Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mit lehet tudni erről a megyei matricáról?
Mi ugye csapatban megyünk túrázni,huszad magammal,elèg ha az aki elől megy vesz matricát?
Ismerős vagy arra legyél Te. Felvezető,de mikor?
Részemről május 8-ál lezárul a szorgalmi időszak, akkor tudok kicsit szusszanni, előtte halál ami lesz. Május a 11-18 Kakucs jo lehet. Viszont ha már elmegyek kakucsra akkor ha a többiek is benne lennének legalább vasárnapra egy mátrához hasonlo tura jo lenne :)
tudom, nekem írta Jani. Legyen máj. 18. De abban maradtunk hogy megvárjuk amíg beszél az üzemeltetővel.
Egyébként Kakucsra a máj. 23-a nekem sem jó, tehát a 18-ra szavazok magam részéről. Ápr. 11-én pedig motorral szeretnék utazni kajálni egyet Hollókőre. Ha esetleg valakinek van kedve csatlakozhat. Asszonnyal megyünk túrázós tempó stb... Hollókő húsvéti programok azon a hétvégén, ráad a szombat gasztro nap lesz.
a pályázásra már van 3 időpont...
Minden megoldás érdekel.Rugalmasan állok a kérdéshez.Jöhet a pályázás és a gurulás is.
No legyen. De amit Janó mond, az sem rossz ötlet. Áprilisban is mehetünk, csak tűzzünk ki időpontokat. A tavasz még nekem nem húzós, de a nyár már az lesz. Mármint szabadidő terén. Legyen egy lájtos északi karika a szezonnyitó? Tudok arra egy szép utat egész fel a szlovák határig. Kb. 200-250 km bp-től bp-ig. Ennek tükrében tud mindenki számolni. És akkor ebbe bele lehetne iktatni egy bobot vagy esetleg egy gokartot.
örülök majd ha oszi-ig elvisz

Azt nem tudom arra még nem jártam...De az út az itteni körülményekhez viszonyítva elég jó és a forgalom szinte 0.
Tudom, hogy ott lakik!
Beszéltük múltkor!
Meglátjuk van-e olyan izgalmas, mint rohonc léka :P
Akkor csapasd szét egykerekezéssel a régit :)
akkor megmutatom a bandának a pilisszentlászló-visegrád közti kedvenc szakaszom
Igen,okos vagy,tudod mit szerenék mondani,képzeld a sogornőm Pilisjàszfalun lakik.Visegràd,Dunakanyar,evés ívás,bobozàs,jól hangzik.
még nincs fent ;)
a régiben még van fél centi és az egész ki van fizetve
Lehet elvesztettem a fonalat, de nem Kakucs elötti napon gurulunk? Ott a szombattól hétfőig az idő, Nehogy már csak egy nap megye program :)
Milyen az új áttétellel? Csak Nehogy lekapjam azt az arany láncot amig alszol :)
Visegrádon a bobpályára gondolsz?
Dunakanyar és környékére mennék,és ott van fent az a szàraz csúszdàs valami rémlik valkinek?
Áprilisban megkéne történnie ennek a szezonnyitótúrszezonnyitótúrának igz skacok?
igen.

Szép arany 108 szemes zvmx
Maistro! Maga hogyan áll a tavaszi első összeröffenéshez? Kakucs vagy gurulás, mikor vagy mi?
Hát srácok,elképzeltem ahogy a Busát tologatják a kanyarba ,hogy elforduljon
Láncot cserélték?
Szerintem is :)

Mindenesetre mára lemerültek az elemeim igy berekesztem a vérszivást :)