Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ott a vázad Oszi! Akár neked is meglehet 25-re!
No elbontod?

Gyerünk, gyerünk. Ha megvan minden megy az!
Júli 25-re kész legyen!
aaa mindjárt KÉSZ!
Én meg melóztam ma egy kicsit. Keréken álló motorba nem olyan egyszerű egyedül blokkot berakni.
Csak nyolc óra ment el rá...
Ciao.fém fékcső meg hátsó sárvédő érdekelne.tudom egyik sem gyári de hátha
TL 1000R Bontódik.
70/6321-829
En Cegled es Nagykata kozott lattam egy sarga TLRt.
Ujszilvason pedig egy fekete TLS-t :)
sziasztok!Suzuki TL1000R alkatrésznek egyben eladó!Irányár:250.000ft!Érd.:0630/776-1949 Maróti Ferenc
Nekem mára sajnos kimarad!más program van....
Vagy másmerre is jó :)
Valaki délután Visegrád Pilisszentlászló?
Sárga TLR lukácsházánál?
Nekem ez sem vált be. Mondjuk karbis motorban próbáltam...
Nem, de marhára rángatott, szenvedett. Leállt alapjáraton meg ilyenek. Után meg nem győztem nyomni bele a vépówert!
Csak vigyázni kell nehogy a fenyezesre follyon mert már rendesen!ha mégis akkor azonnal le kell törölni!
Èn ezt a Spuri -t tudnám, hosszú tapasztalatok alapján ajánlani. Nem csak tisztít, de jobb égést biztosit, és nagyon kellemes teljesítménynövekedés észlelhetö közép tartományban. Èrdemes az oldalon beleolvasni a visszajelzésekben. Èn rakom motorjaimba, autómba, robogóba, kerti gépekbe...Ha valaki hitetlenkedik is... a legkisebb kiszerelés alig több egy 1000-nél...rádásul a kisebb fogyasztással visszajön az ára...
Értem :) végül nem tettem bele!Nyélgázon?Soha nem járok ugy motorral!37-esen meg sok vad
"37-esen", akartam írni...
Én egyszer használtam egy fajtát, a MOL kúton vettem, márkát nem tudok. Értelme semmi nem volt, csak gondoltam átjáratom az injektorokat vele. Semmit sem változtatott, ártani szintén nem ártott. Nyugodtan kipróbálhatsz egyet! Használni, csak akkor fog, ha a 37-es nyélgázon hajtod a TL-t :D :D
Szia. én igen. azt hiszem winn's volt a neve? :O
de nem biztos. lila flakonja volt. mielőtt elvittem injektorszinkronra, kimotoroztam. azt hiszem 2-3 tank benzinbe öntöttem a teljes flakont.
Jaja. szóljál amikorra tutira tudod és akkor úgy alakítom. Nekem mindkét nap jó lehet.
MIért mi lett? Jobban eldugult?
Már nekem sem, mert jöhetek be dolgozni...
Sztem ma még a Lukát is le kell mondanom.
Next hétfő délután vagy kedd?
Nem fasza, nekem a hét nem jó. Jövő héten viszont minden nap jó Esetleg?