Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jól nyomja a srác. Lehet érdeme lesz figyelni
Állítólag nem lesz tartós Sejtelmem sincs, általában inkább a lábtartón szélén szokott lenni a lábam, de mivel eddig nem volt sarokvédőm így nem tudom, hogy hozzáérek-e.
Fasza, jól néz ki. Tartós is lesz? Nekem a csizmám olyan mély karcokat nyomat a gyári aluba, hogy ültetni tudnék bele. A boka résznél lévő proti fémből van, és pont ott ér hozzá, uh nekem nem lenne értelme lefényezni.
Szia. Janó jól mondta, május 10-én vasárnap tutira lesz gurulás, de én nem zárkózok el egy áprilisi gurulás elől sem.
Mai munka eredménye
Motul 5100 volt benne, az jó volt neki. Castrollal nem emelt ki a kuplung és volt, hogy lassításnál nem tudtam visszakapcsolgatni.
Laza volt egy bilincs? Egyszer vettem le a légszűrőházat, mikor megvettem a motort, átnéztem, hogy minden ok-e.
Tudtommal kakucs előtti gurulás 10-én lesz. Szoval előtte nap. De a Dunakanyar jo útvonal lenne. :)
Jelentem azoknak akik még a mocii seggét nm duktàk ki az idén,marcius 1 ota szigoruan mindenhova ha tehetem mocival közlekedem,kitünő közérzetet okoz ,felüdít .más:kakucs elölötti gurulás t áprilosban tervezteük dunakanyar környéke luká utvonal terve jól hangzott,szerintetek?hmm inddulhatunk holnap is vasárnapnrá èrek
Igen előtte jo lenne csapatni :)
Eddig ez a legvalószínűbb. Máj. 11 vagy 18 között ment a dilemma, de a 11-re többen voksoltak. Ergo 11 a dátum, de majd Jani gondolom később megmondja a tutit.
Viszont felvetődött itt mint lehetőség, hogy előtte vasárnap megyünk egy nagyobb karikát északi irányba. Luká is meg én is, meg nyilván ti is ismertek arrafelé jó utakat. Janó miatt, mivel Ő messzebbről érkezik és szállás kell neki. De ha Borcsa vagy Bordit is bejelentkezik akkor majd osztunk szorzunk. Én magam részéről egy főnek tutira tudok szállást adni.
Lehet hülyeséget kérdezek.
Május 11.-e biztos időpont már?
Bizony jell egy kis csicsa neki :)

Csajban én is imádom a szösziket
Nagy buli volt, vagy ahogy Borcsa szokta mondani, nagy Mozi! Idén is legalább egy ilyen legyen.

Május 11 Kakucson inkább motorozás lesz mint ivászat.
Ehhez képest nekem szőke.

Jaa, hogy a motor, az természetesen fekete. De igen, vitára nem érdemes, szép mindkét széria, főleg ahogyan kicsinosítottátok Lukával. Így már bejövős, de gyáriba szerintem nem olyan kívánatos.
Az biztos!
Hála égnek arra még én is nagyon emlékszem.
Bármikor be tudnám vállalni
Ja! Ott én épp könyvet olvastam emlékezetem szerint. De még az is lehet hogy táncoltam.
Nagyon jó buli volt.
A halászlé meg kifejezetten nagyon finom.
Nem is mondtam, hogy rossz dolgot csináltál.
Amire fel volt akasztva a bogrács? Rémlik?
Van a kacsafarokra indul be
Na jo, szép mindkettő motor, nekem mindegy csak fekete legyen :)
Nana! Ezt most hirtelen még én sem tudom. Nem csináltam én semmi rosszat. Énekeltem egy kicsit, itókáztam, meg alukáltam. Még valami ami a terhemre róható?
Szerintem ez a TLR kacsafarkára hasonlít. Akkor is szebb az R-es!
Te másban vagy kitünő.
De inkább nem rakom ki.
A TLS-nek viszont kellemesen kerek feneke van :) Mint azt a szemléltető ábrán látni lehet
De Ő nem Monica Belucci.