Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Értem, de azért kár, hogy nem jössz talira
Dehogy magellán Neki volt sok a 77 ezer valos KM

Nagyon szerettem a TL-t de valahogy már nincs meg az a társaság akivel eddig motoroztam és valahogy jobban vonz most a terepezés de szerintem lesz még TL-em
Vasárnap valaki egy gurulásra Bp-en vagy annak környékéről indulva?
Magellán vette meg?

Puha voltál a 135lohoz valld be :P
Visszatértem terepre
Milyen vevőnek? Magellánnak?
a vevőnek miért nem ajánlottad?
?
Sziasztok!
Gondoltam szolok mar hogy eladtam a vasat es igy nagy valoszinuseggel a talira sem megyunk!Esetleg akinek kellene az en ket szemelyes helyem az irjon!
Koszonom szepen az osszes segitseget jokis csapat vagytok!
Vigyazzatok egymasra es sok balasetmentes kilometert mindannyiotoknak!
Én annó tudatosan vettem, mert ugye az oldaltáskákat is kinéztem már akkor, aztán úgy voltam vele, hogy akkor szépen idővel összerakom a szettet és akkor az legyen egy dizájn meg márka. De jelentősége nincsen. Anyagába? Az egy baromság. Max akkor ha éles dolgot cipelsz benne, vagy nagyon megtömöd és a cipzár mellett az anyag elenged, azt el tudom képzelni. Szerintem ha jó kényelmes meg jól ragad akkor vedd meg az A pro-t.
Azt mondta a csóka anyagában elszakad. Hát azért azt megnézném, mert nem reklámszatyorról beszélünk :) szerintem is túlzás, bár a kappa nagyon szép élőben, az tény...
Jaa, meg jó erős leygen a mágnes. Az fontos.
Szerintem is bullsihit. Én bár megvettem a kappát de szerintem teljesen jó az olcsóbb is, a lényeg ha van rá módod akkor próbáld rá kinyitva megtömve stb... Ha kényelmesen elférsz mögötte akkor szerintem lényegtelen hogy milyen márka. Nagyon nem tud elromlani rajta semmi-
hmmm az jól hangzik, mégsem 24 :D
jah és 4000 valamennyi volt a 35 literes táska
Az én lidle-s tanktáskám tökéletes csak egyszer kellett zipp-zart cseréltetnem kb 800 ft volt
Ezzel az A-Pro Board tanktáskával van valakinek tapasztalata? Kereskedő győzköd hogy inkább a jóval drágább kappát vegyem meg, mert az olcsók egy használat után is képesek elaszakadni. Szerintem csak vakítani akar, de ki tudja... nem mindegy menyi az annyi.

http://kelomotor.hu/tanktaska_...
Sejtettem.
Nyugodtan.
Naná hogy van.
Nem, mégsincs...
Akkor ha nem gond, majd még kereslek ez ügyben, amint aktuális lesz...
Akinek van hozzá felszerelése az meg tudja.
Van otthon eeprom íród?
Hogyha nincs, lehet jobban jársz ha becsomizod és post...
Az zsír!
Házilag meg lehet kendácsolni?
Elárulod az ügymenetet itt fórumon, vagy privátban?
Vagy Te csinálod személyesen?
Igen, valami ilyesmi lehetett.
Igen lehet.
Én pont ugyanígy gondolkodtam, ezért megfejtettem a dolgot.
Az enyém most 00001-en áll. De tudok 0-át, vagy 3-at vagy 76543-at. Bármennyit.
Lehet, de ne gagyi helyre vidd.
Köszi, sikerült szerezni. A vizsga idejére. :)