Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Oké, értem. Tényleg most a talival mi van? Kik jönnek el azok közül akik ígérték?
Helló! Holnap lesz motorozás valamerre? :)
ááá dehogy feltépőzárazod a hátsó ülésre vagy alá és lefogató zsinórokkal meg a vázhoz és max előre hátra tud majd csúszkálni!
Ez okozza a karcolásokat.
Ideiglenesen lehet valami ilyesmi lesz. De ugye nem tudja eltörni az idomot? Mert az szar ügy lenne...
Vagy atlátszó fóliával dombra és az megvédi
Nem ART mert a fekete fenyezeseden gyorsan látszani fognak a nyomok
Arra nem válaszoltál lentebb, hogy mindenképpen kell az oldaltáskákhoz konzol, vagy 1-2 utazást azért kibír? Közel a tali, addig tuti nem lesz időm megcsinálni.
Hát azért volt nálam 1-2 elég nagy fékezés hülyék miatt akik kihalytottak elém. Régen a gyári teloval is meg volt ültetve. Most majd megjelölöm festékkel, ha nem kopik le róla akkor jó :) Ha lekopik kénytelen leszek feljebb rakni. Igaz nem olyan durván kopott mint tiéd, de látszik.
ragassz oda egy szig szalagot vagy valamit ami le tud könnyen kopni aztán észre veszed hogy most eszi-e vagy előtte ette!
nálam a szerpentinezés ette meg sztem mert ott voltak fékezések rendesen.Közúton azért nem ül össze olyan sűrűn....
Bakker most nézem, hogy nekem is vannak őott nyomok. Kérdés, hogy régen, vagy most ér bele....
már gondolkodhatsz is rajta hogy mikor
Jah, mindjárt kapsz mail-t...
Nembaj, megint elleszünk...
nem is értem
Miért van olyan érzésem, h megint találkozunk?
megegyeztem a hapival 75 EUR-ban a hapival ebből 24 a posta
http://wilberssuspension.co.uk...
Többet én sem tudok róla.
jó volna tudni hogy milyen jellemzőkkel bír rugó
Igen pont o rá gondoltam!
Annyira nem vészes.
Ezt kell megvenni Luká.
http://www.ebay.de/itm/Suzuki-...
Ja, az slr650-be vettem anno progresszív rugót, mert az is lagymatag volt. Gondot megoldotta. Nem WP volt, sokkal olcsón 20alatt volt. Célnak megfelelt.
Jo kérdés. Nem lényeg, hogy progresszív legyen. Vannak akik nem annyira preferálják. Egyszerűen bírjon többet, mert a gyári gyenge, meg tuti ki is lágyult már.
Igen nálam is megesik!főleg ha fekezek és közben van egy út pukli!már nézegetem a rugokat a kérdés az h csinaltassak vagy vegyek!néztem egy wp progresszív rúgot kb 25-30 e postával együtt
Motormentés!
Hello, semmi pánik, ha lerohadtál az országúton!
Tudom miről beszélsz, elhiheted! Én is jártam így…
De most olyan helyzetben vagyok, hogy tudok segíteni – van teherautóm, vállalkozásom- szóval minden adott ahhoz, hogy hazavigyelek, vagy egy szervízbe…Hívj. Jövök. Probléma megoldva. 0620 392 54 59 (Pécs)