Itt ez a lényeg: Mire használjuk a gépet és azt mivel érjük el? Ha versenyt nyerni, akkor megéri minden, ha meg hétköznapokban sokáig jól működő utcai motort akarunk ahhoz egy PC már túl drága és túl jó. De nem megtérülő befektetés egy 500-700ezer forintos motor esetében, ami annyira nem rossz, hogy ilyen drága beavatkozásra szorulna, hogy jól működjön. Ágó hozzállása pedig nem ügyfélcentrikus és lelkiismeretes, inkább profitorientált és arrogáns. Ilyen meg tőlem nem fog 20 forintot sem kapni semmiért még ha a Pc-jére rá lennék szorulva akkor sem. És nem ő az egyetlen a világon, aki ilyent meg tud csinálni.
Persze nincs is ezzel semmi baj.
A soros port igen macerásabb de ha erőltetted volna megoldotta volna ám
Bár az tény hogy a Prop-technél ilyen probléma nem lesz
Nekem ugye benne van már minden, csak nem USB-s a PC2, ezért macera beállítani, soros portal kell szórakozni, stb, amit ha jól tudom nem tudnak annyira egyszerűen csinálni---- több szopás. Ezt a prop tech-es srácok bevállalják, és nem morognak érte, legalábbis amikor kérdeztem, akkor annyit mondtak, hogy gyere megoldjuk. Ágónál is vettem több mindent már, akkor tök korrekt volt, de amikor a TL-re kérdeztem rá, akkor kb én is ebbe a falba ütköztem, hogy a PC2 egy elavult szar, és azzal nem szívesen foglalkozik, és vegyek bele egy újabbat azt majd beállítja. Erre persze nincs pénzem, szóval marad ami benne van, és oda viszem, ahol megcsinálják. Ettől még nem akarom Ágó-t bántani, mint említettem más dolgokban teljesen segítőkész, és korrekt volt, de TL-el kapcsolatban én nem hozzá fogok fordulni, ennyi
Akkor valószínűleg nem voltál nagyon szimpi neki amúgy is van egy elég érdekes stílusa....
Abban igazat adok hogy nem szereti a Tl-t és meg hogy nem állítja be neked pc nélkül. Utóbbi azért van mert nincs hozzá eszköze.... PC3-at meg azért ajánl bele (Nem PC4-t mert olyan nincs) mert újabb. De ha viszel neki egy Pc1-t akkor azzal is megoldja. Amúgy Pc-t szerintem az emberek nem azért vesznek hogy kevesebbet egyen meg a járása egyenletesebb legyen de ebbe most ne menjünk bele... Csabiék megtudják oldani de az a beállítás (Yoshibox) a közelében sincs a Pc által nyújtott lehetőségeknek de utcára elég. Ha tökéleteset akarunk akkor nekem is mondták a Pc-t és az Ő elektronikájukat.... Én amire megkértem azt megcsinálta. Mondjuk nem ő hanem a szerelő srác mert ago csak a bekötéssel és a méréssel foglalkozik....
A prop-tech-nél egyenesen csabi csinálta mert ott voltam és még én is segítettem amiben tudtam
Természetesen el akarja adni a termékeket de hiszen ebből él ezt te is pont így csinálnád mivel kifejezetten erre szakosodott. Csabiék meg sok minden másra is...
Ágóról csak annyit, ha TL-t viszel hozzá, már messziről körbefikázza, hogy mekkora szar(saját tapasztalat!), meg előadja a sok butaságot (mik közül sok állítása nem is igaz), hogy miért beállíthatatlan durva primitív gép. De a végére nagy nehezen kilyukad arra, hogy vegyél tőle PC-t és ő beállítja neked, hogy működjön. A Prop-tech legalább szó nélkül megoldotta a gondomat, ami Ágó szerint javíthatatlan gyári hiba. A lényeg: a Prop-technél is oda kell figyelni ki és hogyan nyúl a motorodhoz (többen dolgoznak ott is, de nem mindenki precíz), Ágó viszont nem hajlandó egy-két vagy több órát tökölni a gépeddel úgy, hogy nem adott el neked PC4 et 100ezerért! (lehet, hogy csak azt tudja rendesen beállítani) A másik, ha mi utcán motorozunk nem biztos, hogy megéri megvenni a motorunk értékénék negyedét érő elektronikát, ha egy normális beállítással néhány ezresből, tízezresből megvan az, ami miatt be akarjuk lőni, pl. jó fogyasztás sima járás, stb... Lehet, hogy én vagyok elfogult Ágó ellen, de nálam elvágta magát az előbb említettek miatt. Nem azért mentem oda, hogy 3 méter távolságból látva el kezdje kritizálni a motoromat. Ő abban érdekelt, hogy eladja amit el akar neked adni és azt akkor beállítja rendesen. De anélkül nem szarakodik belőni a gépedet, ez tény!
Nekem volt mind2 höz szerencsém!Ago nem szereti a Tl-et de megcsinaljaha arról van szó bár húzza a fogát de épp leszartam. Nem arról van szó h a saját cuccaitakarja radsozni hanem inkább legújabb teknikat = legjobbraakarja megcsinálni amit ha megcsinal akkor abba nem igazán lehet belekötni!
Proptech: Csabi rendkívül rendes és okosabb ember. Ő azt csinálja meg amire kéred de mellette ellát tanáccsal hogy lehetne jobban! Itt a technikai rész fejletlenebb vagyis a pad. Az az mer ő rendesen csak lambda érték függvényében afr-t pl nem néz! Megvan sem baj ha kifuj a kipuf stb... Tehát kicsit feluletesebb e-téren.
Szerintem proptech jó választás ha jó beállítást akarsz utcára jó áron! Viszont ha palyaznek akkor Ago!
Ágot nem ajánlom, ő csak arra van berendezkedve, hogy a saját cuccát rád sózza 100+ ért. Prop-tech, talán belövi a gyári térképet neked, néhány eztesért.
Beszéltem vele is, de mivel még a nem USBs PC2 van a gépbe, azt mondta, hogy az macera, meg amúgy is öreg, és szar, szóval inkább vegyek egy PC4-et, és azt padon be is állítja. Jó lenne, ha lenne erre 100.000+ forintom, de nincs. Szóval marad a PC2
PC2 van benne, de padon még nem lett belőve sajnos. Előző tulaj mondta, hogy a Powercommander honlapján van ilyen "összekattintod, hogy mi van a motorban" térkép, azt letöltötte, az van rajta. Jobban megy mint nélküle, de természetesen egy pados beállítás lenne az igazi, csak egyszerűen nem jutok el odáig soha, hogy elvigyem a Prop-techhez.
A soros port igen macerásabb de ha erőltetted volna megoldotta volna ám
Bár az tény hogy a Prop-technél ilyen probléma nem lesz
Ago görbéből amit a program rajzol=Pontosabb
Abban igazat adok hogy nem szereti a Tl-t és meg hogy nem állítja be neked pc nélkül. Utóbbi azért van mert nincs hozzá eszköze.... PC3-at meg azért ajánl bele (Nem PC4-t mert olyan nincs) mert újabb. De ha viszel neki egy Pc1-t akkor azzal is megoldja. Amúgy Pc-t szerintem az emberek nem azért vesznek hogy kevesebbet egyen meg a járása egyenletesebb legyen de ebbe most ne menjünk bele... Csabiék megtudják oldani de az a beállítás (Yoshibox) a közelében sincs a Pc által nyújtott lehetőségeknek de utcára elég. Ha tökéleteset akarunk akkor nekem is mondták a Pc-t és az Ő elektronikájukat.... Én amire megkértem azt megcsinálta. Mondjuk nem ő hanem a szerelő srác mert ago csak a bekötéssel és a méréssel foglalkozik....
A prop-tech-nél egyenesen csabi csinálta mert ott voltam és még én is segítettem amiben tudtam
Természetesen el akarja adni a termékeket de hiszen ebből él ezt te is pont így csinálnád mivel kifejezetten erre szakosodott. Csabiék meg sok minden másra is...
Proptech: Csabi rendkívül rendes és okosabb ember. Ő azt csinálja meg amire kéred de mellette ellát tanáccsal hogy lehetne jobban! Itt a technikai rész fejletlenebb vagyis a pad. Az az mer ő rendesen csak lambda érték függvényében afr-t pl nem néz! Megvan sem baj ha kifuj a kipuf stb... Tehát kicsit feluletesebb e-téren.
Szerintem proptech jó választás ha jó beállítást akarsz utcára jó áron! Viszont ha palyaznek akkor Ago!