Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hogyan van a kempingbe bemenetel, kell ott valmai papírt felmutatni a foglalásról, vagy bármi?

Ja, lesz majd gurulás? Mondjuk geci meleg lesz....
Tali itt!
46.919079, 18.086749

9:00-10:20 között
Ciao! Jó neked a 07:30 Szalkszentmártonban?

Iszunk egy kávét aztán elindulunk, Siófokon meg találkozunk a többiekkel mielőtt bemegyünk a campingbe. ez kb 09-kor lenne.
igen, erre gondoltam én is:D
Sátrad árát elisszuk :)
Oké, akkor én nem, ellenben vendégem vagy sok sörre
Ok, én sátrat mindenképp viszek.
az úgy nekem fasza lenne, ha neked is ok:) az meg hogy felezünk természetes..:)
Nekem elég nagy a sátor, Max osztozunk a sátorhely költségén...
úgyfest tudok én is reggel menni :) ha van valakinek kétszemélyes sátra, és üres, oda betársulnék, de ha nincs az sem gond, veszek vmi fajin teszkósat
Jó időt mondanak hétvégére hála istennek!
Sok külföldi is jár ide!

Ez a kemping olyan mint egy kisváros!nagyon kulturált és a stand max 50 méter!
Köszi a meghívást megpróbálok elmenni ha nem lesz túl rossz idő, a múltkori kemény volt.
Igen az idomra lett két kis 3cm-es nyílás vágva, és úgy van kidugva a lemez, de ezt meg kellett még hajtani is. Jó szórakozást hozzá.
Holnap írok neked időt meg helyszínt, mert még Lukával egyeztetek.
Szia!Nekem oké .Ha megadod hova menjek és mikorra.
Hali! Kétszemélyes sátorral megyek,ha úgy gondolod szívesen megosztom veled.
Köszike, jó lesz az. Mondjuk elég rusztikus a benzines kanna. Viszont nem vágom, hogy a nem távtartós /füles/ rögzítésnél megvágtátok az idomot?

No meg olvasd Luká hozzászólását, Ő járt már a campingban, nem gáz , hogy nincs foglalás, ku.va nagy a hely, tutira van hely, főleg kisebb méretű sátornak meg egy motornak.Úgyhogy ott a helyed!
ide kell jönni!
https://www.google.hu/maps/pla...!4m2!3m1!1s0x0:0x87362e5ef255
5cf8

Simán befér mindenki nem kell parázni max annyi hogy kicsit odébb lesz a sátra szóval ez sztem ne tartson vissza senkit....
További képek.
Rózsdamentes a konzól, esztergált rozsdamentes csavarral+ hozzávaló távtartó ha netán le kellene venni a kapaszkodot, kitámasztása a kamponál volt de mivel Polgárdinál letört, mert gyengének bizonyult ézért 10 aluminiumot hegesztettem fel a csővázra ahol volt a kampó igy már nem törik le, merevités hogy ne hajoljon meg 5 falvastagságú rózsdamentes csőből van. Küldöm a képeket.
Én meg azt se tudom mivan, de megyek
ok, telszámotok ugyis magvan ha nem találnék oda.
Én úgy tudom, hogy páran még pár hónappal ezelőtt Csaplarzs kartárs foglalása által igen, kaptunk. MEg azt is tudom h Oszi párunk szállását már rendezte is. De szerintem egy camping-ben ennek nem lesz jelentősége, pláne egy akkora campingbe. Siófok Aranypart Camping asszem, de Luká jobban tudja.
MI kaptunk visszajelzést? Egyáltalán mi van a szállással? Oszi intázte? Egyáltalán hova kelle menni majd pénteken? Nem voltam ott még soha...