Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hazaértem!
A 100km-ből csináltam 180-at, mert kerülgettem a felhőket...
Szia!
Ha aktuális még a vásárlás, küldj egy emailcímet és küldök néhány képet.
Tv-t nézni nem terveztem,ellenben a zene nem lenne rossz.De majd akkor nótázunk.
szia, írtam neked emailt, megkaptad?
okés,lcd tv hoz valaki? vagy vigyek azt is
Csumi. Van oda is adom, hétvégén megdumáljuk. Valami zenét tudunk intézni? Nektek nincs valami kis rádiótok? Jó lenne ha szólna valami muzsika a pálinka meg a grillkolbász mellé.
Sz i a n e k e d v a n e r e d e t i k i p u f o g o d o b o d ?
N e k e m k ö l c s ö n k e l l e n e a v i z s g á r a .
K ö s z i
Van, de r-este nem jo :(
Sz i a n e k e d v a n e r e d e t i k i p u f o g o d o b o d ?
N e k e m k ö l c s ö n k e l l e n e a v i z s g á r a .
skacok hívtam a campinget,pénteken 12,00-kor már le lehet telepedni a sátorhelyen pálinkázni,áram van lehet hozni elektromos berendezéseket,elosztót,hosszabbítót,én visz elektromos grilltt,sütni a lidiles grillkolbászokat,például.hozza mindenki magával a lakcímkártyát,személyiigazolvány
majd kialakul
Meggondolatlan kijelentés!
ott leszünk
Megpróbálom ugy szervezni a dolgokat, hogy én is reggel induljak. Lukával beszéltük, hogy Székesfehérváron csatlakozom. El ne felejtsetek megvárni :)
Vagyis 3tól lehet elfoglalni a helyet addig pancsi ha jól értem?!
Sziasztok fiúk,mindenkinek rendben a foglalása-kivétel Molnár Tibor-velük nem tudom mi van,befizették-e az előleget,erről nem jött visszaigazolás,ők később csatlakoztak.Ha Neki van kérdése,v. valakinek:csaplar.zsolt@upcmail.hu. mobil:0630 4654291.Pontos cím:Siófok-bungalow Aranypart Szent L u 183-185.Tel szám:0684-353-399 Mi pénteken már ott leszünk,a szállás a foglalás napján 15 órától,a a távozás napjának 12 órájáig érvényes.Nevet bemondod,mi a foglalási-visszaigazolási papírokat kinyomtatjuk elvisszük,hátha kell.Aki hamarabb megy strandoljon addig is,mi így teszünk.Remélem jót bulizunk,az úton vigyázzatok,üdv.mindenkinek.Csaplárék
persze megbeszélitek hogy janoval alszol és csak a motor helyet meg éjszakát fizetel
parancsolsz?
és ha az én nevemre nincs ugye konkrét foglalás, akkor engem beengednek csak úgy? Nyilván fizetek vagy vmi...
Nem baj, én ugyse iszok :)
akkor mi már jó leszünk mire odérsz
ok, én délre tervezem az elinulást, bár még alakul a dolog.
Dobj egy mailt adatlapomon van és akkor adok tel számot meg címet is.
Szia!Részemről semmi akadálya 7.30-as talinak.Pontosan hova menjek?
bejáratnál sorompó van ott leparkol onnan be a recepcióra és mondod a neved hogy mikorra foglaltál ennyi