Nekem teljesen bekeményitve is lekoppant fékezéskor a gyári telo, kétszeméllyel még rosszabb lehet. Vegyél olyan rugót ami 1kg\mm-es. Enyémben is az van. Tökéletes lesz.
Igen valószínű mivel nek vagyook egy kis darab és sokszor jön asszony is!meg ez a dunlop elég hegyes profilú mert eddig a többi gumikkal nem volt gond csak mióta ez van fent
szia ne haragudj de ha a gumid gyári és így is beleér a szelep fedélbe akkor az a váz nem 100 as,mérni kellene egy tengelytávot.attól még az egyenesfutás jó lehet meg fordulékonyabb is a motor,de az biztos hogy valami nem ok,a vázzal,láttam már ilyet,simán lehet vázhibás,pláne ha a villaszárak sincsenek leengedve hogy a súlyeloszlás előrekerüljön, így leveszi a hátsó rotációsról a terhet,persze ezt csak kemény menetnél vennéd észre.valami gáz van az biztos.
jaja néztem, igen karcos az új ára Legalább lesz oldaltatyó is, azért egy 28l-es tanktáska főleg két személynek kevés lett volna.... Merevítés mindenképp kell ezekhez? Vagy nem égető, hogy csináljak rá?
mint kiderült az első kerekem ér a szelepfedélhez és az gyalulja le mikor egy jó nagy huplira felmegyek vagy jó nagyot fékezek.
A teló rendbe rakva és már nem hallom azt a csörgést....
Ciao! Merre vagy? Bp-en? Beszélek még cimbivel, vagy elgurulunk Balaton felé, vagy Velence /bár az nem túl nagy kanyar/ vagy Eger felé. Ezekre gondoltam. De ha van jó ötleted akkor hallgatlak.
1117 Budapest
Budafoki út 113
A teló rendbe rakva és már nem hallom azt a csörgést....