Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Láncot,lánckereket innen tudsz most legolcsóbban:
http://motoralkatresz.eu/motorok/suzuki/1000/173/1998/

Vortex cuccost meg ebayen.
A gyári hátsó lánckerékhez képest 1 foggal nagyobbat vennék,a 108 szemes lánc elég hosszú?
Luká hol találok vortex lánckerekeet?
Igazatok van nm kísérletezek,did nél 530zvmxx
Most motorozni van már kedvem szerelni nem
annyira azért nem kell szétdobni.
A hátsóhoz hozzáférsz az elsőhöz meg csak a hűtőt kell előrébb nyomni.
Én így hozzá fértem.
Amúgy jah szerintem is bőven ráérsz vele. Majd ha lesz kedved szerelgetni akkor majd megcsinálod
Nem maga a nagy tétel hanem ügye szét kell dobni a gépet. Azt ha jol számolom lassan lejár a 12ezer de nem akarom szétbontani ujra. Kicsit túlzás ez az intervallum a modern gyertyáknál szerintem.
hát 5-6e -el számolva 15-18 körül...de nálam is gyönyörűek voltak még ekkor is.

Nem egy nagy tétel amúgy....
Km-ben kifejezve kb?
Gyanikom béke 2-3 év picit tbb lenne :)
tavaly cseréltem.
2-3 évente szerintem elég bőven amennyit én megyek
Hány km-enként szoktál gyertyát cserélni? A szervizköny 12ezret ir viszont nekem legutobb 12-nél szinte új volt.
Most akciós a motoralkatresz.eu-n így csak 40 + a komplett szett!így még inkabb megéri
Átnéztem.
Ha drága ha nem, DID.
Melyik a drágább amúgy, 50ezerért mondjuk 40000km élettartam, vagy 35ezerért max 10000km?
DID!
Most komolyan pár ezer ft miatt Megéri kísérletezni? Utána meg vehetsz did-et ha ez hátbabaaz szakadás után
Rohadt pénz :)
nézdátteis
Azért nézzétek meg ezt is ,nemztközi cég mit gondoltok maga a cégről?
Vortex jó cucc!akár csak az ára
Vortex-et nem ismerem, de legközelebb gondolok rá ha esetleg a JT hamar tönkremenne, bar én azért joval többet megyek kétkeréken :)
Én is a DID 530ZVMX-et tudom ajánlani. (aranyban )
Nálam Vortex lánckerekekkel hibátlan. Nekem 30ezret úgy elment, hogy a fele motorozásom egykeréken zajlott...
ok. ha nem jön hétfőig, kell a szám, hogy megkeressem a postán. Köszi.
Az a kedd az szerda, mert dolgoztam estig kedden.
Ajánlott levélbe ment, hogy olcso legyen. Nem tudom Anna hány nap az átfutása.majd átküldöm a számot.
Még nem érkezett meg az index, amit kedden feladtál(?)
Nem ismerem....
A DID bevált közismert márka jó referenciákkal....Én ez melett döntöttem és még ugyan nincs fent de tudom hogy meg leszek vele elégedve
Pedig c45 indukciosan megedzve már korrekt anyag fogaskeréknek. Hőkezelés nélkül mondjuk sokat nem ér.

Én nem sporolnék, did erősitett lánc és minimum jt jánckerék. Ezalatt biciklire valókat szarokat kapni.
Szi!
A csatolt link alatt postával 31ezerből kijön. Láncszett csere,ismeri valaki ezt a regina lánc gyártót?
A weboldal lapján nemzetközi gyártó és a motor tipus alpján is rátudtam keresni a láncra.
Szerintetek?
A mostani ami rajtvan,530-as Iris lánc c45 anyagból a lánckerekek,3000km sem bírtak ki ,