ááá dehogy feltépőzárazod a hátsó ülésre vagy alá és lefogató zsinórokkal meg a vázhoz és max előre hátra tud majd csúszkálni!
Ez okozza a karcolásokat.
Arra nem válaszoltál lentebb, hogy mindenképpen kell az oldaltáskákhoz konzol, vagy 1-2 utazást azért kibír? Közel a tali, addig tuti nem lesz időm megcsinálni.
Hát azért volt nálam 1-2 elég nagy fékezés hülyék miatt akik kihalytottak elém. Régen a gyári teloval is meg volt ültetve. Most majd megjelölöm festékkel, ha nem kopik le róla akkor jó :) Ha lekopik kénytelen leszek feljebb rakni. Igaz nem olyan durván kopott mint tiéd, de látszik.
Ja, az slr650-be vettem anno progresszív rugót, mert az is lagymatag volt. Gondot megoldotta. Nem WP volt, sokkal olcsón 20alatt volt. Célnak megfelelt.
Jo kérdés. Nem lényeg, hogy progresszív legyen. Vannak akik nem annyira preferálják. Egyszerűen bírjon többet, mert a gyári gyenge, meg tuti ki is lágyult már.
Igen nálam is megesik!főleg ha fekezek és közben van egy út pukli!már nézegetem a rugokat a kérdés az h csinaltassak vagy vegyek!néztem egy wp progresszív rúgot kb 25-30 e postával együtt
Motormentés!
Hello, semmi pánik, ha lerohadtál az országúton!
Tudom miről beszélsz, elhiheted! Én is jártam így…
De most olyan helyzetben vagyok, hogy tudok segíteni – van teherautóm, vállalkozásom- szóval minden adott ahhoz, hogy hazavigyelek, vagy egy szervízbe…Hívj. Jövök. Probléma megoldva. 0620 392 54 59 (Pécs)
Ez okozza a karcolásokat.
Többet én sem tudok róla.
Ezt kell megvenni Luká.
http://www.ebay.de/itm/Suzuki-...
Hello, semmi pánik, ha lerohadtál az országúton!
Tudom miről beszélsz, elhiheted! Én is jártam így…
De most olyan helyzetben vagyok, hogy tudok segíteni – van teherautóm, vállalkozásom- szóval minden adott ahhoz, hogy hazavigyelek, vagy egy szervízbe…Hívj. Jövök. Probléma megoldva. 0620 392 54 59 (Pécs)