Hogyne állna. A főzés részét még pontosítanom kell, de motorozni biztosan lehet . 7000HUF egész nap (reggel 8-tól 18:00-ig, kibővítették a nyitvatartást idén )
Időpontra májust, vagy júniust javasolnám, áprilisban előreláthatólag külföldre kell mennem, meg akkor reggel azért még hűvös van.
Konkretizálhatnánk, hogy kinek mikor lenne jó, mert ahogy beszéltük korábban, hétfőn kéne menni, hogy ne legyenek sokan, és arra szabadság kell.(illetve akkor jó előre jelezném a pályának is, hogy többen jövünk, biztosan motoros nap legyen) Én májusra szavaznék, mondjuk 11, 18, vagy 25, de persze majd a "tömeg" akarata dönt.
Örömteljes hír, hogy maga is ideért! Kérem akkor rábökni egy napra a naptárban ha áll még a Kakucsolásos meghívás és a többieknek is van kedvük. De ha leszavazzák egy szezonnyitó gurulásban is benne lennék. (Csak mennyünk már!)
Igen... Erre én is akartam reagálni. A korán fekvősek vagyunk annyira nem helytálló kijelentés ha épp Szentesen dübörgünk. Vannak képeim, bizonyítani tudom.
Na , sikerült visszaolvasnom lassan az elmúlt hónap(ok)at. Ami hirtelen eszembe jutott, hogy amilyen büdös paraszt vagyok, Ancsának el is felejtettem megköszönni a névtáblámat, szóval utólag nagyon szépen köszönöm a karácsonyi ajándékot. Bár majdnem húsvét van, de remélem azért még elnézed .
Igyekszem a jövőben aktívabb lenni, főleg hogy itt megy a vérszívás, én meg kimaradok a buliból
Szemely szerint en megallok es attolom a kanyarokon, iszok egy udcsit, elmagolok egy csomag szotyit es utana raerosen elindulok..mert tudom az egyenes kozepen ugyis mindenki mast megelozok
Időpontra májust, vagy júniust javasolnám, áprilisban előreláthatólag külföldre kell mennem, meg akkor reggel azért még hűvös van.
Konkretizálhatnánk, hogy kinek mikor lenne jó, mert ahogy beszéltük korábban, hétfőn kéne menni, hogy ne legyenek sokan, és arra szabadság kell.(illetve akkor jó előre jelezném a pályának is, hogy többen jövünk, biztosan motoros nap legyen) Én májusra szavaznék, mondjuk 11, 18, vagy 25, de persze majd a "tömeg" akarata dönt.