Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

1500 alatt van valamivel.
NGK CR8E katalógust amit néztük azt írta jó bele 1 illetve 2 pólus is.
Amúgy üzemanyag szivattyúban van valami szűrő ami berakódhat és ilyen kisebb átfolyásnál nem kaphat anyagot?
1400-on van nekem is, mert alatta volt, hogy leált ha behúztam a kuplungot és még sebességben volt.
Ha valaki közületek rakott R.-be Pierburg üzemanyag pumpát,
a cikk számát dobja már fel ide!
Előre is köszönöm!
Remélem nem Irídium gyertyát...
Mekkora az alapjáratod? Azért kérdem, mert nekem is csinált már olyat, hogy sok sok városi araszolgatás után mondjuk egy piros lámpánál gondolt egyet és leállt. Aztán újra indít és ok, megy tovább. Ekkor kb 1000-1100-as volt az alapjárat, megemeltem kb 1400-ra, most teljesen jó. Lehet az is amit Janó mond, de lehet a sokat emlegetett pumpa is, ha a szűrő meg a gyertya rendben van.
Kérdés mi a nagyobb tempó. Most hétvégén 160-as utazora 7,2 jőtt ki nekem egy személlyel.
hát nekem gyertya ki lőve mert nem rég cseréltem igaz 1 pólusút raktam vissza,de semmi különbség,légszűrőt is cseréltem pár hete!Szóval én erre a király múlos benzinre szavaznék mert a déwoo lajosunkat is injektor ügyileg az intézte meg...
Fogyasztás meg másnál is reális az a 6-7 liter 2 főre csomagal nagyobb tempóba?
Szeva. Ha sokat szüttyögök, akkor az enyém is produkál olyat mintha megszivná magát trutyival. Hirtelen gázadásra megtorpan. Nekem lassan gyertyacsere aktuális, amugy jol megy és reálisan fogyaszt...
Jó estét uraknak!:)
Jelentem Siófok TL bemotorozvaa víz is frankó

Csak egyetlen egy apróság árnyékolta a mai napom: 120-160 tempót követően forgalmi torlódás miatt 30-40re lassultunk és egymást után lefuladtam 4-5x és gázadásos indításra reagált!Azóta 200km elmentem és tökéletes a gép!Kérdés más járt már így, illetve mi a kochengeres isten nyila lehetett baj
Ciao! Bocsi, hogy csak most írok, de eléggé el vagyok veszve. Hazajöttem vidékre szüleimnek kellett segíteni, uh nekem nem jó a mai nap. DE majd csak összehozzuk már azt a gurulást, ha más nem a Talin tutira. Jó gurulást nektek.
gera_tamas@freemail.hu Oké. Köszi. Én is egyedül mennék innen Esztergom mellől. :(
Nem igérek semmit, eddig lehet egyedül lennék, ugy meg nem buli, ha adsz egy mail cimet, rádirok délig, ha találok valakit aki jönne kőszegről
Szelepfedél itt!
Esztergom mellett. De lemotoroznék az északi partra de ott hol találkoznánk?
Én kőszegen lakom. Még nem vagyok ott. Lassan megcsörgetem haverom, mert jó lenne menni kaja után :D Te merre laksz?
Helló! Ott vagy,vagy oda motoroznál el? Én benne lennék. Honnan indulnánk és mikor?
Ma valaki balaton északi part? Úgy látom rohadt jó idő lesz.... :D
oké, megnyugodtam Csak érkezzen meg végre németországból...
Nyugi nem törik el tőle az idom, de még karcos sem lett nekem.
Az Oxford táska hátoldala ilyen bőr szerű puha anyagból van. Az enyémen...
Hát mi!
Mi megyünk a párommal a Talira!
Szigorú lennék a lányokkal, és csak árnyékban moshatják, különben menne a büntetés
egyszer motoros találkozón haverom ilyen pipikkel mosatta le a gépét egy show keretein belül és olyan faszán rászáradt a hab hogy retkesebb lett a gépe mint volt
Adunk a siófoki éjszakának A motort meg nem fogom addig lemosni, majd csak lemossa ott valaki
Akik ígértek azok csak el jönnek...de a tavalyi köménymag ott lesz