Megvarom a te sztorid veget hogyan alakul. Javitas,aztan majd en is megcsinalom,de nm szedem szet 1elore,vasarnapra is gurulos idot mond a meterologia.
Én úgy azonosítottam be, hogy a teljes himbarendszert darabokra szedtem, kitakarítottam, és bezsíroztam, majd összeraktam. Ezután még mindig nyikorog, ami semmi más nem lehet csak a rugóstag....
De egy bronz cr-ötvözetű anyag párosábol bármely jobbképességű esztergályos tud franko rugostagot késziteni. Most télen szétszedtem zsirtásra, de semmit nem kopott. Ugyhogy a mocit már kiszolgálja :)
Lukának és jomagamnak én terveztem és gyártattam a rugostagot. Ettől Függetlenül ugy tudom Oszi csinált már valakinek megrendelésre. Keresd őt nekem már nem igazán van lehetőségem olcsón gyártatni.
Nem tudom mennyire emlékeztek, de tavaly úgy nyikorgott a motorom hátulja, mint egy rossz wc ajtó. Namost, szétszedtem a gép komplett hátulját, és mindent jól bezsíroztam, de a rugós-tagom nyikorog. Viszont arra nem nagyon találtam megoldást. Ha jól emlékszem mintha Oszi mesélte volna, hogy újított fel rugós-tagot valakinek (talán Jano neked?). Érdekelne, hogy ez hogy néz ki, hogyan lett szétszedve, mi kellett bele, illetve mi lett az összköltsége a dolognak? Vagy ha tényleg Oszi te csináltad, akkor akár beszélhetnénk róla, hogy ránéznél -e az enyémre is?
Nekem is nyikereg,de nem om beazonositani honnan,
De elötte csörögj, hogy bizti itthon legyünk.