Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja, és nem is drága, boltban ha veszed, 2860 literje, én 2400-ért küldök neked, ha kérsz
Üdv Rock! Mi páran MOTUL-t használunk (BerikZ, Tasi, szreg), már csak azért is mert jó, és mert olcsón tudok szerezni
Full szintetikusat a TL-be nem javasolnak, mert a kupplung nagyon hajlamos a megcsúszásra tőle, és túl vékony az olajréteg ehhez a motorhoz. Az actevo meg túl gyenge bele, + szreg elmesélése alapján szintén csúszott vele a TL kupplungja.
Amit javaslok: MOTUL 5100 10W40, résszintetikus olaj. Nekem bevált
Szia Rock!
Mi castrol actevot használlunk a vasakba. ugy emlékszem 2000ft-ért kapjuk literjét,de utánnajárok neked.

Üdv.
Sziasztok TLesek!!
Rock én Valvoline olajat használok teljesen szintetikusat!
És ismét baj történt a megyénkben a hétvégén! Tesztmotorral estek Lenti környékén! A szerencsétlenség mellett szerencse hogy a csávó túlélte! Combnyakötéssel vitték kórházba!
Ennyit tudok! Állítólag tapasztalt motoros! Nem tudom milyen moci volt de gondolom 600 vagy annál nagyobb köbcentis! Én nem tom mi van ebben az országban idén!
KÉRLEK BENNETEKET FIGYELJETEK ÉS SZÉLES UTAT MINDENKINEK MERT ELÉG AZ IDEI MOTORBALESETEK SZÁMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Én is már 9 éve motorozok eddig balesetmentesen és tessék, pénteken egy kutya miatt faszán elestem! A bordám még most is szúr!
Na mindenkinek jó éjszakát és NAGYON széles utat!!!
Szevasztok TL -esek itt ROCK
Kérnék tőletek tanácsot , olaj csere elött állok ti milyent használtok mi vált be ja meg ne legyen túl drága .
Üdv mindenkinek előre is köszi .
Ma végre motorral mentem dolgozni valahogy jobban megy mint a céges furgon elöbb is kiértem ,igen élveztem .igaz kicsit hűvös volt reggel 4 -kor de nagyon bírta az agyam .
Szia Ancsa!
A séróó az sirály! Pár kilóval könyebb lett a búrám.
Tarka nem panaszkodott,de most nem vette fel a telt. Reggel biztos az lessz az első dolga hogy,élménybeszámolót ír nektek!
idddőőő az lészen, but nehéz találni gúd görlt.
Szia - Mia Kovik!
Akkor most szép vagy? Szerintem eddig sem volt semmi gáz a séróddal!
Ha van időd, léccci írj, hogy ment az első randi Tarkának a TL-el.
Sziasztok.
Tarka most ment próbautra a vassal! Vigyorog mint a tejbetök.
Ancsa: Végre odaértem a fodrászhoz! :-) Nagy megkönnyebülés.

Más: Akkor én most ki leszek tagadva a BANDITÁMMAL?

Pá.
Berik!
Ez hallatlan!
Mi az hogy nincs oldalbordád? 1 illlen ló, bocsánat azaz jó pasinak!

Tán nincs rájjja időd! Az a sok tanulás....
Szia! Nézd meg a motoroscucc.van.hu-n. Elég jó cuccok vannak, és elfogadható áron. szia
Hello mindenkinek!

Akkor most úgy néz ki,h csak nekem nincs oldalbordám?

V2bali!

Ismerem a helyzetet én is a zegyetemen ülök pesten, motorkám meg miskolcon! Csak 7végén tudok vele karikázni.
Te figyu, V2bali!

Mi leszel ha nagy leszel?
Kösz mindenkinek a szívéjes fogadtatást itt a fórumon!
Valaki nem tudna olcsón új női bőrkabátot, protektorosat vagy anélkülit! Asszonypajtásnak kéne mostmár valami gúnyát szerválni!
Ne kínozzatok! Mindenki irogatja, hogy gurul ide-oda! "Ezernyi" motorost látok az utcákon nap mint nap, én meg ITT ROHADOK AZ egyetemen! Persze a vas meg otthon van és csak hétvégén fogom tudni hajtani!
Remélem el tudok majd menni a TL talira! Jó lenne összefutni veletek!

Vigyázzatok magatokra!
Na nyugodalmas jó iccakát mindenkinek,megkaptam a veszprémi suzukitól a maradék pont hiányzó cuccokat,összepakolom a motort és remélem még belefér 1 gurulás is.
CsÁ-kányi László.
Mivan Ancsika?Volt egy kis időt a nagytakarítás után netezni??
Egyébként nem volt olyan szar hely!Sőt. Thenx by sógi+sóginő!!!
Azt a tl feliratot egyedül kiraknám a domboldalon. .
Ancsa nagyon jó az a kép amikor kirakták TL1000-et, annyira nem szeretik a srácok a motorjukat ugye?
Ő is nagyon ari, mellesleg de "szar" helyen voltatok!
balról jobbra:én,bébi,sóginő,sógi---neki sv650 van.
eszembejutott,van kép itt a gépen,küldöm.a kép gran canarian készült a palmitos parkban.
majd hétvégén a céges fényképcsinálóval lefotózom,csóró vagyok nekem nincs digit.
aztán jövő héten felteszem. Addig türelem,tornaterem.
Muti a csajod!