B@szki, ennyire peches nem lehetsz.
Sajna nincs jó hírem, mert a felirat nem matrica, hanem fújva volt. Minden sablont a fényező rendelt vhonnan Zegről. Sztem próbáld meg a fényezőt azon a számon felhívni amit adtam. A festékekről is annyit tudok, hogy ő a Standox-nál kevertette a színeket.
A tükör patent, ha kell csak szólj! Legfeljebb kicsit bogaras...
Ancsá-nak és Rockandroll-nak:-Jó gurulást a családnak,aztán egyben maradni nekem!
Pubec-nek:-Nem volt második bukta,ennyire azért nem vagyok kezdő!
De ellenben a "Kár-bevevő" bocsánat Kárfelvevő bácsi felborította !
Így persze keletkezett némi esztétikai hiba a bal oldalán...sajnos!
Roh@djon +!!!
Ne haragudjatok csak mindig előjön,már túl lennék rajta ha én tolom ki a garázsból és nem 1 BalF@sz!!!
Ezért kéne a balos tükör,de csak ha tényleg hibátlan,és nem fénysérült!
Mellesleg...Pubec-azt nagyon megköszönném ha tudnál olyan matricát szerezni amilyen rajta volt !!!
-Hátul a SRAD feliratra gondolok,meg a baloldali idom feliratra,de a komplett szett is érdekelne,vagy add meg hogy mi alapján rendelted,mert nem tudtam színkódot mondani a srácok-nak!
-Tényleg nagyon hálás lennék érte,mert már csak ez kell hogy teljes legyen Elenor!!!
-Nem tudom emlékszel-e még rá aranyszegélyes a matrica széle!
Halihó Tarka és fijjuk!
Jól láttad, nincs fennt a gyári segge a gépnek! (sem a kormány, sem az eleje),magyarul a blokkon a vázon, a kipufogón és a tankon kívül minden "új". Mivel nekem is van saját motorom, apuka úgy gondolta, hogy egyszemélyessé teszi a vasat.(így most mindenkit nekem köll vinnyi ).
Na nem azért, hogy húzzalak, de nemsokára izzitjuk a gépeket, oszt röpködünk egyet (már amennyire az enyémmel lehet .... ) , bár mitagadás nem lehet okom panaszkodni, 400-as létére szedi a lábát!
Tasi!
Már alig várom, hogy láthassam a "képed"! Elenornak mielőbbi javulást!
Mindenkinek, szép délutánt!
Tornyi! Pusszantás, gyertek föl, oszt mesélek dolgokat, hogy miért állnak úgy a dolgok, ahogy!
Nem vagy egyedül....
A zenei stílusod is sejtettem mikor mondtad h nem naon jönnek be a zenék.. De nincs ezzel semmi gond..
Na nem lesz video???
Me én elmentem aludni tegnap kibuliztam magam punnyadt vagyok!!!!
pá!!