Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez csúnya

Én ott leszek Villányba. Már nem bírok magammal,én már menni akarok. Csak legyen jó idő!!!
Na szép jónapot TL-es társak!!!

Nah sajna ismét baleset történt a megyénkben!!!
A képek sokkolók!!!!
http://langlovagok.hu/kepek2006/zalaegerszeg/06 0419_zszegmotor.shtml
Nagyon vigyázzatok magatokra!!!!

Más: Remélem fasza lesz a Borzsongás és sok TL es őrültel találkozom majd!!!
Sziasztok. most nem a Tarka ügyében írok. nekem egy 1200s-es banditom van,és kiegészítő spoilereket szeretnék vásárolni rá.Idáig még nem találtam sehol sem. Esetleg nincs valami jó ötletetek? (kis sárvédő,kerékjáratba lefalazó elem,stb) Köszönöm
Na emberek BORZSONGÁS!
Hello!

Imrufo Tasi azt mondta,hogy foglal nekünk asztalt.
Hát az tuti hogy Petinek igaza van!
Baszki, 570 le? Még a B-King -et se volt képes kihozni a gyár, nem hogy egy ilyet. Amúgy meg a MotoGP gépek is jóval 300 ló alatt vannak, gyárilag meg senki nem fog erősebbet csinálni.
Meg ahogy Peti is mondta, fake moci De poénnak jó...

Tasinak: Pénteken ess be sörölni, oszt viszem a plexit, megsasolod, leMEOzod, véleményt nyílvánítasz... mellesleg intéz valaki asztalfoglalást? most időben fogok érkezni... ha hatkor van tali...

Többiekkel személyesen, aki jelen lesz. Természetesen minden TLarcra vonatkozik

BÉKE
tasi:ide is felírom a telefonszámot,mert nemtom,hogy jó számra küldtem-e el a sms-t motorline győr:06-96-524-335 farrbi cucc volt nagyon jó minőség 17800 ft.
Petinek igaza van.
Hát, ezt a képet nemtudom ki nyalja be, a hülye is látja hogy photoshop
Busa vázból és ZZR1400 idomokból van összekendácsolva...
Nézd már meg azt a hátsó lengővillát! Hol bír az el 570 lóerőt?
hát fiúk szerintem ne nagyon reménykedjetek benne, hogy ezt a hasfelmetszőt kiengedik az utcára!
Kedves propuls!
Az ég legyen veled!
Ezek szerint nem csak én láttam.
Szerintem ez eléggé durva.
Főleg az 1/4 mérföldes gyorsulási adat,amit nem is merek leírni...
Az még rendben van,hogy a nagy motorgyártók (bár ők nem versenyeznek)
mindíg rálicitálnak 10-15lóerőkkel egymásra,de az 570le egy kicsit brutális.
És a hab a tortán,hogy a végsebesség ugyanúgy le lesz/van szabályozva.
Hmm 1500?
Valami ilyesmiről lenne szó?
ha ez így van akkor biztos a www.kamikaze.jp weblapon.arra csak felszáll a kis sárga,de le már csak esik.
Emberek!
Bocs,hogy belepofátlankodom a fórumotokba,de sürgősen bszélnem kell valami suzuki-guruval..
Az interneten olvastam,hogy a suzuki piacradob egy új hayabusát,a zx14 ellenfeleként.
Valami évfordulóra szánják,a neve "hayabusa 1500".
Képek is vannak róla,és állítólag nem aprózzák el a dolgot,hogy 200,vagy 220lóerős legyen,hanem rögtön turbós változatot árulnak,ami 570le.
Nemhülyéskedek,ti is elolvashatjátok.
Nem tudtok segíteni,hogy hol lehetne ennek utánajárni?
Előre is köszönöm.
rockandrollnak:a tre modrol a 670.hozzászólásban,a 28. oldalon olvashatsz./volt időm utánanézni /
tasinak mégegyszer köszi a számot,beszéltem a mostmár közös ismerősünkkel,tényleg fanatikus tl rajongó. jó árakat mondott,2-3 hét aztán remélem megyek a cuccokért.addig azért körbekémlelek hátha van olcsóbb megoldás mert minél többet spórolok az anyagon annál többet tudok majd a kipun kieregetni .rockandrolltól még majd várom a fejleményeket + az anyagi vonzatot.
Szasz...tok!

Pfvári-nak:-Nem úgy gondoltam,hanem nálatok van-e?!

Ha kész lenne Elenor mindannyian onnan indulnánk!

A sörözés nekem nem jó,de 20:00-körül lehet hogy be tudnék esni...az jóóó!?

Szasz...tok...A Tasla
Kihirdetem hogy péntek este a szokásos helyen és időben megyünk sörözni
CSak nem fog lejteni az ország Dél-nyugati irányban a sok TL-től .

Húúú de várom már.....én már most menni akarooooook.
Rockandroll!ha E-s szabványú cuccokkal dolgoztál elvileg nem lehet probléma a nagy és méltán híres KPM-nél.Tasit még próbálom hívni.BerikZ:járóképes a gép,hiszen azzal jöttem haza a talajgyakorlat után kb.40 km-t, csak optikailag vannak kisebb-nagyobb hiányosságok egyik szemem sír a másik +(üveg)nevet,mert még tudok írni,meg élni bár kicsit fáj..na egyenlőre ennyi.mindenkinek nagyon köszönöm!!
Még egy hely? Hová?
Ha borzsongani jönnél, sztem oda még akad pá, + 1 embert biztos elbír Villány
Szasz...tok!

Rock and Roll-nak:-Ezek szerint lebuktunk?!

Tarka keress meg az idomok nem az enyémek hiszen nekem R-es van!
De a srác számát megadom,ő szerezte az enyémhez is a cuccokat!!!

mint azt írtam:-Hátsó lámpa+idommal,Jobb oldal idom,jobbostükör,ezek vannak mert elötte beszéltem vele telefonon!

Nem mondok semmit,ha nem járok utána,ez így korrekt...szerintem!

hívj és akkor megadom a srác számát,nem drága!!!

Ami manapság nem hátrány...

-Peti van még egy hely?
-Lehetnék harmadik?
Lehet hogy lesz lovam... ..de nem biztos!

Addig is mostmár ne törjétek össze magatokat,mert nagyon macerás a fölépülés...szerintem a Tali meg mindjárt ittvan!

A Tasla
Tornyi!

Köszi, A sor4 után vigyázni fogok, gondolom nyomatékilag több a V2.
Már azt hittem nem ír vissza senki.
Az első lánckereket nem szabad kisebbre tenni, mert a lánc megeszi a villavédő gumiborítást! Ezt német fórumon olvastam ottani tapasztalatok alapján... A hátsó kerékkel szabad csak játszani, még ha így drágább is!
SZIA ROCK AND ROLL! A LETESTELÉSES DOLOG MÉG CSAK EZUTÁN JÖTT VOLNA . VÁROM AZ INFÓT. KÖSZI ELŐRE IS