Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Skype-ott sokat tudunk dumálni
zsolt.csaplar1
Nekem napi használatban van a vas körülöttem telis,tele irigykedő buzival,,ezt az érzést nehéz volt megszoni
Előreláthatólag húsvétig külföldön leszek az új melóhely miatt, szóval annál előbb nem jelenek meg Kakucson.De még pontos időt sajnos nem tudok mondani. Viszont csörögj rám nyugodtan ma kivételesen 4 után már nem melózok, akkor tudunk dumálni.
Sziasztok!

Tudtok valakit, akivel személyesen lehetne beszélgetni a TL-ről?
Hallottam olyat, hgy Vácon van valaki, aki nagyon otthon van a témában.
Ciao! A TLR-nél ritkábban előforduló hiba a csúszkáló kuplung. Én 15w50-el megyek, nekem eddig teljesen jó. Most jön a harmadik szezon, eddig a kuplungot csak annyiban kellet nyunyálni, hogy az alsó munkahengert kipucolni.

Más! Mikor kezded a szezont Kakucson? Egyszer kétszer kimennék veled nézőnek, lenne egy két kérdésem. De majd személyesen vagy telón.
Nekem is 10w40 motul van a gépbe, előtte volt 10w50 is, de soha nem volt vele gondom
Hát a rugóstaggal akartam szenvedni, de csere lesz inkább, rendelek használtat E-bayről. Ha az is nyikorog, akkor max olyan gyorsan megyek majd, hogy ne halljam.
ja, meg tükröt kell cserélnem, mert a múltkor a nagy pakolásban megrepedt.. De szerencsére KB ennyi, idén inkább a pályagépen volt nagyszervíz.
Te vagy a sokadik ember akinek olajcsere után megcsuszik motullal. Ugy néz ki nem a legjobb olaj ebből a szempontból.
Jó igazad van!
De az nem fér a fejembe hogy télen mikor leraktam jó volt... most egy olaj csere történt 10-40w motul (előte meg 10-50w repsol) és most csúszik
Szerdán elvileg már fagyni se fog.
a kutya vize megfagyott de ez mar tavAszi reggeli fagy
Itt még egy vastag pulcsi nem ártott, vagy csak én vagyok ilyen fagyos ?
Szia
Nekünk kedvez az idő végig jót mond a hétre előrejelzés,neked sem kellett sok mindent szervizelni a mocin ?
Én is pólóban voltam ma a Hajógyárin a kutyával, szóval alakulunk
Hétvégén lehet én is megkergetem a gépet kicsit.
Pesten csavarogtam ma sok motoros volt minden fele,hideg az nem volt,ez már tavasz,a kocsi félre van bazva a sarokba
Ezt te sem gondolod komolyan majd ha melegebb lesz megszűnik akuplung csúzás?!
Amíg nem csinálod meg z csúszni is fog,na most jön az miért csúszik?
Számtalan ok lehet. Magyarázata...
Olaj,lamella,kosár,bovden,rugó
Ezeket meg kell vizsgálni és dönteni mit cserÉLJEN AZ EMBER.
az...
Mondjuk bizok benne hogy a 2fok se tetszet az olajnak és majd rendes idő változtat... viszont az érdekes hogy csak 6-ikban egy hirtelen nyélgáznál 2-3mp ig felbőg és csúszik aztán jön aminek jönnie kell
Az baj :(
Még kurva hideg van a hegyekben motorozni, lehet várok még én is. Apriságok vannak még nekem is hátra.
Lassan de biztosan halad a projekt.
nem voltál vele egyedül!:)
mondjuk ez a kuplung csúszás dolog meg jött a motullal....
Jó neked...
Én április előtt nem jutok el odáig.
Jövő héten talán meglesz a szimmering csere, de még a féktárcsák alá adaptert kéne szereznem, hogy össze is rakhassam rendesen...
Hogy megy az új veztengellyel?
Én is... Kipróbáltam a féket, csak lájtosan, de harapósabb.
Én inkább motoroztam
mai meló: