Még mindíg nem látni itt Rock&TLAncsát.MIVAN???Csak nincs vmi gáz?
Nem szoktatok 1 teljes napot kihagyni!
Ancsa:ha olvasod,megjött a matrica holnap megbízom a magyar királyi postát,hogy juttassa el hozzátok.Amúgy a hegyre felmegy a postás??
Tarka és Tornyi! Igazatok van "ha már valakinek egy 1000-es gépe van az ne foglalkozzon a fogyasztással" DE akkor is!! Nekem éppen ez a problémám, hogy finoman járva se eszik 8 liter alatt. 9 liter volt a fogyasztásom kétszeméllyel, túrázgatva.
De mikor elgurult a gyógyszerem és kimentem, pályára meg mindenhol húztam neki ahol lehetett simán a 11-et becuppantotta. Ezt meg is értem!
Csak azért kérdeztem mert mások szerint is egy kicsit sok. NA mind1. A lényeg, hogy megy mint állat, kettőt pöffenek aztán már ott vagyok a másik lámpáná!
Mikor a tükörbe nézek az autókat még szinte állni látom, olyankor szoktam megilyedni, hogy talán már pirosban kiugrottam!????????
Legyetek jók és vigyázzatok magatokra!
Tasi: Ígérem hétvégén rakok fel képeket csak tudjak valakitől fényképezőt kérni! Tényleg fasza lett!
v2bali: Szerintem aki 1000-res mocit vesz az ne nagyon foglalkozzon a fogyasztással, mert ha sokalja valaki a fogyasztást az akko vegyen simsont vagy robogót! Na az keveset eszik! Bár én is ilyen vagyok hogy kiváncsiságból méregetem a fogyasztást!
Nekem TLR-em van sportdobokkal, sportlégszűrővel így a következőket zabálja:
Túratempóban 130km/h-150km/h két személlyel 6l-6,3l 100 km-en
Keményebben húzva: 150km/h-200km/h 8l körül
Sport motorozáskor amikor már az ész is elhagy: 8-akár 10 l is lehet! De akkor pörög és 2 kiló alatt nem igen megy a mutató!
Szal kb ennyi!
pfvari! Már beszéltem is a szerelőmmel és mondta, hogy van neki egy szinte zsír új kuplungszettje, beleesztergált alátétezett rugókkal! Szóval egyenlőre az olajcsere marad, majd ha már szükséges lesz. Nem akarok 1500km-es olajat lecserélni meg új olajszűrőt venni . Az olaj miatt ennyire nem csúszhat szerintem.
tarka! Valóban gyors az emberem! És szerintem jövőhéten valamikor megoldjuk a problémát.
Dino! Kitartás!!! Pirossssszkának pedig jobbulást!
Amúgy szerintem nekem és barátosnémnak nem fog összejönni a tali!
De majd még kiforrja magát a dolog!
Dobtam fel képet ha valakit érdekel.( A két szerelmem jól megvan egymással ) MAjd még lesz kép: CSak most nincs saját gépem!
Vigyázzatok magatokra! ja tényleg majd elfelejtettem NEKTEK MENNYIT eszik a gép?!
Kövezzetek meg bátran,de én amikor már a Blues Company csapott a húrokba a BerikZ izzadt lábszaga közepette bent húztam a lóbőrt a sátorban...iszonyatosan fáradtak voltunk!!!
Módosultak adatlapomon a dolgok,mellesleg a jelenlegi fizimiskám a GS-est tükrözi!
Megy a kép az oldalbordámról is!
Nehogy má lemaradjak!
Tornyi szúrjál már be képet arról a matricázott paciról!
Remélem jó idő lesz, mert én is mennék! Jönne egy cimborám is, aki bele van szerelmesedve a TL1000 -be. Most gixerje van. Akkor Kaposújlakon találkozunk! Pá!
Hát, igen, a napokban elhanyagoltam az internetezést, bár minden nap olvastam a fórumot!
Ancsa: Hogy vagytok? Peti fiad rendbejött? Remélem jó idő lesz szombaton, mert nagyon szeretnénk menni Kaposvárra! Ha nem is alszunk ott, maradunk szinte végig. Már várom!
Én télen voltam először Blues Company koncerten, és ott tomboltam elől, szuper volt! Azóta nagyon sokat hallgatom őket! Már várom, hogy motoros találkozón szabadtéri koncerten halljam őket, az lesz az igazi!!!!!!
Ma voltunk matricáztatni Tornyi motorját, nagyon durva lett! Majd teszünk fel képeket!
Bali: az általunk szervezett motoros találkozó alkalmával pár szabályzásos duroggtatás után állt meg Pirosszkám, aminek előzményei voltak (furcsa blokk hang, ami leállítás után oldódott, alapjárat eltűnt, egyebek).
Tasi mint kiderült az R és S modelleknél is jelen van ezen hibalehetőség.... Most kerestem rá a TL találkozó helyszínére, Velem község ha minden igaz, kerek 300 km tőlem, ezért robotolok, h minél előbb összejöjjön az anyagi keretem a sörözésre és +1 oldalborda hordozására is..... Összejön, ezt nem lehet kihagyni, sok jó TL es kis helyen is elfér....
Ancsa: a mai napon nem sokmindent olvastam pennádból, mit főztél h ennyire le voltál kötve???? Rock egy mázlista, remélem a söröket is bírja......
Tarka: a Kaposvári buleee sajnos kimarad nékem, egy lakodalomban kell leinnom magamat Villányban, de azért jó szórakozást mindenkinek aki ott lesz....
Péter: BorZsongás DVD ügyében csörgess rám plíz a találkozó előtti napokban, nehogy elfelejtsem, mint a Vörösvárit. Ezen két bulee van idénre beütemezve és mindkettőn jelen leszel, erre inni kell.....
Szreg: a TL talival kapcsolatban még nem jeleztél vissza, h jössz, avagy jöttök e????????? Bármi áron ott a helye a déli erőknek is..
No dobok egy cigit és előkészítem magamat a holnapi segédleti munkálatokra............
A TL annyiban jobb mint a többi motor, h a gazdájuk is tudja mindezt......
Kész lett a motorom és most széép!
Majd rakok fel róla képelet is! KIRÁLY LETTTT!!!!!!!
Tasi:
te most komolyan nem tudod ki az a BLUES COMPANY!? Ez nagy hiba!! KURVA JÓ BANDA AKI KURVA JÓ ZENÉT CSINÁL! Dalokba foglalja a normális motorosok életét, életvitelét, stílusukat stb.,..
4 albummal rendelkeznek eddig! Ajánlom figyelmedbe!!!
Szia!
A TLR kuplungja beleműthető az S-be is, én úgy olvastam, de csúszás kiküszöbölhető megfelelő olajjal, és/vagy erősebb kupplungrugókkal, vagy a meglévők alátétezésével.
MOTUL 5100 10W40-es olajat 2400-ért tudok szerválni neked
Tasi: A Blues Company 1 jónevű rákkenról együttes .kérdezd meg róluk Ancsa&rock-ot,jó barik.
V2BALI:NEHOGYMÁ MOSTAN SZEDESSED SZÉJJE AZT A SÁRKÁNYT!!! MIvel jössz talira,vagy oly gyors az embered?
pfvari! Az enyém egy 1998-as! Szóval mondhatjuk, hogy "korai" kiadás. VAn egy nagyon jó szerelő barátom és ő már orvosolt 1997-es TL-en eféle problémát! Szerintem meglátogatom a hétvégén mert ez már nem állapot!
Mennyiért tudsz szerválni olajat?
BerikZ!!! "kollégám" Én Győrben a Széchenyi István Egyetemen koptatnám a padokat! HA bejárnék!
Amúgy nektek mennyit eszik a gépetek?! Mert nekem így K&N sportlégszűrővel finoman járkálva olyan 8-9 körül pusztít! ha szúrom neki akkor ............. rossz rágondolni
Én tudok neked jóféle motul olajat hozni, ha kérsz. Egyébként a kuplungcsúszás elsősorban a korai TL-S-ek hibája, ezek érzékenyebbek az olajra, az R-ekben már más kupplunkszerkezetet tettek, több lamellával, erősebb rugókkal, és áttervezett anti hopping mechanizmussal
Nem szoktatok 1 teljes napot kihagyni!
Ancsa:ha olvasod,megjött a matrica holnap megbízom a magyar királyi postát,hogy juttassa el hozzátok.Amúgy a hegyre felmegy a postás??