Csumi. Van oda is adom, hétvégén megdumáljuk. Valami zenét tudunk intézni? Nektek nincs valami kis rádiótok? Jó lenne ha szólna valami muzsika a pálinka meg a grillkolbász mellé.
skacok hívtam a campinget,pénteken 12,00-kor már le lehet telepedni a sátorhelyen pálinkázni,áram van lehet hozni elektromos berendezéseket,elosztót,hosszabbítót,én visz elektromos grilltt,sütni a lidiles grillkolbászokat,például.hozza mindenki magával a lakcímkártyát,személyiigazolvány
Sziasztok fiúk,mindenkinek rendben a foglalása-kivétel Molnár Tibor-velük nem tudom mi van,befizették-e az előleget,erről nem jött visszaigazolás,ők később csatlakoztak.Ha Neki van kérdése,v. valakinek:csaplar.zsolt@upcmail.hu. mobil:0630 4654291.Pontos cím:Siófok-bungalow Aranypart Szent L u 183-185.Tel szám:0684-353-399 Mi pénteken már ott leszünk,a szállás a foglalás napján 15 órától,a a távozás napjának 12 órájáig érvényes.Nevet bemondod,mi a foglalási-visszaigazolási papírokat kinyomtatjuk elvisszük,hátha kell.Aki hamarabb megy strandoljon addig is,mi így teszünk.Remélem jót bulizunk,az úton vigyázzatok,üdv.mindenkinek.Csaplárék
A 100km-ből csináltam 180-at, mert kerülgettem a felhőket...