Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor is eszegetett azért.
Kíváncsiságból megnéztem, hogy a legtöbb amit eddig megetettem a géppel az kicsit több mint 12 volt .Bár akkor olyan messzire gurult akkor a gyógyszer, hogy azóta sincs meg . 137km alatt száraz lett a tank.....
Jano vez láncot feszitöt is csereltel?
Azért a 170-190-es autópályatemponál mért 7,5 litert megkönnyezem most is
Fene tudja a régi vezérműtengellyel keveset evett, de most izmosabb is. Kivánja hogy huzzam neki. Szinte sugja a fülembe, hogy húzd még húzd
mint mikor Szentesről jöttünk
Soha nem etettem még 7 alatt a TL-el, Bár ha 90-el zötyögnék, lehet hogy össze lehetne hozni, de akar unalmasan közlekedni a fene, inkább legyen pár literrel több, de vigyorogjak
Sziasztok!Elado TL1000R Motorom!alkatresznek bontasra!blokk sertetlen ervenyes forgalmival törzskönyvvel!
Tovabbi tájékoztatast adok telefonon!
Tel.:0630/776-1949
Maróti Ferenc
Tavaly 7,5-8bol élveztem. Idén ugyan abban a stílusban 9,3-ra jött ki. Na majd meglátjuk, csak nem lesz időm lambdamonitorral szarakodni :(
Szerintem egy 7-9 lityoval lehet igazán élvezni a Tl-t
A lovakat etetni kell...
7,1 volt az alja és talán 10 a maximum. Persze nem pályán. De idén 9-10. Attol tartok rá kell állítani az új vezérműtengely miatt, mert torkos lett.
Meg az csak egy majdnem TL blokk
Nekem a TLR-rel a rekord 5.5l volt folyamatos 120km/h autópályán.
Meg 16l körül a Hringen.
SV 1000 ami majdnem tl blokk 11 liter Lehet azért könnyen komoly fogyasztást produkálni persze ez csak egy ritka eset volt
Vtr többet eszik. Azért a 10 literes fogyasztáshoz elég jol kell huzni a TL-nek.
Nem is olyan vészes a fogyija, sőt! Tán még jobb is mint a VTR-nek.
Mindenesetre, nagyon köszönöm az infót!
Egyszer betartottam minden táblát úgy volt 5,8! Ezeknél inkább 7-8 között lenni és akkor olyan 140 utazot mész néha elgurult gyógyszerrel
Sunstar az gyárilag szerelt lehet, nekem mindkettőn ugyanaz volt, van.
Szia!

Köszönöm a hozzászólásod, segített!
Esetleg a fogyasztásról tudnál mondani valamit? Mennyi a normális ennél a motornál? (csakhogy lehessen mihez viszonyítani)
Amúgy én olyan "túrázósabb" típus vagyok, nagyon ritkán gurul el a gyógyszer.
Azt ám
A kumprlimat?
Mit fogok sütni?
Meglátjuk milyen üzemben kopik a régi. Annyi Mindenre kellene a Zsé. Jajám tegnap meg is csapkodtam kalapáccsal majd beleb@sztam a kukába
Jól szétdurrantottad. Megy a meló, felkészülés a szezonra. Jól van az.