Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az biztos...................
Ki ne hagyjatok. Nekem is jó bármelyik időpont. Válasszuk a napsütésest.
Nagyon frankó tetszik az ötlet..... Hajrá
IGEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN, ez az gyertek
Nekem jó mind2 időpont!
Én 11-et favorizálnám, amugy mindegy döntsenek a többiek :)
Nekem a 18-a szimpatikusabb, de a 11 elől sem zárkózom el. Nekem mindegy, ott leszek.
Ha már Kakucs, hétvégén voltam kint, és megérdeklődtem, hoghy hogyan mennek a dolgok.
Azt az információt kaptam, hogy a 11, és a 18 is motoros nap lesz 99%, szóval választhatunk. Kajafőzés nem jelent hondot, ha viszünk bográcsot, meg 3 lábat + hozzávalókat. (ezt még pontosítani kell, hogy hogyan oldjuk meg.)
Szóval akkor itt a nagy kérdés, ha Kakucson "TL napot" tartunk, kinek mi lenne jó? május 11, vagy 18 ?
Sebaj, csak lesz még idén más móka is, koncentrálj a lagzira, közben iszunk mi is és múlatunk
Igen, elméletileg május 18-án Kakucs a többi meg még kérdőjel. Az augusztusi buli nekem nem lesz jó sajnos.
Szeva! Sajnos nekem nem lesz jó, mivel ez aug. 15-re esik és a lagzim is akkor lesz, szóval én azon nem tudok megjelenni sajnos.
Találkozom lopással néhanapján. Na mindegy. Lagzi? Hát végre megvan a helyszín is meg minden, uh lázas szervezkedés megy épp. Sajnos nekem a meghívás nem lesz jó, de akkor valószínű nektek sem, mivel a lagzi aug. 15-én lesz. Még a forgatókönyv nincs meg teljesen, kicsit másképp alakultak a dolgok mint szerettük volna, így nem biztos, hogy tudjuk szervezni a motoros felvonulásost. Amint ez kiderül, úgy ígérem itt közölni fogom.
Hát én hiszek neked. Nem jártam még a labancoknál motorral, uh nincs tapasztalatom. Mondjuk neked a BOS is elég hangos tehát ha akkora lenne az érzékenység erre, akkor gondolom már meggyűlt volna a bajod velük.
Uhh. Köszi az infót, majd kitalálunk valamit, nagyon nem akarom fúrkálgatni de ha nem lesz más megoldás akkor.... Na mindegy. Nekem egyébként faszán passzol.
Akkor május 18 lesz Kakucs, augusztus 20 előtti hétvége Bordit féle összejövetel + szentes?
+1, engem is érdekel a dolog
Sziasztok!
Bordit meghívásához kapcsolódnék egy olyan ötlettel,hogy közben átugorhatnánk Szentesre motorcsónakázni+fánkozni+vizisíelni .Öcsöd-Szentes 40km. Erős gázfröccs és leküzdve a távolság .Mit szóltok hozzá?Egy hosszú hétvégébe minden beleférne.
Enyém is dzsuva volt belül, én szétszedtem és kipucoltam. Mondjuk ez az alap, hogy jó legyen a világítás. A port akármilyen xenonnal világítjuk abból az úton nem lesz fény. Nem kis meló szétszedni, de megéri.
Szívesen!
Örülök, hogy örömet szerezhettem.
12 évesen én is ilyen szörnyeteggé kezdtem a pályafutásom, csak az a szocializmus egyik csodája volt visszatekintve eléggé megmosolyogtató
Szerpentinezni valaki? :)
Én sem furkáltam, csak beletekertem egy opel csavart, oszt kész.
Mondjuk én nem sajnáltam a lámpát, mert amúgy is tök dzsuva belülről, rontani nem tudtam rajta...
Egy patika lámpára én is inkább ragasztanám a trafót.
Lámpa megfúrás az kényes ügy a por és a vízpára miatt. Elvileg (!) a fényszóró, ha mindene rendesen a helyén van, hermetikusan zárt. Ha nem akarsz semmi visszafordíthatatlan barkácsolást a gyári lámpán akkor inkább ragaszd vmi. kétoldalas okossággal valahova. én úgy csináltam az enyémeket. A mostani a fejidom konzol oldalára van ragasztva, de az kistrafós.
Shőőőőőőnnnn! Ezeknek a doboknak mennyi a súlya? Kevesebb, mint 2 kiló/dob? Lehet, hülyeség, de én valami könnyű dobokat szeretnék az enyémre.