Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szegeny TL!
Ezekre a motorokra ugy kellene vigyazni,mint a szemetek fenyere,mivel mar nem gyartjak oket,nincs beloluk utanpotlas...nem valami gagyi R1 vagy ZX10R,hogy osszetorod,bemesz a boltba es veszel masikat...mi tortent?
aszittem én vagyok Tarkantínó Rossi,de csak simán rossz voltam.
Ühh tarka, ezt hogy sikerült?
szevasztok tl őrültek.tarka vagyok.tegnap kicsit költségesre sikeredett a délutáni gurulásom ,balf..asz voltam ,én megúsztam ,de a vas kicsit optikailag megviselt,kéne pár cucc.elsősorban rockandrollert kérdezném,hogy van-e valmije az első traktusból amit el is akarna adni.ami kéne:plexi,b.h. lábtartó,ha van esetleg j.o. oldalidom bár nekem az javítható,de ha jó az ár kellene,hátsó lámpa esetlegesen hátsó idomok./s-es verzió/,fékfolyadéktartály,j.o. tükör,fejidomtartó konzol/az a vas ami a szemünk előtt fut keresztbe. /pfvari-nak köszönöm a segítséget,ha máshogy nem tudom megoldani akkor megkeresem a német ürgét.mindenki vigyázzon magára nekem már sikerült
nem kell parázni, a srácok gondolom kiérnek villányba a pecsától... úgyis hajnaltájban szoktak kezdeni mindíg
Dino!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Most hol lesz a Blues Company???
Üdv!

Megint nagy a csönd itt. Ki jön majd Villányba a Borzsongásra innen a fórumról?
már csak az a gond hogy oroszul és magyarul beszélek.a német nem megy. mégegyszer köszönjük.
hát, írsz mailt neki, aztán megbeszélitek...
alkudozni is lehet éppenséggel... elvileg postai utánvét is megoldható nála, vagy banki utalással fizetsz.
nagyon köszönjük! megnéztem,de hogy lehet vásárolni innen?
TL alkatrészek
német a manus, de korrekt, én már vettem tőle ezt azt
SZIA. TARKA BARÁTJA VAGYOK,ŐT KÉPVISELEM MOST.MÉG NEM TUDTA MEGPRÓBÁLNI,MERT TECHNIKAI AKADÁLYA VAN. AZT ÍRTÁK HOGY NEKED ESETLEG VAN TL1000S-HEZ ELADÓ ALKATRÉSZED /TARKÁNAK KELLENE/ HA TÉVES AKKOR BOCSI.
Tasi Te meg gyere villányba! Ne légy papírkutya.
Hello!

Ha jól emléxem, Rockandroll-nak megvannak ezek és el si akarja adni. Ha rosszul tudom,akkor sorry.

Bontót nem tudok sajnos. Illetve egyet a garázsban ,de annak már szinte minden részének van gazdája.
AZ ALKATRÉSZ TARKÁNAK KELL,DE Ő NINCS NET KÖZELÉBEN! KÖSZI
SZIASZTOK. EGY KÉRÉSSEL FORDULOK HOZZÁTOK. AZT SZERETNÉM MEGTUDNI,HOGY HOL LEHET TL1000S-HEZ BONTOTT ALKATRÉSZEKET BESZEREZNI. /FEJIDOM,PLEXI+TARTÓVAS,HÁTSÓ LÁMPA,FÉKOLAJ TARTÁLY,JOBB OLDALI TÜKÖR,ÜZA.TANK/ ELŐRE IS KÖSZÖNÖM.
Szasz...tok!

Kellemes Húsvéti Ünnepeket!

Rock and Roll-nak:-Szerintem már ennél lejjebb nem juthatok,de aztán valami errre is rácáfolhat!

-lelkiekben már kész vagyok!

Nem kell aggódni,már puffogni sincs kedvem,úgyhogy ma mindenkit életben hagyok!

Beleértve a biztosítós emberkét is...sajna...csak azt sajnálom hogy nem voltam ott...megkérdeztem volna ...Hol Parkolsz?!

na mindegy ...

Ember Higgyj és Bízva bízzál...én még hiszek benne hogy csoda történik és mi készen leszünk hamarost!

addig is locsolkodjatok!

a Tasla
Hello Tarka!
Én most olvastam először erről a kábel letestelő dologról és még lusta voltam utánna olvasni .
Ha valaki megírná, hogy hányadik oldal körül veséztétek ki a témát meg köszönném .
Tarka !!! Meg írhatnád hogy mire mentél ezzel a beavatkozással . Mekkora a kölönbség .

Tasinak : olvasom hogy nagyon rád jár a rúd remélem most már eléred azt a mély pontot ahonnan
már csak felfelé mehetsz tovább .Kívánok neked ehhez az úthoz sokkkkitartást és kötél idegeket!!!
A biztosítós faszinak meg vannak a kezei & lábai ????

ÜDV : ROCK&ROLL
Szegény Tasinak a kárfelmérő a biztosítónál fényképezés közben felborította a mociját, és így az oldala is összetört
Na hali!!!

Tasi:Köszönet érte a Béna fényképezős emberké-nek aki le se sz@rja hogy hova támassza a lefényképezni szánt motort!
Ezt kinek szántad?
Nehogy már ne gyere!!! Mi akadályoz meg ebben? a motor elméletileg meg nem?
Tasi! Erre csak ezt a párhuzamot tudom hozni:
"Vagy Elenor vagy semmi!" "Válogatós fasznak kutyában a helye"
Haj...Jaj!

Bár ilyen egyszerű lenne!

"Vagy Impala vagy semmi!!! vs Vagy Elenor vagy semmi!

A Tasla
Tasi!

Ne csináld már!!!! Dobd le az idomokat,ha járóképes Elenor ott helyed Neked is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szasz...tok!

Hát jóbúlást a törötteknek,a nem töröttek pedig vigyázzanak magukra!

BerikZ-nek:-Sajnos nekem le kell mondanom ezt a Borzsongást!

Köszönet érte a Béna fényképezős emberké-nek aki le se sz@rja hogy hova támassza a lefényképezni szánt motort!

Köszönet érte!!!

Ezért kell most itthon Depiznem és nem motorozhatok!

Cserébe fényező nem fog unatkozni!!!

Bakker!

Mindenkinek jó motorozást,ezt a szezont már kihagyjuk!

A Tasla