Köszike, jó lesz az. Mondjuk elég rusztikus a benzines kanna. Viszont nem vágom, hogy a nem távtartós /füles/ rögzítésnél megvágtátok az idomot?
No meg olvasd Luká hozzászólását, Ő járt már a campingban, nem gáz , hogy nincs foglalás, ku.va nagy a hely, tutira van hely, főleg kisebb méretű sátornak meg egy motornak.Úgyhogy ott a helyed!
Rózsdamentes a konzól, esztergált rozsdamentes csavarral+ hozzávaló távtartó ha netán le kellene venni a kapaszkodot, kitámasztása a kamponál volt de mivel Polgárdinál letört, mert gyengének bizonyult ézért 10 aluminiumot hegesztettem fel a csővázra ahol volt a kampó igy már nem törik le, merevités hogy ne hajoljon meg 5 falvastagságú rózsdamentes csőből van. Küldöm a képeket.
Én úgy tudom, hogy páran még pár hónappal ezelőtt Csaplarzs kartárs foglalása által igen, kaptunk. MEg azt is tudom h Oszi párunk szállását már rendezte is. De szerintem egy camping-ben ennek nem lesz jelentősége, pláne egy akkora campingbe. Siófok Aranypart Camping asszem, de Luká jobban tudja.
Ja, lesz majd gurulás? Mondjuk geci meleg lesz....