Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Uhh látom eléggé elkeseredtél. Szóljál ha kell a brembo.
Szeva. Nem érdekel téged?

http://www.ebay.co.uk/itm/SUZU...
sép

Király hogy nálatok megfordult a föld. Ezért nöl szép nagyra a szentesi paprika? A lánc nem is kéne ha normálisan dolgozna nálatok a gravitáció
fejjel lefelé?
en igy allok tegnap,a regi pumpaddal mit csinalsz?
Most már kíváncsi voltam nekm milyen féktárcsáim vannak,most megnéztem SUNSTAR ez mond nektek valamit?
Lukához hasonlóan tegnap délutÁn a tank benya elfogyott,a lidlis thermo ruha jól vizsgázott érdekes volt nem fáztam
Csak simán rátol az órára.Beindítani nem tudom,mert még így állok.
Érdeklődnek a gép után mester?
Bár ennyivel nem fog biztos.
Pont ilyen. A sima lemezt azt célszerű amibol kivágni, mert könnyen hajlik. A másikat lézeren vágattam 2-es lemezből. 2,5-ös kellett volna. Esetleg 3-asbol lehetne köszörültetni. Nem tudok ígérni semmit, mert én is leadtám gyártásba pár cuccot, de baszták kivágni :(
Pierburg az a legjobb pumpa szerintem. Nekem is pont Ennyit tol.
Ugy látszik nem csak én szeretek puritani. Végre egy jo kis tesztvszámadatokkal :)

http://www.tesztmotor.hu/tesztek/ivre_ra,_kanyarba_be_melyik_jobb
üzemközben?
Fontos hogy mikor beindítod és mikor gázt adsz a nyomás ne essen vissza 3 bar alá.
Nálam a gixer pumpa alapba tolt agoéknál 5,2-t beindítva gázt adva nem esett 3,5 alá
Milyen távtartód van? Csak mert nekem is kéne, de még nincs. Igaz nekem nélküle sincs semmi gond a fékkel, de hivatalosra akarom megcsinálni. A TLPlanet-ről Sam Matthewman csinált ilyesmit, de volt egy überbrutál balesete amiből még nem épült fel, és még nem maszekol...
Van aki ezt a két cuccost (vagy hasonlót) meg tudná nekem csinálni?
Tesztelve az új bezópumpa.Elég meggyőző!
Amúgy 2 kanyart kivéve)(ott volt vitatfolyas) elég jól lehetett menni!a gumik is faszan bemelegedtek
Amíg nem lehet stírölni a korzón a punettákat, addig nem megyek arrafelé.
De azért utállak...
Nekem ez az idő még hideg. Főleg az erdőben volt szar.
Én tegnap voltam visegrád tordaszentlászló szentendre szakaszon
Nyugi, nekem most jön a telófelújítás, örülök ha 60ból kijövök...
...és még kipufogók sehol. Még szerencse, hogy szar idő van, így más se motorozik...
Kidobtam a betétet, és gyűjtök másikra. Mondjuk ez a leg kevesebb, de mégis 3 tank benya