Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sziasztok!

Tarka! Nem lenne jobb inkabb pihenned mint megint csavarogni? Megyek gurulok 1-et a nevedben is. Este told majd fel az arcod.
Tasi!
Lehet, hogy nem követem elég gyakran a TL fórumot, de most valami azt súgja, hogy volt egy második bukta is Elenorral. Jól gondolom? Legyen a balos tükör a tiéd mondjuk 2 rugóért. Nem mondhatod, hogy nem baráti.

Tarka!
A jobbos a konzol nélkül 1500. Sztem ez is baráti.
Fikázzatok ha nem az, de úgysem hiszek nektek!

A tükör a XVII. ker.-ben van (Tasi odatalál). Én viszont Szentgotthárdon, de ha terv szerint mennek a dolgok, akkor jövő 7végén Pesten leszek és ha kell vmelyik vkinek akkor állok rendelkezésre.
tl 1000 idomok pályára:
http://www.sportmotor.hu/motoros_forum/tuning/?cmd= showtopic&id=214
Rock&Ancsa:visszakerestem régebbi oldalakat,és úgy láttam egy képen,hogy a fighter tl-nek nincs fenn a gyári hátulja sem tehát eladó az is?vagy rosszul láttam? mert akkor lehet,hogy arra is várok.
Szép jó napot motoros társak!!!!

Ma szép időnk van remélem 1 hét múlva is jó lesz az időnk Borzsongáskor!!!
Ma is jó gurulunk szerintem!!! Mindenki vigyázzon magára mert már elég a motoros balesetekből!!!
Jó motorozást!!!!
mennyi az az ócsó a jobb tükörre?meg hová kellene érte menni?tükröt már amúgy találktam,csak érdekelne.csao.
Ancsa! időm mint a tenger,csak már úgy nyesnék a géppel /ha nem fájna annyira az oldalam+ha kész lenne/.mindenképpen várok rátok.addig beszerzem a hátsó részt.köszönettel.köszikösziköszi
Szasz...tok!

Ha minden jól megy a jövőhéten itthon lesz Elenor!

Ancsa szebb már nem leszek,talán csak rendesebb!

De lassan bővítem a névjegyem...igérem...

Pubec-nek azt a balos tükröt miért nem adtad nekem...te kis piszok!

Igényt tartok rá,most hogy leharcolták a lovam bal oldalát...de remélem baráti az ára!

Megvolt a sörözgetés,kivételesen jól sikerült,azt kell hogy mondjam szerintem most mindenki nagyon jól érezte magát!!!

Leszámítva hogy elötte Lbandi a (spanom) jégrevűzöt eggyet a Gikszerrel!

De megúszta és ez a lényeg!

úgy láttam mindenki kezd felszabadulni és alig várjuk a jövőhetet,talán Imrufó egy picit még szomorkás,de má otthon lesz neki addigra egy /karbondoboznyi TL-R/

Na mindegy!

A Tasla
Szasz Tarkantino Rossi!
Általában nekünk mindenünk van csak időnk nincs, de nem felejtettünk el, ígérem minél előbb utána járunk oszt azonnal szólunk! Rock hétköznap este 7 körül jön meg, hétvégén meg nincs KPM,de kerítünk ismeretséget, hogy simán menjen a dolog.
" Mondottam ember küzdj és bízva bizzál"
Ha tudsz várj 1 kicsit , az árban biztos megeggyezünk!
Csáóóóóóóóó
Halihó!

Időnként benézek hozzátok, és sajnálattal olvasom, hogy a bukta előbb-utóbb utoléri az embert. Ha TL-es vagy akkor inkább előbb...

Nekem van egy komplett balos tükröm, és egy jobbos amin nincs meg a felfogató konzol, de a tükör és a szára patent. Ha érdekel vkit akkor tudassa, occsóér" odaadom.

Tasi!
Visszatértem V2-re, túl lágy a sor4. Vettem egy RSV Tuonot.
Szasztok..
Mi a téma mit kerestek? A neten bármilyen cuccot megtalálni lehetetlen csak ha tudsz fix oldalt én törötten vettem a csacsit és hónapokig vadásztam de a neten szinte semmire nem akadtam..

Felügyelet? Ne is emlegessétek..
Nyáron az M1-M7 bevezetőn.. Megállítottak a rendőrök mert elötte 20percel kitaláltuk a haverommal hogy hajtsuk fel a rendszámot mert az ugy a raj..
Azonnal ki is szedtek a motoros rendőrök..
Téma:
-Felhajtott rendszám
-Gyorshajtás
-Jogosítvány nélküli ride
-EÜ csomi (nincs)
-Izzókészlet (nincs)
-Kopott gumi
A végén szinte:
-Hogy áll a ahajad..

Eredmény: Bevont jogsi, elvett forgalmi (vizsga:25ezer), psziho vtanfolyam (80ezer) Büntetés (100ezer)
Ugyhogy azonnal dellázzatok a szemeteknek..

Csak beugrott...
...és... NO FELHAJTOTT RENDSZÁM.
Nekem is még van egy hónap mire megkapom a cuccokat.
Ancsa! mit tudni párodról? kb. mikor keresi meg a területileg illetékes KÖZLEKEDÉSFELÜGYELETET? mondjuk még nem oly sürgős,utánajártam már a cuccok nagy részének,minden van hozzá csak lé legyen.azért megvárom,hogy ti milyen összegeket mondtok. gyári cuccokból 450000 a mutatvány/+fény,+munka/asszem így felejtős. köszi.
k 1-es gixerre csináltattam az egyik barátomnak,le kellett volna lakkozni,de állítólag nem tesz jót neki.az idomok is kellettek hozzá,netről lekereste barim az újabb dizájnt és az került fel rá.ha jól emlékszem 30 rugó volt/b-j oldal+fejidom/kicsit körülményes volt de szép lett.tudok segíteni,de nem biztos,hogy jobban kijössz az idővel.
Tasikám!
Mindig megnézem a gépedet, nagyon gyönyörűűűűűűűű ( volt) és (lesz) reménykedve várom, hogy mikor látlak meg Téged! Légyszi légyszi, dobj már fel 1 képet magadról is!(hogy legalább lássam,hogy kihez írok!
Bízom benned!
Ismerünk mi is 1 matricás csávót, de hogy őszinte legyek, nemtom, hogy motorokra is csinált e.
Majd gyors utánajárunk!
ÜDV!!!!!!!!
Sziasztok.
Tasi,szólj a Tarkának talán tud segíteni. Veszprém megye legjobb dekorosa a barátja,már GSXR-re is csinált matrica szettet.Olyan lett mint a gyári. De lehet hogy kell neki valami minta,de azt hiszem a netröl le lehet szedni. De ha gondolod negkérdezem a veszprémi suzukisokat is,velük én vagyok nagyon jóban.
Szasz...tok!

Szia Ancsa!

Na pont erre gondoltam,hogy nem tapasztalt mocis...a mátrában sem lesz könnyű idén!

Helló Matyi!

Idetaláltál,na annek örülök!

Most nekem segítsen valaki!

Légyszi...Légyszi!!!

Elenor a TL-es matricákra vár,de nem tud megjönni a jövőhétre,ötlet?!

nagyon kéne hogy felidomozhassák a srácok!

Pfvári-nak:-Peti ha leütnénk holnap egy Logo-setet,Ausztriai az ipse onnan sem ér ide a jövő hétre?

Szasz...tok!

a Tasla
Szia! Üdv a fórumon, és fasza a motorod!
Üvözlök minden Kedves TL-est és anélkülit...
Tasi gyarapította velem is a klubbotokat, remélem nyáron összehozzuk a közös motorozás, jó lenne látni ezt a sok szép TL-t egyrakáson..
Áve. M
Pedig ilyenkor kéne még jobban odafigyelni!

Részvétem a hozzátartozóknak.
A srác nem sokkal utána meghalt.
Azért nem volt rajt bőrruha, mert a motorkereskedésből vitte el a tesztmotort egy próba útra.
Valószínüleg nem volt tudatában , hogy egy 1000-es motor mire képes!
Szijjja Tasi!

1000-es volt.
Nagyon megrázott ez minket itt Zegen.
Nagyon oda kell figyelni!!!!!!!!!!!
Üdv mindenkinek!
Szasz...tok!

Hú skacok,úgy látom ki kellett ütni a srácot!

Ez nem semmi...600-as vagy 1000-es RR volt?!

Lehet hogy megint a tapasztalatlanság,vigyázzatok magatokra nagyon!

Szeretném ha mindenki épségben tudna jönni az első TL-Talira!

Jut eszembe ,ma beszéltem egy sráccal amerikai R-je van Ő is eljön,biztosan aztmondta!

Úgyhogy kitartás!

A Tasla
igazad van.én sem csak a vakszerencsének köszönhetem,hogy élek.
Sajnos történik ilye, de könyörgöm, hol van róla a védőcucc????
hű!!!!megnéztem a képeket,nemrég monostorapátiban is hasonló történt,ott 3 motor csapódott 1 nissan vanette-nek.egyiknek/az elsőnek/ nem volt szerencséje.