Ahogy nézem, az injektoron is ugyan ilyen csati van.
Sztem ezt az üzemanyag csővel 1ütt adják, mert nekem van otthon egy gyári csomagolású TLR pumpám, és azon sincs.
Nincsenek már meg a pontos tervek, és ráadásul semmire nem mennél vele, mert a TLR-é másabb méretileg. De, hogy mégis adjak valamit, mellékelek egy elvi vázlatot, hogy hogyan is lett kialakítva. Többit a fantáziátokra bízom
Szia Oszi!
Ha intézed a láncot el ne feledkezz rólam, már látom mindenki készíti a motort.
Ha tudsz rendel már nekem egy (Motorcycle Starter Relay Solenoid For SUZUKI TL1000R) ilyet is és akkor kicserélném. gondolom tudod mi ez. Köszi
Szia, engem is érdekelne, viszonylag olcsón meg tudnám oldani csak a tervek kellenének beépíteni meg majd megoldjuk.
Mennyire védetted le az ötletedet?
Ha kiadható akár beszélhetünk róla, hogy esetleg kinek kell ilyen.
annyira nem néztem a fogaskerekeim de sztem még simán jók. Mz-re még feldobnám Ha 2x annyit is bír de a lánc elkopik akkor a zsír új láncot feldobod a használt fogaskerekekre?
Sztem ezt az üzemanyag csővel 1ütt adják, mert nekem van otthon egy gyári csomagolású TLR pumpám, és azon sincs.
Ha intézed a láncot el ne feledkezz rólam, már látom mindenki készíti a motort.
Ha tudsz rendel már nekem egy (Motorcycle Starter Relay Solenoid For SUZUKI TL1000R) ilyet is és akkor kicserélném. gondolom tudod mi ez. Köszi
Mennyire védetted le az ötletedet?
Ha kiadható akár beszélhetünk róla, hogy esetleg kinek kell ilyen.