Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megvarom a te sztorid veget hogyan alakul. Javitas,aztan majd en is megcsinalom,de nm szedem szet 1elore,vasarnapra is gurulos idot mond a meterologia.
Én úgy azonosítottam be, hogy a teljes himbarendszert darabokra szedtem, kitakarítottam, és bezsíroztam, majd összeraktam. Ezután még mindig nyikorog, ami semmi más nem lehet csak a rugóstag....
a hátsó rugóstagból jön a hang...
Valki pontositani tudna honnan jon a nyikerges?
Nekem is nyikereg,de nem om beazonositani honnan,
Oks. Akkor hétvégén felkészítem a gépet aztán amikor esedékes csak szól a maistro aztán repülünk.
Pontosan ez van nálam is, próbáltam fújkálni, de mint halottnak a beöntés....
Ha nagyon ki van kopva már nem segit, mert el is kezdenek szorulni, mint nekem anno.
Oszinal meg van egy bmw azt mondta ha az eltűnik akkor!
Szokásos wd40 nem segít neki?Én windolával szoktam fújni azbszokott neki segíteni főleg ha nem a helyén kell fújkálni hanem ki van szedve.
Szeva.Megjött a rucim mit beszéltünk mikor megyünk?Jövő hétre jó szar időt mondd.
Fogsz egy jo nagy flexet
Szerintem is az lesz, hogy felhívom Oszit, mert én odáig se jutottam el, hogy hogyan kellene szétszednem
De egy bronz cr-ötvözetű anyag párosábol bármely jobbképességű esztergályos tud franko rugostagot késziteni. Most télen szétszedtem zsirtásra, de semmit nem kopott. Ugyhogy a mocit már kiszolgálja :)
Lukának és jomagamnak én terveztem és gyártattam a rugostagot. Ettől Függetlenül ugy tudom Oszi csinált már valakinek megrendelésre. Keresd őt nekem már nem igazán van lehetőségem olcsón gyártatni.
Nem tudom mennyire emlékeztek, de tavaly úgy nyikorgott a motorom hátulja, mint egy rossz wc ajtó. Namost, szétszedtem a gép komplett hátulját, és mindent jól bezsíroztam, de a rugós-tagom nyikorog. Viszont arra nem nagyon találtam megoldást. Ha jól emlékszem mintha Oszi mesélte volna, hogy újított fel rugós-tagot valakinek (talán Jano neked?). Érdekelne, hogy ez hogy néz ki, hogyan lett szétszedve, mi kellett bele, illetve mi lett az összköltsége a dolognak? Vagy ha tényleg Oszi te csináltad, akkor akár beszélhetnénk róla, hogy ránéznél -e az enyémre is?
Kicserélted màr a benyapumpàdat borcsa?
vasárnapra nem mond esöt
Nagyon helyes!
De elötte csörögj, hogy bizti itthon legyünk.
Kkészülődök ho6atok,màraz utvonalat beirtam. Gprs be
Meleg esőbe nem próbáltad?
ezen a plirozáson tulvagyok,nem tartós hamar bemattul a kipufogó,essöben a forro kipufogo ra ráesik a hideg essö és már is fakul
az még passz majd ha meg lesz a nagy szervíz a gépen akkor tudok nyilatkozni
Május akkor megvan,de március,április? Szezonnyitótúra mokor legyen és merre?
Ne túlozz csak 30Km-re vagyok Szentestől.