Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi a tippet!
mondjuk a V300 pont a duplája árba...
Hajtam egy kicsit ezzel mert 300km sincs benne...
Más nem kap majd 10-50w vagy 15-50w repsolt az jó volt meg hátha ad a juniksz egy frankóó lánckenő sprét!

Amúgy azt nézem relatív nem lakunk messze egy mástól!Kicsit jobb idők lesznek gurulhatnánk egyfelé ha van kedved?!:)
Faternak is 1.8-as intrudere van de neki még nem csúszik és motul-t használ mert eddig azt vettem neki csak a vastagabb 15:50-t.
Nekem is full szinti "ELF" kerül majd a gépbe mert meguntam a motullal a bajokat...
Bizakodó vagyok
Szia!
A múlt héten voltam alkatrészért a Keckeméti suzukinál .Rákérdeztem hogy milyen olajat ajánlanak aTL-be.Motul V300 mondta a főnök.Rákérdeztem,hogy a full szintetikustól nem e megcsúszik a kuplung.Válasz: olyan adalékok vannak benne ami ezt gátolja.A gyártó evvel küszöbölte ki a bajt a VZ1800-nál(brutál nyomaték).Különben szimpi a főnök, nem arcoskodó.
napi érdekesség!
Üzemmelegen elindúltam egy jó körre délután az első 20km meg tételéig akkár hogy húztam nem csúszott meg a kuplung rövid átvezető városi rész ki érve téptem neki és már megint csúszott.... aztán meg álltam Asszonynál vissza hűlt a jószág megint és megint nem csúszott...
Na akkor most ez a motul 5100 nem szereti a tl?
Aprópó lánc csere előtt állok!Erősített vagy sima láncot érdemesebb venni(nagyvas,motorbolteú? vagy más tipp ötlet?)
Azt hiszem kellene írnom a nyuszinak, hogy egyeseknek piros tojás helyett térképet hozzon.
Tát, Esztergomtól 8km-re található Komárom irányába.
Általánosságban azok iriyek akiknek,nincs,ès nem is lesz soha,
Dobj egy mailt, aztán ott megdumáljuk neked vagy nekem mikor lenne alkalmas.
Amúgy én veresegyházról járkálok be Budára. Esetleg, ah avalamikor össze tudnánk futni egy pár percre, akkor azt nagyon megköszönném
Sejtelmem sincs, mert nekem az el volt már vágva, de tudtommal a 100loerős folytáshoz tartozik az a kábel.
Arra emlékszem, nálad el van az a fekete-barna. Szóval jelent az valami fojtást a tetejéből vagy csak az alsó 3 fokozatban fogja vissza a motort?
Hmm én többnyire megtalálom :)
Ott a pont. Egy kicsit eltévedtem.
Arra nekem nincs türelmem, soha nem találom meg amit visszakeresnék nyolcmillió hozzászólással ezelőttről.
Olvass vissza és minden kérdésre választ kapsz
Drótot nem vágtam, de ha az csak környezetvédelmi tíltás, akkor nem biztos, hogy fogok vágni.
Tát, Esztergom környéke, Váctól egy kicsit messzebb van.
Közbe megfejtettem, hogy a saját skypeodat adtad meg!
Értem. Az enyém is hangosabb, ugy látszik ez vele jár. Eddig baj még nem lett belőle. Kb 5-600km-et mehettem vel és forgattam rendesen ahogy kell.
Köszönöm az infót, őt is felkeresem és majd rád hivatkozok.
Köszönöm a infót!
Igen, már hónapok óta furdal a TL-ügy és mára ott tartok, hogy komolyan érdeklődöm a típus iránt. De minél több tapasztalt TL-es emberrel szeretnék beszélni, aki érti is a motorszerelést, hisza típust nem ismerem jól, de tudom, hogy vannak betegségei. Szeretném tudni, hogy mire kell készülni, mire való elsősorban, stb.
Kik azok az irigykedő buzik? :)
Nem, tudom, nem pörgettem. Kb. két utcányit mentem, a fékre voltam kíváncsi. viszont a blokk ciripel, hangosabb mint előtte.
Szia. Én személy szerint Bp-en élek, de vannak még itt rajtam kívül is a nagyvárosban. Tudomásom szerint Vác és környékéről csak Ancsa és Tetovált van, de lehet rosszul tudom. Szerintem amikor motorozol megkeresed valamelyikünket, és találkozol vele valahol. Gondolom ilyet szeretnél vásárolni és ezért lenne pár kérdésed.
Oksi, szerintem délután rádcsörgök.