Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Meg bizony. De soha nem érsz rá!
Na jó péntek nem jársz erre?
Én egyszer a Gixxerben... Nem kellett volna...
Jó akkor majd jöv héten is
Ciao! Mikor tudnék menni hozzád? Megkéne még azt a pár dolgot csinálni. Lassan a szezon is letelik.
Mondtam, hogy nekem ez a hét nem jó, egész héten melózok, meg még hétvégén is. Viszont jövő héten egész héten ráérek, kivéve vasárnap. Menjünk jövő héten vmikor.
Használt már valaha is közűűűűletek a TL-be innyektor tisztító adalékot?Ha igen milyet?
Mi ez a szörny bazz...
Úr Isten mennyi lóvé lehetett ezt megépíteni, és még rá sem tudsz ülni mert megsüti a golyókat...
Furcsa, én is sok motorféket használok, de ugye nem V2...
Hi,
Nekem nehogy idegyere reggel.
Akkor megyek haza melóból.
Persze használom a hátsó féket is, de attól független elég trágya. Ha visszaváltok jobban érzem, hogy történik is valami. Na majd télen kap tárcsa-betétet elől-Hátul :)
a tank balul van fekete tekerle teljeen értem nem húzom a gastkart semeg
előnyösebb a fék mert a motorfék eszi a láncot lánckereket,mindent 1xre használva jó a fékhatás,de 1 hátsógumihoz hogy lekopjon 3000km is elég ,de 9000 kmalatt se tud elkopni.
ki hogyan használja.pl lacháza kecskemét 1 tank benya visszafele csak fél tank ment el.
Hat nem tudom, arra gondoltam még, hogy lehet túl nagy motorféket használok, mert amugy az a hátsó fékem lofasz... Inkább pakolgatom vissza a fokozatokat rendesen :)
Amugy van egy csavar amivel állítható a szivatód fordulata :P
Oks!
Vasárnapra gondoltam vagy szombat du. de majd még meglátjuk meg hogy milyen idő lesz
Helló! Engem érdekelne a hétvége motorozás :)
Aha valami olyasmi!Bár visszaemlézeve a régi 1100-as gsxrem is csinált ilyet és annál karbigondok voltak!Na de jövöhéten megy szerelőhöz beállittatom aztán majd kiderül mivóóót
Mintha megakadna? Arra gondolsz?
Nincs benne semmi elektronikus.
Imrufo leírta neked jól.
Nem én néztem meg. Ez jó volt rajta, csak hullámzott a szivatónál...
Úúúú! Épüüül! Gyerünk-gyerünk!
Én nem tudom Janó mit csinálsz, de a Gixxerrel nem tudom lezabáltatni a D212-őt 4000 alatt...
Valamikor már eljöhetnél velem Zámoly fele...