szegeny TL!
Ezekre a motorokra ugy kellene vigyazni,mint a szemetek fenyere,mivel mar nem gyartjak oket,nincs beloluk utanpotlas...nem valami gagyi R1 vagy ZX10R,hogy osszetorod,bemesz a boltba es veszel masikat...mi tortent?
szevasztok tl őrültek.tarka vagyok.tegnap kicsit költségesre sikeredett a délutáni gurulásom ,balf..asz voltam ,én megúsztam ,de a vas kicsit optikailag megviselt,kéne pár cucc.elsősorban rockandrollert kérdezném,hogy van-e valmije az első traktusból amit el is akarna adni.ami kéne:plexi,b.h. lábtartó,ha van esetleg j.o. oldalidom bár nekem az javítható,de ha jó az ár kellene,hátsó lámpa esetlegesen hátsó idomok./s-es verzió/,fékfolyadéktartály,j.o. tükör,fejidomtartó konzol/az a vas ami a szemünk előtt fut keresztbe. /pfvari-nak köszönöm a segítséget,ha máshogy nem tudom megoldani akkor megkeresem a német ürgét.mindenki vigyázzon magára nekem már sikerült
hát, írsz mailt neki, aztán megbeszélitek...
alkudozni is lehet éppenséggel... elvileg postai utánvét is megoldható nála, vagy banki utalással fizetsz.
SZIA. TARKA BARÁTJA VAGYOK,ŐT KÉPVISELEM MOST.MÉG NEM TUDTA MEGPRÓBÁLNI,MERT TECHNIKAI AKADÁLYA VAN. AZT ÍRTÁK HOGY NEKED ESETLEG VAN TL1000S-HEZ ELADÓ ALKATRÉSZED /TARKÁNAK KELLENE/ HA TÉVES AKKOR BOCSI.
SZIASZTOK. EGY KÉRÉSSEL FORDULOK HOZZÁTOK. AZT SZERETNÉM MEGTUDNI,HOGY HOL LEHET TL1000S-HEZ BONTOTT ALKATRÉSZEKET BESZEREZNI. /FEJIDOM,PLEXI+TARTÓVAS,HÁTSÓ LÁMPA,FÉKOLAJ TARTÁLY,JOBB OLDALI TÜKÖR,ÜZA.TANK/ ELŐRE IS KÖSZÖNÖM.
Hello Tarka!
Én most olvastam először erről a kábel letestelő dologról és még lusta voltam utánna olvasni .
Ha valaki megírná, hogy hányadik oldal körül veséztétek ki a témát meg köszönném .
Tarka !!! Meg írhatnád hogy mire mentél ezzel a beavatkozással . Mekkora a kölönbség .
Tasinak : olvasom hogy nagyon rád jár a rúd remélem most már eléred azt a mély pontot ahonnan
már csak felfelé mehetsz tovább .Kívánok neked ehhez az úthoz sokkkkitartást és kötél idegeket!!!
A biztosítós faszinak meg vannak a kezei & lábai ????
Ezekre a motorokra ugy kellene vigyazni,mint a szemetek fenyere,mivel mar nem gyartjak oket,nincs beloluk utanpotlas...nem valami gagyi R1 vagy ZX10R,hogy osszetorod,bemesz a boltba es veszel masikat...mi tortent?