Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok srácok! Sajnos meg kell válnom szeretett paripámtól. Ha esetleg valakit érdekel hívjon fel. A kikiáltási ára 799.000 Forint, ami alkuképes. Suzuki TL1000R 2000 évj. minden hibátlan rajta és gyönyörű. 40.000 km van benne, ülés+üléspúp 2db gyári kulcs és a gyári dobok is megvannak. A képeim között fent van. Telefonszámot küldök privátban. Üdvözlettel: Hajas
Egyik szebb, mint a másik. Bordó is szép, csak ne azt a hülye pupot rakta volna fel :D
Lehet hogy valaki fanatikus egy kicsit?
Még én is elbújhatok a sunyiba...

TL1000S UNO
Igen ez tök jó, de R-esnél ez egy kicsit macerásabb mivel a dobok elég másképp állnak. De ez még nem is néz ki rosszul az S-esen. Egész túra gépes.

De nyugodt vagyok már, sokan készültök itt oldal tatyókkal, legalább lesz aki a sört-bort szállítja a boltból.
Én így oldottam meg, ha ez segít.
Reméljük a legjobbakat...
elvileg 30 fok és felhős!
De a balcsi elég kiszámíthatatlan....
Én azért viszek több váltást, mert ki tudja... Lehányom, szétszabom, elhagyom :) bármi megtörténhet. Rekesz söröket ki hozza? :P
tavaly én vittem most te jössz
Akkor most én vigyem a sátrat, vagy hozod te? Bár szerintem valamelyik nap felhívlak és megdumáljuk h mikor mennyünk.
Én bízom a jó időben, sok motyót nem akarok vinni. Egy fürdőruha; egy váltás normális gúnya, meg amiben megyek. Plusz pálesz.
nézd meg nálam hogy van megoldva!Hát ha ad egy kis ikhletet.
Mondjuk nálam nyeregtáskának van....
Hát ja, barátnővel huzósabb, meg tavaly nem kellett sátor :) jó ötletnek tűnik amit belinkeltél.
Pálinkának van hely! Rögtönzött tanktáskám van, (egy hátizsák) de mivel ketten megyünk igy hétvégén csomagtartót csinálok a motorra.
Én tank és oldaltáskába fogok pakolni. Tavaly mondjuk egy hátizsák cuccot vittem, neg egy páleszt raktam a púp alá :)
Készülök a talira de még nem tudom hogy vigyem a cuccokat.
Ilyet csinált valaki?
De Te kezded :P
Nem nem,ezt majd dögrészegen kell fel varratni magunkra,egységesen.
Találkozora csak is így lehet jönni
Vagyis k6-k7
Pont ezt mondtam Lukának, probáljatok belerakni nagyobb távtartót ha lehetséges. Nekem is 1kg/mm-es van benne, bár ha lehet hinni a táblázatnak ugyan azon ahosszon, mint a TLS-ben. Lehet máshogy van megoldva az előfeszítése, de rohadt keményre be tudom tekerni :D 750 K8 telo.
Megkérdezem a WP-t, h ez mennyi...
Kell ekkora állatnak lenned?
Még agyalok, mert neked 280mm a rugóhossz, a TLR+Busa meg 240mm, de a rugónyomó cső viszont lehet hosszabb...