A hátsó lámpa imrufóé már. A sörözésben én benne vagyok,még nem tudom,hogy hogy alakul majd a 7végém,de megteszek minden tőlem telhetőt,hogy ott tudjak lenni.
No srácok, mit szóltok egy péntek estéhez?
Most nem mocival megyek, ihatunk... És megígérem nem lépek le olyan korán mint múltkor
nos? vagy inkább jövő péntek?
Szerintem természetes mert az enyém is ilyen, és szerintem attól van hogy a hátsó hengernek a csonkja sokkal rövidebb ezért a dob melegebb is!
Hát ennyi!!!
Az normális dolog hogy a jobb oldali dobom melegszik (hátsó henger), a bal viszont csak langyos. Tudósok azt mondták lehet hogy valahol kifúj a rendszer. Megnéztem, nem fúj ki sehol.... Szerintetek mi lehet a probléma? Vagy ennek így kell működni?
Na gyerekek ma akkorát motoroztam mint még soha!! Megismerkedtem még két TL-es csávókkal
és az egyik annyira gyönyörű volt azt hittem a helyszínen betojok!!
A TLR-em egyszerűen superul viselkedik! Túra tempóval 6.4 et evett kétszemééllyel!!
Imádom ezt a vasat!! Jövő héten viszem is políroztatni a felniket na meg azt a szép vázat is! És ugye az egyedi matricázásról még nem is beszéltem!!! Majd küldök képet a mocimról!
Más:
Voltunk ma a pannónia-ringen SV napok voltak! Kurva jó volt skacok!!!!
ami Tasinak kell: -púp
-első sárvédő ------- 25 ezer HuF
Bagyipetyának : -rendszer
-hűtők ------- 60ezer HuF
Vagy Petinek,vagy Dinónak: - féknyergek ------- 30 ezer HuF
A maradék : -bal oladli lábtartó konzol (első) ----- 15 ezer HuF
-2 db shark kipuffdob,karcosan ------30 ezer HuF
-Jobb oldlali légtorok -------- 5ezer HuF
-Bal első irányjelző ---------- 6 ezer HuF
- Idomon lévu akksi dekli --- 5 ezer HuF
-Bal oldali idom heggesztgetve ,meg felső tartó fül nélkül, akinek kell pár ezerért elviheti. Meg a többi idomdarabot is,mert ha nem kell senkinek kidobjuk.
Hát ennyi lenne úgy kb. Remélem nem tűnnek senkinek irreálisnak az árak.FÉnyképet tudok mindenről mellékelni jövő végén.
Szevasztok!
Köszönöm hogy ilyen gyorsan befogadtatok!Van egy kép a motoromrol de nem a legjobb itt éppen azért készült a kép mert a testvéremét kicsit kiemeltük a hátulját nagyon keményen nézett ki a gép!Enyém a piros,holnap teszek fel rendes képet rola!
Amint látom nem volt ma valami nagy forgalom. Mindenki motorozgat,meg bulizik?
Aki alkatrészben érdekelt,annak üzenem,hogy ha minden jól megy akkor végre fel tudom tenni a héten az alkatrészárakat,hogy kb miért mennyit kérnék. Bocs,hogy a héten nem sikerült.
Üdvözlet az új tagnak!
Végre nem én vagyok a legújabb itt!
Úgy néz ki jó lett a telóm!!! De nyugtával dícsérd a napot!
Holnap gyertek Pannonia ringre mert sv kupa lesz!!!
Jön valaki?? Én ott leszek a jó öreg TLR el!!!!!!!
Ma ismét jót motoroztam!!!
Na hali!!
Üdv a TL fanok között. Jó,hogy egyre többen vagyunk.
Akkor ha már így ránk találtál, Jún 8-10 TL találkozó.... Bük (egy k-val ), ahol sok jó TL-es emberke lesz egybegyűlve.
És ha pest közeli vagy szvesen látunk a TL-es sörözgetésen. Pont ma zajlott le egy....ahol én nem voltam jelen különböző okok miatt. De mentségemre legyen mondva,a motorral voltam,egész nap takarítottam a Drágaságot.
Jaaa....többiek...vagy akit éredekel.
Lezárták az ügyem...tegnap délelőtt volt a tárgyalás. Nem sokáig húzták, a srácnak ki kell pengetni 45 ezret,plussz csináltathatja a kocsiját. Ez van.....ha ez kellett neki. Ha kibírt volna még 3 másodpercet,nem kevés kellemetlenséget került volna el. Nem beszélve rólam.
Tasi!
A hátsó lámpa imrufóé már. A sörözésben én benne vagyok,még nem tudom,hogy hogy alakul majd a 7végém,de megteszek minden tőlem telhetőt,hogy ott tudjak lenni.