Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem csesszél a visszajelzésre, miután ez egy camping, nem gondolom, hogy gondot okozna szállást találni egy kb. 5 nm-es sátornak. Max a sátrad lesz egy kicsit odébb, a moci meg ott a miénknél.

Esetleg emailben nem küldenél egy pár képet, hogy hogyan oldottátok meg a konzolokat. Most készül az enyémre is.
Szasztok srácok, látom készültök a bulira, nagyon szívesen mentem volna én is de nem kaptam visszajelzést a szálásra, így lehet hogy kihagyom, nagy sajnálatomra. Viszont teszek fel egy két képet a mociról, ílyen lett a két túradobozzal ( van rajta matrica is). Polgárdiba már ezzel voltam, sajnálatomra egy TL-es sem volt , de a buli ettől eltekintve jó volt.
páleszt én is viszek, mert az minden rendes háztartásban megtalálható... sört meg helyben, hideget, frisset, ropogósat:)
Nini a tékozló fiú visszatért. Ezt örömmel halljuk. Nem fogunk cikizni a zümmögő miatt, nyugi.
Páleszt én is viszek. Sört meg bort talán ott is kapni, bár úgy látom ezekben nem lesz hiány. Jó lesz ez!
Páleszt, bort viszek, mert van otthon elég :)
én nem viszek majd ha odaértem akkor a tescoban frissen megveszem....
Meg lesz oldva minden, csak Gyere :) meg piát hozz :)
Üdv Néktek, elnézést hogy eltűntem, most itt vagyok:) elvagyok havazva kb mindennel (lakás stb)... szóval nem tudom hogy lesz a szállásosdi a talin, de ha megoldható, hogy hullarészegen elaludjak a sátramban, a játékmotorom mellett, akkor bizony péntek-szombaton megjelennék.. :) Ha nem néztek ki még magatok közül, akkor elzümmögnék én is pénteken:) ha minden jólmegy péntek reggel tudnék érkezni Lukával.. Meg még aki csatlakozik valahol hozzánk:)
Elkészült a csomagtartó ! van még mit finomitani,de ha bejön savállóból lesz megcsinálva.
Na jól van akkor majd dumálunk még holnap. A moci szalkon van, tehát nekem a 7-es nem igazán esik útba.
Sátrat nem tök hozni max tesomeket!le tudok sztem bár valahol máshol legyen q meeting mint szalk....
Részemről nincsen akadálya, de majd holnap csörgök még, mert lehet hogy a cimbim akarna jönni pótutasként, akkor viszont neked is kellene sátrat hozni. De ez még nem biztos mert, lehet nem kap szabit meg tegnap beszéltem vele, akkor még nem tudta biztosra mondani. Ha nem jön, akkor viszont viszem én a sátrat. Te le tudsz érni hozzám 8-ra?
Jozska intezd úgyhogy reggel 8 körül rajt vagy hamarabb mert én nem akarok 30 fokban menni...
Ciao. Nekem holnap derül ki, hogy mikor van indulás, de valszeg délelőtt. Egyébként Szalkszentmártonból indulok, kicsi kerülővel az neked még útba is esik. Ha az 52-esen mész Solt felé, akkor onnan kb. 20km kitérő. Ha gondolod.
Megyek. Ti mire értek le? Sok a dolgom, lehet csak du-ra, vagy Estére leszek ott. Gondolom senki nem jön vas megye felől?
Sziasztok!Én megyek tutira.Pénteken kihez tudnék társulni az út során.Szentesről indulok(Csongrád megye).Kivel hol tudnék találkozni,hogy együtt guruljunk.Rugalmas vagyok,minden megoldás érdekel.
Szevasztok! Egyébiránt tudjuk, hogy pontosan kik jönnek? Mert ahogy néztem az eseménynaptárt az némiképp megdőlni látszik. Nyilván Gixxerbazsi és ahogy látszik Sixstring sem jön. A többiek akik ott jelentkeztek jönnek?
Köszi!
Gyertyám Iridiumos van benne, kb 2000 km el ezelőtti.
A nyitott kipufogó lett lecserélve gyári dobra még műszakira tavaly,
azóta azzal fut. Power commander van benne, szerintem ahhoz lett "hangolva"
ez is sok lehet, neki, biztos sokat kap- Azóta óra szerint is kevesebbet megy,
van valakinek hozzá olyan térképe hogy gyári kipufogó, yoshimura csövekkel?
Ha lesz időm és kedvem, megnézem a gyertyákat. köszi, valakinek valami más javaslata még?
Köszi !
Írtam neked facebookon, az egyéb mappába rakta.
Fel lehet majd málházni a vasat
jöv. hét péntektől vasárnap
Elég sok dolog történt mostanában, nagyjából előről kell kezdenem az életemet. Mikor van a tali? Ha összefutunk mesélek ;)
Na akkor ma megkezdődik a csomagtartó készítés. Ha kész teszek fel róla képet. És remélhetőleg kedden megérkezik a sötétfüst színű duplabubis plexi a motorra. :)
Pfff, mivan veled?
Miért tűntél így el?