Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kufejthetnéd bővebben is :) Mekkora lesz 50-es? Leömlők lesznek?
Kipuf project beindult!
Ilyen a gyári belseje metszetben!
Nem tudom nem emlékszem. Péntek is jó volt, bár ott haverjaim bepunnyadtak már 3kor, szombaton viszont széttáncoltuk a táncteret. Valami rock&nroll zenekar volt, de nagyon odabaszós volt. Meg jó borok voltak most. Olyan sok gép nem volt, meg kb 80%-a HD volt, de most voltak du-ni programok meg volt egy halálgömb nevű kaszkadőr srác, az elég jól nézett ki. Olyat még nem láttam. Egy kb. 5 m átmérőjű gömbben motorozott 60-70km/h-val. Eléggé félelmetes volt. Nagyon sajnálom idén Siorkot, pont az idei évre terveztem hogy nosztalgiázok egyet és elmegyek idén. Ezen meg már csak a helyszín miatt is mindig ott vagyok.
Akkor jól hallottam.
Innen Tbányáról...
Pfff...
Szép mutatvány lehetett.
Van egy srác aki néha segít nekem. A Lukáéról levette Ő is a kuplung deknit. Csak hátsó emelőn volt a motor...
Milyen volt a szalki tali?
De-de......
Honnan ismered?
Mit akarsz ez már szinte kész!
Nekem volt jobb. Kicseréltem a kuplung rugómat erősitettre, de ugy raktam fel a deknit, hogy nem volt a tömítés a helyén. Persze nem vettem észre és elmentem megbántani. Megállásnál mondom miért füstöl a motor. Végül is az egész hátulja úszott az olajban + a gumi pereme, és a fék, a kipuff meg minden. Lehetett volna belőle szép perec ga bedöntöm rendesen kanyarban
Na végre!
Ne is mondd, amikor én is az egykori barátom TL-jét szereltem, próbáltam beindítani a benzinpumpa csere után, aztán a nyomásmérő volt a nyomócsövön... Én meg tekertetem mint állat...
Mai meló:
Be is indult elsőre, bár vétettem egy-két humoros szarvashibát...
Tankot felrakom, le is csavarozom ahogy kell. Kannából öntöm a benzint, azzal a lendülettel alul meg ömlik. Mondom mijafff... Nem raktam fel a benzincsöveket... Fasza, megcsinálom.
Aztán indítok. Jár szépen, olaj meg ömlik. Mondom mámeginmijaffff...
Nem raktam fel a lánckereket, a nyomás kitolta a szimmeringből a gyűrűt, olaj egy liter minusz...
Megcsinálva, járatva, hibátlan.
Jaja, itt is van egy novi új GTR. Nem akarnék én sem összefutni vele a sötétben. Mondjuk a Viper-es csávó is addig volt menő ameddig be nem rakta az árokba...
A Ferrari-s meg egy pöcs volt, gondoltam akkor is letöröm a szarvát.
Pontosan nem tudom a GTR hány lovas, de azzal már M6-osokat szoktak alázni. Egyébként nem egyeneben mentünk, hanem jöttünk vissza Lékáról kőszegre. Így még autót kanyarokban menni nem láttam Hajam égnek állt.
nem érdemes versenyezni autóval szemben 1x élünk,minket nem véd semmi az autósokat a kaszni,és a kanyarokban gyorsabbak
ment 1 mail
Engem egyszer egy 2es golf viccelt meg majdnem.250ig jött velem.de nem vagyok az ilyeneknek a híve,azóta sem csináltam ilyet.de az mondjuk elég meredek volt.nem tudom milyen motor volt benne,lépett.
Hmmm...
Nem azért, h nagyképűsködjek vagy valami, de engem nem igazán nyomtak még le ilyenek.
A Ferrari F430-as volt a "legjobb". Attól volt adrenalinom.
180-ig toltam és utána előztem rá, és el tudtam még lépni...
Bár húzni kellett rendesen, mert még 4.-ben 230-nál is fent maradt a Gixxer eleje a bukkanó után...
Mondjuk volt amivel nem álltam ki. Audi S8 5.2 V10 Quattro és vizes út kombináció. Inkább hagytam.
Azért az adatlapod kitöltheted
Hűtőtömítő paszta.
Simán megfogja. A cimbim CB1300-ában már 4 éve az van...
Ugye nem egy alacsony köpcös csávó vette meg Tatabányáról?
és ilyenkor azt hiszik királyok voltak.
de egyszer nem adja ki, és a vétlen hal meg akkor meg sírnak a kocsi mellett.-----láttam már ilyet
Hát igen, annyit nem ér....
Én múltkor egy corvet-el jártam így.
Mentem utána egy darabig aztán olyanokba ment bele amit én nem vállaltam így hagytam a faszomba...
Mondjuk amikor haver elkezdett menni egy Nissan gtr után :D én hagytam a p..ba tudtam nem sok esélyem lenne :D haveromnak se volt sok :P
és dönteni is tud vele?