L.p.s= LOPÁS neked ezzel találkoznod kellett már a munkád során .
Úgy legyen ahogy mondod, de nem vagyok azèrt abban olyan biztos hogy addigra mindent leküzdök.
Mi újság, hogy áll az esküvő megyünk felvonulni?
Olvastam a képed alatti hozzászólásokat. Érdekes a dolog, mert nekem még sosem volt gondom, pedig trafival is állt már ki elém a rendőr Ausztriában. Szerintem az Urban Legend hátterében más vandálkodás áll, és a kipuff miatti kötekedés csak hab a tortán, de ez az itthon is igy megy szerintem. Lehet tévedek. A dob e legál de a db killert hozzá lehet meg se találnám itthon
Lehet hülye vagyok de nem értem amit írtál. Mi érje a dobokat? A lassúságon lehet javítani, a gyávaságot le lehet győzni, és ha ez megvan akkor már ott is vagy előttünk. Május 18.-án meg kell mutatni, hogy megy az.
Nyugi a Tl marad a szerpentineket vele ès veletek élvezem. Termèszetesen öregszem de........... Minden marad
Szèpek az új dobok mondanám hogy a l.p.s èrje de Isten ments használd egèssèggel èvekig.
Èn úgy is csak kullogok utánatok, mindegy mivel megyek nem
Lámpa aljára volt felcsavarozva. Soha senki nem találta meg. Egy kicsit nagyobb lett a rés a lámpa alsó fele meg az idom között... Ha nem sajnálod megfúrni a lámpát, akkor pikkpakk fel lehet kendácsolni.
Szeva, èn is a "kingtony" szerszámokra esküszöm megfizethetők ès nagyon strapabirok, "beta" is nagyon jó de megfizethetetlen, a "reca" szerintem meg egy kalap........ ez tapasztalat sajnos de sokan szeretik.
Mit várok? Igazából ha lehet még szebb hangot. De ha az nincs is meg, akkor is ezek sokkal szebbek. És ez már nekem elég. Úgy mint az biztos fog szólni, már csak a belső átmérő miatt ill. a hossza miatt is.
Szia Józsi!
Nekem speciál nagyon bejött a mocid hangja eszem ágába nem cseréltem voln le ,öblös,mèly,szikrát is köpte,külalakra is elfogatható volt,.
Ezektöl a végektől mit vársz?
Amúgy ez vezetés technikai tréningen voltál már?
Mert gondolkodom én is hogy be neveznék pl honda saftyre...
Kérdés az hogy kinek milyen tapasztalata van?
vagy esetleg van e máshol is amit érdemes lenne benevezni?
Köszönöm kérdésedet jó vagyunk (Én az Asszony és a Gép is)
Most van nagy polírozás nálunk kicsit lemattolt az évek alatt de nemsokára teljes pompájában virít. Teszek is fel róla képeket. kicsit csupasz a Drágám.
Úgy legyen ahogy mondod, de nem vagyok azèrt abban olyan biztos hogy addigra mindent leküzdök.
Mi újság, hogy áll az esküvő megyünk felvonulni?