Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egy kérdés:
Kilométerórát lehet valahogy nullázni?
Nyílván nem okoskodni akarok vele, mert amúgy is van már a motorban vagy 150ezer(meg amúgy se adnám el), de ha már a nulláról összerakva megindulok egyszer vele, jó lenne ha az óra is nulláról indulna...
Jaja.Emailem az adatlapon.
Dallosj pl
Valakinek gyári halk dobjai meg vannak? Elkérném egy vizsga erejéig...ha lehet.
valószínű meg volt már csak lehet eddig bírta a hőterhelést ott az a vékony anyag.
Most megragasztottam aztán holnap megnézem mi változott bár normális ragasztót nem kaptam így ez csak béta verzió lesz...
Na bazz, észre sem vettem. Persze arról még véletlenül sincs kép, csak a levett állapotról...
Te! Nem lehet, hogy ezzel hemperegtek egy isteneset és akkor sérült meg ott a szelepfedél? Nagyon úgy fest mintha csúszásnak a nyoma lenne az ott. Vagy már cseréltek rajta és egy törött motorról levettet raktak rá. Mondjuk lehet ez a vszínűbb.
Itten van a gond nem a tomitesnel!de h ezt h hoztak össze azt nem tudom...
Szia Luká,

Nem, nem cseréltem rajta. Nem szoktam ha nincs elöregedve, vagy elszakadva.
Jaja, párszor már beszéltünk.
Igen számomra is főleg úgyhogy eddig nem engedett...
Fura, mert az nem egy olyan tömítés amit nagyon cserélgetni kéne. Kivéve ha szakadt persze.
Oszibá!
Szelepfedél tömítést cseréltél szelephézag állításkor?
Mert az első hengernél elkezdett engedni!Egyenlőre még csak olajgőz nem folyik arról azért nincs szó!Húztam a csavarokon még kicsit de nem változott a helyzet!

Amúgy érdekes h eddig nem volt vele gond csak most a héten jött elő.
Na akarom mondani savallon
Azzal semmit mert nekem tetszik h fekete!ez mindent leszedni és csak vallon szabad használni!ami kell hozzá:ez a cucc egy dorzsi és kész!bekened hagyod picit kb 5 perc utána víz és dorzsi komboval ledorgolod!
Fasza, de mit csináltál a festékkel, vagy azt is oldja rendesen?
Na róla beszéltem!
TL 1000R bontott alkatrészek.
70/6321-829
Akár bele is férhetett volna, de hétvégére akartam időzíteni. Annak ellenére hogy beindult, még van mit csinálni rajta, és a komplett mesét akartam prezentálni. De mivel holnap(vagy inkább ma) már 7vége, számíthatsz a hívásra.
Hát hívtalak a múltkor, h mi van?! :D
Én is, bár még se tanktáskám, se sátram, meg még lehet egy 12ezres szervis is beesik gumicserével :/
na azért egy hívás belefért volna hogy mi van nem, apukám?
1elore nem beszéltem.
a +oldáson dolgozom.
Basszus én már nagyon várom a talit. Szerintem ez is jól fog sikerülni.
Hali Zsolti! Tudtál beszélni Cimbimmel? Lesz megoldása a dolgodnak?