Jövő 7en csinálok egy on-board videot,ha minden jól,megy,aztán ha érdekel vki felteszem a videok közé.
Szerintetek a hunarocell elég lesz lesz vagy nagyon fog rezegni?
Tegnap a Mátrában 1 kék SV-s srác szenvedett balesetet (ismerem a srácot), Elengedett egy Hayabusát, motorféken volt és megcsúszott a moci hátulja a kavicson. Eltört a medencéje
Hát igen vigyázzatok motoros társak mert tényleg sok a baleset!
Itt zalában is már volt pár sajna! Utoljára egy 600RR egyenesítette ki a kanyart!!
Szóval vigyázzatok srácok!!!!!
Nah itt egy kis csemege rólunk!
Mindenkinek Kellemes Ünnepeket!!!
Dinóbácsi! Emléxel Tihanyban a srácra a fehér, már tört SV-vel? Tudod, szőke srác volt, meg a barátnője...
Na ma az okoska ráduplázott itt a városkámban szentendrén a dunaparton... Egy kikanyarodó skodába hajtott bele, állítólag nem lassan... A barátnőjét a mentő vittel el, reméljük csak könnyebb sérülésekkel, a srác úgy tűnt megúszta a dolgot. Ezúton is jobbulást mindkettőjüknek! Csak ésszel, túl sok a baleset... Mára is kijutott a környéken 3 is... Nem lehet elég óvatosnak lenni...
ha visszaolvasol, kiveséztük már a témát, igen így van ahogy írtad, van ilyen. el kell vágni azt a kábelt, és a ECU felé menő végét egy asszem 2.5kOhm os ellenállással földre kell kötni. Azt eredményezi hogy 1-2-3.ban nagyobb nyomatékot engedélyez...
sziasztok.valamelyik régebbi superbike magazinban olvastam,hogy van egy barna-fekete vezeték az ülés alatt az ecu-nál amit ha elvágnak valamelyest javul a gép teljesítménye/mondjuk ezt tlr verzióra írták,de gondolom a kábelköteg egyezik az s-el/valaki hallott már erről,vagy csak agyszülemény?arról tud-e valaki infót,hogy át lehet-e vágni az ecu-t,hogy 6. fokozatot érezzen mindíg,meg hogy egyáltalán figyeli -e a tl,mert az sv állítólag igen.ha igen, vki. megcsinálta-é már és javult e a masinája.előre is kösz.
köszönöm mindenkinek a hozzászólást a motor az beindul,gyertyát nem köpte,tegnap kitakaritottam a tankot, meg a szüröt. szóval lehet csak attol van? de lehet tényleg csak kondenzviz+korom. Belenyultam a kipufogóba és kormos volt belülröl.Csak ugy meglepödtem. azért megfogom nézetni. Üdv mindenkinek
ha csak hidegen látod akkor inkább lehet egy kis kondenzvíz+korom a kipufogóból elkeveredve amit te olajnak gondolsz,egyébként ha már olyan mértékű lenne az olajfogyásod, hogy a kipufogón fröcsög kifelé, nembiztos, hogy el kéne indulni a vasnak.nézd meg a nívón, hogy tűnt-e az olajból.
Hát ehhez az injektoros témában nem vagyok otthon nem tom mi lehet vele!
A légyeg hogy én megyek vagyis eddeig tervben van hogy mergyünk Bortsongásra kedves Dino!!!!!
És még egyszer mondom jó lenne ha lenne egy országos TL klub és én szívesen vállalnám az esetleges web lap szerkesztését!!!!Később aztán a tagok összedobnának egy servert és azt is bevállalnám!!!
Esetleg Borszongáson ezt is meg dumálhatjuk!!!!! Hehe!!!!
Szasztok skacok!
Egy szakmai kérdésről konzultálnék én is veletek, amiről pfvari-nak már van is egy kis fogalma:
Nos, az a problemo, hogy mikor indulok el a sárkánnyal, kb 4000-ig olyan darabosan jár, mint állat. Má szervízbe is állítgatták az injektort, de csak a tuning injektortérképemet sikerült elb@szni, oszt most tök gyári, de a hiba megmaradt (meg semmi durrogás ). No, amikor rövidre zárom ülés alatt azt a bigyót, a vízszintes vonal legalul van. Tom, hogy középen kéne lenni, de ettől lehet ennyire szar? Meg még mindig nem vágom, mit kéne tekergetnem, hogy jobb legyen...
Mondjuk má megszoktam, hogy nagykuplung, ötezer, oszt gyííííí! De a TL talin hagy ne égjek má...
Tasinak: megjött végre a Puig plekó, nem két hét volt de legalább nem is 3hónap (1hónap lett).
18e huf, sztem baráti...
pfvari-nak: kijött a kipu a pízből? má alig várom, hogy megjöjjön, és halljam két dobbal a hangját...
Holnap du. leszek MSN-en is, majd értekezünk, ha te is leszel...
Ajánlom mindenki figyelmébe a roaringtoyz oldalt, aki szép motorokat akar látni... (nem sok TL, de akkor is )
hát, elég döbbenetesen hangzik...
az olaj valahogy olyan nagy mennyiségben jut az égéstérbe, hogy el sem tud égni...
vagy talán a szelep mellett folyik le... tippelni tudok csak, de ez már mindenképp a szervíz kategória
na végeztem is a mosással,hogy mennyi rozsda volt benne nemsemmi,csodálkozok hogy igy is ment eddig. Most cseréltem 1hete az olajat,és most a takaritás után azt veszem észre hogy a kipufogóm kicsit füstöl,és olajfröcsögés jön ki rajta. Ez szerintetek mitöl lehetséges?
Sajnálatos módon, ill annyira nem is sajnálatos de annyira el vagyok havazva a motoros találkozó szervezésével, h olvasni tudok csak betérni ide a fórumra. Célegyenesben vagyunk, de mindenképpen nagy fába vágtuk a fejszénket. Nos szeretném ha minél több TL lenne a találkozón, így is demonstrálva, hogy sokan vagyunk. Örömmel olvastam h szreg gépe újra üzemel!! BerikZ tól egy sorry, sajnos le kellett kapcsolnom az msn t, annyira nem haladtam a mail irogatásokkal. Tasi mester!!!! Lenne ötletem h egy kis publicitást kapjon a TL "club", BorZsongáson népszerűsíthetnénk összetartóerőnket. Amennyiben elfogadjátok ezt nagyon szívesen meg tudom tenni a közönségért. Aki jelen tud lenni a rendezvényen megköszönném ha dobna nekem egy mailt a dino77@zipernowsky.hu ra és tárgyhoz kérném a TL t beírni. Ha tudom h pontosan hányan jöttök akkor alkotok még egy kicsit 28 ra péntekre. Peti: asszony még mindíg egyben van, de ha minden igaz hamarosan igen csak nagy isznyákolás lesz gyermekáldás ügyében.
A kátyúmentes aszfalt legyen veletek: Dinó
ha még megy a géped akkor tegyél bele injektortisztítót járd ki a benzint,majd vedd le a tankot,vedd ki az üza.szivattyút/tank alján van pár csavar fogja/mosd ki benzinnel és a szűrőt is tisztítsd ki,mert az egész tortúra nem ér semmit se,ha az retkes marad.
Jövő 7en csinálok egy on-board videot,ha minden jól,megy,aztán ha érdekel vki felteszem a videok közé.
Szerintetek a hunarocell elég lesz lesz vagy nagyon fog rezegni?