Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem teljesen bekeményitve is lekoppant fékezéskor a gyári telo, kétszeméllyel még rosszabb lehet. Vegyél olyan rugót ami 1kg\mm-es. Enyémben is az van. Tökéletes lesz.
Igen valószínű mivel nek vagyook egy kis darab és sokszor jön asszony is!meg ez a dunlop elég hegyes profilú mert eddig a többi gumikkal nem volt gond csak mióta ez van fent
Nekem 18mm-t van lerakva az eleje, de szerintem nem ér bele így sem. Erősebb rugót venned kellene...
vele meg ne akarj keménykedni mert baj lessz
mondom
az isten köztünk van
az előbb elbasztam.
http://virtuseracing.com/kicsi... csöpögjön a nyálatok,persze csak ha heterók vagytok.
szia ne haragudj de ha a gumid gyári és így is beleér a szelep fedélbe akkor az a váz nem 100 as,mérni kellene egy tengelytávot.attól még az egyenesfutás jó lehet meg fordulékonyabb is a motor,de az biztos hogy valami nem ok,a vázzal,láttam már ilyet,simán lehet vázhibás,pláne ha a villaszárak sincsenek leengedve hogy a súlyeloszlás előrekerüljön, így leveszi a hátsó rotációsról a terhet,persze ezt csak kemény menetnél vennéd észre.valami gáz van az biztos.
Alakul valami
P-Pásztóy Kft.
1117 Budapest
Budafoki út 113
Jajj Luká, a gumisodat írd már meg, h hol van. Úgy egyszerűbb.
Nekem is Oxford oldaltáskáim vannak. Jó cucc szerintem.
Örülök, h elmúlt a kopogás.
eljesen jó ez legalább minőségi darab
jaja néztem, igen karcos az új ára Legalább lesz oldaltatyó is, azért egy 28l-es tanktáska főleg két személynek kevés lett volna.... Merevítés mindenképp kell ezekhez? Vagy nem égető, hogy csináljak rá?
teljesen jó ez legalább minőségi darab
Közben sikerült töredék áron ebay-en lecsapni egy ilyen oxford szettet. Ha nem is világ szépe, de lesz hova pakolnom ezentúl. Most örülök nagyon
mint kiderült az első kerekem ér a szelepfedélhez és az gyalulja le mikor egy jó nagy huplira felmegyek vagy jó nagyot fékezek.
A teló rendbe rakva és már nem hallom azt a csörgést....
Ciao! Merre vagy? Bp-en? Beszélek még cimbivel, vagy elgurulunk Balaton felé, vagy Velence /bár az nem túl nagy kanyar/ vagy Eger felé. Ezekre gondoltam. De ha van jó ötleted akkor hallgatlak.
Helló! Én vevő vagyok egy vasárnapi motorozásra!
Én is sajnálom!Asszem ugy definiálnám egyik szemem sir másik pedig nevet