A kamera egy panasonic digitális gépezet. Pontos típust majd 7végén tudok mondani neked,mert nem tudom fejből ,a kamera meg otthon van. A bukót a Pardinál vettem, 99 ezer pénztért.
szerbia v2bali!
írogass csak,ha tl-t vettél te is bitzi jó csávó vagy,egyébként szerintem nem feltétel a tl tulajság,hogy valaki ide írhasson,szerintem!de jó,hogy 1-el többen vagyunk.amúgy,ha a többiek nem is én befogadlag ,bár ők nem olyan gyerekek.
tl tali elvileg-gyakorlatilag jún 8-9-10??? a bük az biztos
Tasi:nem te szervezed???vagy csak rosszul emlékszem? írjátok mán meg,hogy ki szervezi!!!na nem mintha nem lenne mind1,lényeg az,hogy SOK jó TL-es ember NAGY helyen is elférjen.
Adidas!
Ehh, megint új emberek
Sziasztok!
A TL-tali nem egerszegen lesz, az egy másik buli, amire ancsáék invitáltak minket, mert állítólag fasza lesz
A TL-esekkel Bükre m1ünk majd, június elején-közepén, a dátumot mindég elfelejtem
Sziasztok Niki vagyok, ha nem baj beszálok a fórumotokba. Ott voltunk a barátommal az Ancsa szülinapján. Nagyon jó buli volt. Hol az Ancsa? Ma még nem jelentkezett.
Hy mindenkinek!
Én itt új tag vagyok! rMélem befogadtok! Nemrég vettem meg álmaim motorját egy TL 1000S-t, és azóta majdnem minden olyan oldalt látogatok ami TL-el SV-vel vagy csak úgy általában a V2-es motorokkal kapcsolatos. Megbabonázott a V2 !!!
Így első körben lenne egy kérdésem kapcsiból!
HOL és mikor lesz az a TL találkozó? Az lesz az ami Zalaegerszegen lesz júni 3-4 ?
És még egy kérdés, hogy milyen kamera volt felszerelve arra az RS-re! Már én is nagyon régóta szertnék egy ilyesmi felvételt készíteni ! Üdv mindenkinek!
Balesetmentes kilómétereket !
Majd akkor szeretném bemutatni a gépet ha kész lesz a matricázás is!
Króm színű lángnyelvek leszne! A két db felni egyenlőre marad gyári! De azok is polírozva lesznek!
Hét vége fele rakok fel épeket!
sziasztok!
beértem a melóba úhhogy írok pár sort.
én nem vagyok vérbeli TL-s ,csak picit úgyhogy nem haragszok,ha új tag ír ide,sőt ŐRÜLÖK:szia Tornyiné! .
pfvari:ugye szakács vagy!!!
na majd még írok.csákány.
Tasi szervezi a Bük-i találkozót,és ha nem baj elsősorban TL-esek-nek!
Tisztelet a kivételnek...és a jelenlévő általában azok mármint itt a Fórumon!
Nem tudtam itt lenni mert Elenor-ral pacsáltam,te gyerekek olyan szép lett a felnim hogy csak na!
Meg Elenor is, szépen megmostam még a hátát is!
Tasi
de azé állat!
Üdv az újaknak!
V2bali!
A kamera egy panasonic digitális gépezet. Pontos típust majd 7végén tudok mondani neked,mert nem tudom fejből ,a kamera meg otthon van. A bukót a Pardinál vettem, 99 ezer pénztért.
Örömmel látom, hogy van akiknek hiányzok . Már megyek is, felülök a lovamra, egy kicsit vágtázok, aztán majd jövök!
írogass csak,ha tl-t vettél te is bitzi jó csávó vagy,egyébként szerintem nem feltétel a tl tulajság,hogy valaki ide írhasson,szerintem!de jó,hogy 1-el többen vagyunk.amúgy,ha a többiek nem is én befogadlag ,bár ők nem olyan gyerekek.
tl tali elvileg-gyakorlatilag jún 8-9-10??? a bük az biztos
Tasi:nem te szervezed???vagy csak rosszul emlékszem? írjátok mán meg,hogy ki szervezi!!!na nem mintha nem lenne mind1,lényeg az,hogy SOK jó TL-es ember NAGY helyen is elférjen.
Adidas!
Sziasztok!
A TL-tali nem egerszegen lesz, az egy másik buli, amire ancsáék invitáltak minket, mert állítólag fasza lesz
A TL-esekkel Bükre m1ünk majd, június elején-közepén, a dátumot mindég elfelejtem
üdv
Én itt új tag vagyok! rMélem befogadtok! Nemrég vettem meg álmaim motorját egy TL 1000S-t, és azóta majdnem minden olyan oldalt látogatok ami TL-el SV-vel vagy csak úgy általában a V2-es motorokkal kapcsolatos. Megbabonázott a V2 !!!
Így első körben lenne egy kérdésem kapcsiból!
HOL és mikor lesz az a TL találkozó? Az lesz az ami Zalaegerszegen lesz júni 3-4 ?
És még egy kérdés, hogy milyen kamera volt felszerelve arra az RS-re! Már én is nagyon régóta szertnék egy ilyesmi felvételt készíteni ! Üdv mindenkinek!
Balesetmentes kilómétereket !
Átaludtad az egész naopt,hogy még nem karcoltál ide semmit??
Majd akkor szeretném bemutatni a gépet ha kész lesz a matricázás is!
Króm színű lángnyelvek leszne! A két db felni egyenlőre marad gyári! De azok is polírozva lesznek!
Hét vége fele rakok fel épeket!
és mi mikor láthatjuk azt a polír vázat?
Peti biztos jó kaját fog csinálni nekünk.
Szu-csa-mo-tára jön majd innen vki? Én tervezem,hogy kinézek.
Meg itt van pár kép amit hétvégén csináltam:
beértem a melóba úhhogy írok pár sort.
én nem vagyok vérbeli TL-s ,csak picit úgyhogy nem haragszok,ha új tag ír ide,sőt ŐRÜLÖK:szia Tornyiné! .
pfvari:ugye szakács vagy!!!
na majd még írok.csákány.
Mindenkinek minden szépet és Jót!
Tasi-nak is elkészült az első Elenoros videója!
Nem ON-Board,mert a haversrác aki mögöttem ült,Ő kamerázott...de azért nem olyan rossz!!!
hamarost felkerül!
Addig is V2v The God!
Tasi
Légy ÜDVÖZÖLVE Tornyiné!
Én is megnéztem a videot berikz és tecccik!Fasza lett! Gratulálok!!!
Megnéztük a videót, fasza. Ritkán látni ilyen jó minőségü on board videót!