Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szasztok!

Tasi szervezi a Bük-i találkozót,és ha nem baj elsősorban TL-esek-nek!

Tisztelet a kivételnek...és a jelenlévő általában azok mármint itt a Fórumon!

Nem tudtam itt lenni mert Elenor-ral pacsáltam,te gyerekek olyan szép lett a felnim hogy csak na!

Meg Elenor is, szépen megmostam még a hátát is!

Tasi
én is meglestem a videót,tényleg jó lett,csak szegény pici rs -nek néha lóghatott a nyelve .
de azé állat!
Hello!

Üdv az újaknak!

V2bali!

A kamera egy panasonic digitális gépezet. Pontos típust majd 7végén tudok mondani neked,mert nem tudom fejből ,a kamera meg otthon van. A bukót a Pardinál vettem, 99 ezer pénztért.
mellik lóra,a röfire,vagy a faternál élőre?
Hali gali fiúk-lányok!

Örömmel látom, hogy van akiknek hiányzok . Már megyek is, felülök a lovamra, egy kicsit vágtázok, aztán majd jövök!
szerbia v2bali!
írogass csak,ha tl-t vettél te is bitzi jó csávó vagy,egyébként szerintem nem feltétel a tl tulajság,hogy valaki ide írhasson,szerintem!de jó,hogy 1-el többen vagyunk.amúgy,ha a többiek nem is én befogadlag ,bár ők nem olyan gyerekek.
tl tali elvileg-gyakorlatilag jún 8-9-10??? a bük az biztos
Tasi:nem te szervezed???vagy csak rosszul emlékszem? írjátok mán meg,hogy ki szervezi!!!na nem mintha nem lenne mind1,lényeg az,hogy SOK jó TL-es ember NAGY helyen is elférjen.
Adidas!
Ehh, megint új emberek
Sziasztok!
A TL-tali nem egerszegen lesz, az egy másik buli, amire ancsáék invitáltak minket, mert állítólag fasza lesz
A TL-esekkel Bükre m1ünk majd, június elején-közepén, a dátumot mindég elfelejtem
Sziasztok Niki vagyok, ha nem baj beszálok a fórumotokba. Ott voltunk a barátommal az Ancsa szülinapján. Nagyon jó buli volt. Hol az Ancsa? Ma még nem jelentkezett.
BerikZ!!!! Hol vetted azt a fa**a sisakodat és mit kértek érte? Nagyon fáiin.
üdv
Hy mindenkinek!
Én itt új tag vagyok! rMélem befogadtok! Nemrég vettem meg álmaim motorját egy TL 1000S-t, és azóta majdnem minden olyan oldalt látogatok ami TL-el SV-vel vagy csak úgy általában a V2-es motorokkal kapcsolatos. Megbabonázott a V2 !!!
Így első körben lenne egy kérdésem kapcsiból!
HOL és mikor lesz az a TL találkozó? Az lesz az ami Zalaegerszegen lesz júni 3-4 ?
És még egy kérdés, hogy milyen kamera volt felszerelve arra az RS-re! Már én is nagyon régóta szertnék egy ilyesmi felvételt készíteni ! Üdv mindenkinek!
Balesetmentes kilómétereket !
Mi ahelyzet Ancsika?
Átaludtad az egész naopt,hogy még nem karcoltál ide semmit??
Hehe! Ne is genyózz! Az most is fent van a TL en és egy darabig fennt is maradnak!
hét végén raksz ép kereket rá,méé,sérült? ,vagy képeket raksz fel?najó nem genyózok.
Hehe!!!

Majd akkor szeretném bemutatni a gépet ha kész lesz a matricázás is!
Króm színű lángnyelvek leszne! A két db felni egyenlőre marad gyári! De azok is polírozva lesznek!
Hét vége fele rakok fel épeket!
Köszönjük szépen!

és mi mikor láthatjuk azt a polír vázat?
Nos Berrikz szépek vagytok a mocival együtt!!!
Még van 1
Na hello!

Peti biztos jó kaját fog csinálni nekünk.
Szu-csa-mo-tára jön majd innen vki? Én tervezem,hogy kinézek.

Meg itt van pár kép amit hétvégén csináltam:
sziasztok!
beértem a melóba úhhogy írok pár sort.
én nem vagyok vérbeli TL-s ,csak picit úgyhogy nem haragszok,ha új tag ír ide,sőt ŐRÜLÖK:szia Tornyiné! .
pfvari:ugye szakács vagy!!!
na majd még írok.csákány.
Szasztok!

Mindenkinek minden szépet és Jót!

Tasi-nak is elkészült az első Elenoros videója!

Nem ON-Board,mert a haversrác aki mögöttem ült,Ő kamerázott...de azért nem olyan rossz!!!

hamarost felkerül!

Addig is V2v The God!

Tasi
Jó reggelt motorosok és csajok!
Légy ÜDVÖZÖLVE Tornyiné!
Én is megnéztem a videot berikz és tecccik!Fasza lett! Gratulálok!!!
Őt dícsérjétek. Ez az ő kamerája.
BerikZ!
Megnéztük a videót, fasza. Ritkán látni ilyen jó minőségü on board videót!
Haverom most tesz fel egy videot. Az ő Rs125-ösén van a KAMRA és én megyek előtt a régi TL-emmel. katt