Jesus! Mi van itt? Mindenki megveszi, mentek vele pár km-t aztán eladjátok? Ennyire nem jön be a TL, vagy csak dől a lé? Zseniális! Én nem tudnék így motort választani. Ha egyszer megveszem akkor használom is, meg előtte jól körbetáncolom, hogy mit veszek meg, és 20X átrágom magam rajta. No meg szerintem nem sok alternatíva létezik v2-re jelenleg, ami hasonló mint a TL, így ha valaki eleve V2-őt akar, meg nem szuper-hyper-expert-szét-kihegyezett sportgépet akkor gyakorlatilag alig van másik ilyen. Ezért sem értem ha valaki ezt megveszi, és megjegyzem nem is olyan olcsó, akkor feltételezem, hogy azért vette meg mert ilyet akart. Na mindegy ez most csak kifakadt belőlem. Sajnálom.
köszi,de hol?
nem láttam,hogy más írt volna rá....
esetleg nem tudtok ilyet eladót?
ez nagyon jó lett volna,nekem is karbon szett van rajta,passzolt volna a géphez.
üdv.
Köszi, akkor lehet ilyen lesz, utána kérdek pár ótósbóóóótban.
Paramétereket tudom.
Aztán mikor lesz időm megpróbálom felújítani a régit, addig úgyse nyugszok míg meg nem csinálom azt is, csak most nincs rá idő :(
Yoshimura Trioval dobokkal a végén!
nem láttam,hogy más írt volna rá....
esetleg nem tudtok ilyet eladót?
ez nagyon jó lett volna,nekem is karbon szett van rajta,passzolt volna a géphez.
üdv.
Írj egy tel számot vagy email és hívlak vagy írok
Érdekel a sárvédő
Üdv Krisztián
mennyiért adod?
érdekelne.
üdv
Paramétereket tudom.
Aztán mikor lesz időm megpróbálom felújítani a régit, addig úgyse nyugszok míg meg nem csinálom azt is, csak most nincs rá idő :(
Üdv,
Karesz