Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hogyne állna. A főzés részét még pontosítanom kell, de motorozni biztosan lehet . 7000HUF egész nap (reggel 8-tól 18:00-ig, kibővítették a nyitvatartást idén )
Időpontra májust, vagy júniust javasolnám, áprilisban előreláthatólag külföldre kell mennem, meg akkor reggel azért még hűvös van.
Konkretizálhatnánk, hogy kinek mikor lenne jó, mert ahogy beszéltük korábban, hétfőn kéne menni, hogy ne legyenek sokan, és arra szabadság kell.(illetve akkor jó előre jelezném a pályának is, hogy többen jövünk, biztosan motoros nap legyen) Én májusra szavaznék, mondjuk 11, 18, vagy 25, de persze majd a "tömeg" akarata dönt.
Értetek simán megéri.
Úgy érzem kicsit sok tésztát kell legyúrnod, ha tényleg ennyi őrült megjelenik ott nálatok!
Szerintem azokat ne nagyon mutogasd.
Nini! Egy eltévedt madár! Mi újság veled, ezer éve nem hallottunk felőled. Ennyi a munka, vagy a pu.ci letiltott a forumról?
Örömteljes hír, hogy maga is ideért! Kérem akkor rábökni egy napra a naptárban ha áll még a Kakucsolásos meghívás és a többieknek is van kedvük. De ha leszavazzák egy szezonnyitó gurulásban is benne lennék. (Csak mennyünk már!)
Igen... Erre én is akartam reagálni. A korán fekvősek vagyunk annyira nem helytálló kijelentés ha épp Szentesen dübörgünk. Vannak képeim, bizonyítani tudom.
Attól függ hol vagyunk.
Ez lassan egy "család".
És tudod a családért mindent.
A vérszívással meg csak óvatosan nehogy a visszájára forduljon!

A lángos hozzávalóin még gondolkodok.
Szia.
Nem gond.
Mivel a többiek jelezték, hogy megkapták így sejtettem, hogy te is.
Nagyon szívesen.
Na , sikerült visszaolvasnom lassan az elmúlt hónap(ok)at. Ami hirtelen eszembe jutott, hogy amilyen büdös paraszt vagyok, Ancsának el is felejtettem megköszönni a névtáblámat, szóval utólag nagyon szépen köszönöm a karácsonyi ajándékot. Bár majdnem húsvét van, de remélem azért még elnézed .
Igyekszem a jövőben aktívabb lenni, főleg hogy itt megy a vérszívás, én meg kimaradok a buliból
Korán fekvősek vagyunk :) jo éjt :)
meseltem ancsaaanak(tetovaltnak)hogy esetleg jon egy robogo is velunk..szerinted kire gondoltam
nahát BB

már itt is..
Még itt mesélhetsz ,otthon már úgyis csak legyintenek.

Busa túrára azért eljössz ?
Az 99% hogy igaz
Most hogy kifekudt az egesz tl topic egy szereny busastol..jo ejt mindenkinek( ezek utan kivancsi vagyok mi lesz a langosban )
Féktávon visszaelőzlek
Az biztos meg sok tl-s is az egyenesek felenel
Akkor itt Ausztria fele sok üccsi fogyna :)
Szemely szerint en megallok es attolom a kanyarokon, iszok egy udcsit, elmagolok egy csomag szotyit es utana raerosen elindulok..mert tudom az egyenes kozepen ugyis mindenki mast megelozok
Normális keretek között el szoktuk basztatni a másikat
Persze ertem en csak teszteltem mennyire birjak a tl-s rokonok a verszivast
de ugy latszik kemeny csata lesz hal isten
tényleg hogy álltok a kanyarokkal, szerpentinen vissza kell tolatni a hajtűkanyarban mint egy busszal nem ? :)
:)

800-800 volt csak közben megszépültek az emlékek :)
Nem kellett tréler rajziltunk kartonra rendszámot :)
Vagy olyan willy fog-gos tura volt? 40 nap alatt az 1600 km?