Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kicsit elcsúsztam de minden fasza...egy lábfék pedál egy fékkar (csak görbült) meg a kormány picit, de idegesít azért! Egy vészfékezést megoldottam a másodikat meg nem...azaz nem időben egy olyan 10-20 közt lefeküdtem. kipufogón lett pici horzsolás, de nem számottevő úgyis palást cserés lesz! Ennyi! meg jÓl bevertem a térdem :D
Engem az érdekel, mi van veled?
Sziasztok...talán vissza alakítanám a motorom, mostanában sokat jövök megyek, aztán elfáradok rajta. érdekel valakit a komplett szett?
köszi letöltöttem most már értem is mi hogy an van idebent.azt mondja afater ebbe a motorba míndig tankolni kell.
Lány vagy?
Mert ha igen tudom mit hagytál el.
Sziasztok. Pusztavacsra megy valaki közűletek hétvégén?
laller974@gmail.com

mit hagytam el?
Szia! Azt hiszem engem keresel .....
Kitekertem picit azt is, meg a nyomófokozatot is, a húzót meg koppra be. Szerintem most már vállalható :) viszont az elejét mindenképp picit le, a hátulját meg fel kell tenni...
Nekem jo...
Sziasztok!A józsi által felvetett időpont jó nektek is akkor tolhatjuk a bulit egy héttel odébb.Nekem minden időpont jó.Beszéljetek össze kinek,hogy jó.
Lehet valami hülye codec pack van a gépeden. Nekem ezeréves szaron megy. Win 8.1 van fenn és win media Player home cinema. Gyenge gépen is hasit a full HD
Hát én nem tudom megnézni, őrületesen szaggat. Ilyennel még nem találkoztam, akármilyen formátumot nézek. De ezek szerint ezt nem szereti a gépem.NA sebaj, majd valahol megnézem. Huligánok!

Nálam elég lassan játssza le. Furcsa...
láttam :D Mondjuk így elnézve én is elég közel mentem, de talán ha eltaknyolok van egy kis út a másik korláig amíg lassulok.

Én párszor direkt megcéloztam a szélét...
Húúú, kiváncsi vagyok.
szedjétek a másodikat is:

http://s1.toldacuccot.hu/letol...
ez ilyen, én már nézem, geci jóü HD ben :D
Akkor azért jön nekem ilyen lassan...