Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hi RockAndRoll
Még nincs nagy változás a kicsikémen!!!Nem ettem sonkát nem szeretem annyira!!Sokat mototoztunk és nem mentünk fel hisz ti is el tudnátok jönni!!!
Mindig én kereslek titeket! Hát moszt kiváncsi voltam ti kerestek-e!?
Hát ennyi!!!

Na csá mindenkinek!!!
szoval rovidebbet szeretnel a TL-edre?Nagyon fogja emelni magat!
Szasz Tornyi !!!
Merre jársz hogy felénk sosem jársz TÁN utász VAZZE !! Biztos hogy valamit csinositottál a biciklin
és meg sem osztod velünk.
VAGY husvétkor annyi sonkát ettél hogy nem mersz kijönni a házból .
NA jelentkezz !!!
ÜDV.......... ROCK ANDROLL
Üdv V2 fanok!

BerikZ a Company hajnali 2 kor kezd nálunk direkt azért h leérjenek....

Dinó
SZASZTOK!!!!!
Üdv a feleségem népes rajongó táborának !!!!!!!!!!
Tarka: hát láttam a géped , biztos volt már jobb állapotban is .
amit a feleségem irt igaz ,most amint tudom eltolom a biciklit valami k.p.m.-es hez
oszt megkérdem hogy fasza lett-e meg hogy adna-e rá műszakit ha szépen kérem .
Ha áldását adja rá akkor megy az összes cucc kalapács alá . Kérdés :Ugye nem a le
testeléstől táltosodott meg a gép v. el sem jutottál odáig ?

Más: Az 1000-es raptoron a lánc áttétel 16-40 " a TL-en 17-38 " na ezt szeretném az enyimre is
volt -e már hasonlo kisérletek, milyen sikerrel?
MOTOROS ÜDV :ROCK AND ROLL
Hehe még valami!!!

Daddy: Örülök hog ytetszik a TL(R) ajánlani tudom kurva jó moci!!
Főleg akkor ha szeretsz túrázgati néha őrültnek lenni!! Csak vigyázni kell vele mert néha meg tud tréfálni egy V2 főleg sor 4 után!!
Szóval vegyél csak TL-t de vigyázz vele mert erős!!!!!
Szép jó estéket TL-esek!!!

Hát tarka sajnálom ami veled történt de legalább nem lett nagyobb a baj!!!
Vigyázni kell!!!!!
Mindenki vigyázzon magára!!
tasi téged megkereslek a telszámon amit adtál,pár hétig még úgysem tudok hozzányúlni se a géphez se semmihez.még1szer köszi mindenkinek.tasi:a bontott cuccok a tieid?
nagyon szépen köszönöm a gyors intézkedést,és a segítőkészséget mindenkinek! a tel.számom:06/70/3678330 az email cim amire írni tudtok: kovikrisztian@freemail.hu köszönettel:tarka
Tarka sajnálom ami törtnét remélem hamar járóképes lesz a gép.
Én meg oda járok suliba.
egy keruletben lakunk
Én is TITEKET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tarka adjon elérhetőséget,a TL-klub segít!

Az alábbiak vannak bontottan:-Hátsólámpa+idom,Jobb oldal idom,valamint jobb tükör egyenlőre ennyi!

Hívj fel:06 70-550-08-98

Üdv:A Tasla

Szeretünk Ancsa!!!

Rockand Roll meg ne mond neki!

Tasla
Szasz Tasi!
Drága vagy!
Szasz...tok!

Jéé itt van Ancsa!!!

Máris jobb kedvem lett egy kicsit!

TL-S-hez elég sok alkatrész van!

Szerencsére,mindjárt utána is nézek!

Várjatok!

Tasla
Hali srácok!
Tarka:
Mint itt már jópáran tudják én Rock&roll oldalbordája vagyok, és mivel Rock kinnt dolgozik nem sok ideje van írni és válaszolni, ezért hárul néha rám a feladat hogy írjak helyette.
Elsősorban sajnáljuk ami veled és a motoroddal történt! Tény, hogy nekünk szinte minden megvan abból ami neked kell, de mielött eladásról beszélnénk, utána kell járnunk, hogy a műszaki bázison hogyan fogadnák a párom motorját, így átfaragva. Ha esélytelen a dolog akkor kénytelen lesz átmenetileg visszaszórni a cuccokat rá, (amihez qrva nagy kedve nincs).
A lényeg, hogy gyors utána nézünk, aztán visszatérünk a bizniszhez, ha ez neked így jó.
Üdv neked és a TL fórumnak.
ezert kell nyiltnapozni inkabb
tyt mar ismer engem.
ja meg amúgyis ,a V2 4T-t nem ítéli el csak a sor4et!
2T faterjának TL-je van!

remélem már érted
gyorsan mentem,balkanyar,útszéle,árokpart,1 szaltó,töltés,+1 szaltó,fű,fekvés.kelés,motorral hazamenetel,kórház,röntgen.ennyi tömörítve.
Sziasztok TL-esek!
Addig addig nézegettem ezt a típust,(TL1000R) hogy arra jutottam, hogy nekem kell egy ilyen
Cefetül tetszik! Csak azt kérdezném tőletek, hogy mik a tapasztalataitok a vassal kapcsolatban, és mi az amire oda kellene figyelnem a "vevés" előtt? Gondolok itt bármilyen apróságra ami esetleg a típusra jellemző!
Előre is köszi: Daddy
Nocsak nocsak, első alkalom a történelemben hogy négyütemű motort nem fikázol le visszakézből?
Őszintén sajnálom énis szegény TL-t, méginkább a gazdáját, de a lényeg hogy nagyobb baj nem történt!
oke oke,de meg mindig nem ismerjuk a pontos esemenyeket.
aszittem én vagyok Tarkantínó Rossi,de csak simán rossz voltam.