Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nah akkor ha normalis idoben vegzek lehet atgurulok :) csak felek a rendortol... :D
Én nem tudok menni de ha eljőssz Tát fele (esztergom mellett van) vendégem vagy valamire :)
Sziasztok. Itt leszek delutan Pesten lenne kedve valakinek kicsit szedelegni velem a kornyeken. Egyedul unalmas... :D Hat ha valakinrk van ideje meg kedve kerulni egyet esetleg.
Sztem 10.tol de majd zsolti tyatya megmondja!
Kb 10-re összeszedem magam, szoval 11-12-re érnék le. Kemping mikortól vehető igénybe? Nincs megszabva időpont?
Mi is péntek délelőtt indulunk.11 fele leszünk ott kb
Nekem ez meg messze van bár én sztem 12 után indulok majd hatvanbol!
pénteken már szabin vagyok, szóval ha lesz ott valaki, akkor a reggeli hüvösben elindulnék...
Fekete motor egy szopás :)
Hát remélem idén a híg agyammal nem felejtek el vinni én is hazait.mikorra megy a többség?
Akárcsak az enyém bár amikor lemosom és este 32milliárd rovar van rajta egy laza kanyar után.
Az enyém mindig csinos
A fene egye meg....hogy nem vartam...a fene enne meg! Nem adok egy hetet es eladod. Nah most rohadtul csalodott vagyok...
Hali.
nekem sem sűrgős.nézd meg, feltettem a használtautó.hu ra meg a képesmotor.hu ra.
jó a gép nagyon, de 3 gyermekem van és most már kellene egy normális kocsi.
már 6 éve nyomom a tlr-t.
Mindenki csinositgatja már a motort a Talira? Pálinkával én is készülök (kb 10 éves lehet )
Nem tudom hogy mi történhetett, de sajnálom :(
Mondtam en!
Kedves Csizi...elhamarkodottan talan de vettem egyet. De szeretnem R-esre lecserelni ha el tudom adni. :( hibatlan de megis stilus szempontjabol R est szeretnek.
Meg akarom azt az oldalt is poluriozni, csak Ugye ott egy szakasz ki lett cserélve sima acélra. Amugy rohadt jo szine lett a polírozott oldalnak... Megdobja a vasat :)
Van valakinek TLS első hengertől induló leömlője eladó? Lényeg, hogy javitasmentes legyen, és olcsó :)
Hali
keresel még TLR-t?
lenne egy eladó 600 körül.
üdv.
Persze...