Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ilyen meg egy normális rendszer...
Hamár kipufogózunk...
Ennek biztos, h nincs köze a Yoshimura-hoz, de sztem az M4 rendszerhez sem. Nemtom milyen gyártmány lehet, de az eladó sem...
Ez nagyon igényes lett. Már néztem én is. Na igy nem menne :D:D
Ezért nem építek én sem rendszert...
Csináltam már másik rendszerből másik motorra valót, de én sem tudok szerezni olyan csövet. Amit meg lehet kapni kva nehéz...
Még nem tudsz nyugodtan motorozni sztem. Vannak dolgok amiket neked is tenni kell az életed megóvása érdekében. Pl feltűnőnek kell lenned...
Na jo az oké, csak egy papír vékony csövet honnan tudnék beszerezni :D
1,5-ös? Az igen sok lenne. Ezeknek papír a falvastagsága.
A TiForce pont azért mocskos jó, mert kva könnyű.
Hmmm...valami nem jó, mert a Yoshi 60-as...
Én is pont ezt akartam kérdezni...
úgy értettem,h 98le vs. 119le.
Hát én nem látom azt a +20 lovat
Igen megvettem! Igen ez volt az egyik nagy álmom... Igen most eladom. Nem nyereségvágyból adom el nem azért adom el mert szar. Sőt. Ezután is csak V2 sor 4 kilőve örökre! :)
De a motorozás nem egy élet biztosítás. Sajnos sok baleset történik. Sajnos a munkám is olyan hogy ha elesnék és egy pár hónapig fekvés lenne akkor a munkahelyemtől elbúcsúzhatnék. Itt a ház a kocsi stb szerintem nem kell bemumatni. Egyszerűen mérlegeltem. Túl sokminden van a vállamon . És túl sokat veszíteniék az életemről nem is beszélve. MAgyarországon olyan szinten nincs tisztelet az autósok és a motorosok között hogy az már szégyen. Na elmondom az én kis történetem. 2 sávos út. Hosszabb egyenes 200 felett voltam nem nézegettem az órát. szemből de még távolról kamion. Mögötte kikandikált egy Xenon lámpa aztán vissza húzódott. Na mondom ok és egyszer csak hopp kiugrott elém. Együtt mentünk el egymás mellett. Kamion, audi, én!
kb 140-re tudtam lefékezni és az Audi tükre megkoccolta a kormányom... Másik oldalon meg kb 2-3 cmre voltam a fűtől. Most lehet itt pálcát törtni hogy milrt kell ennyivel menni. Tegye a szivére mindenki itt a kezét és akkor mondjátok hogy folyamatosan a megengedett sebességgel mentek ezekkel a Vad V2-kel... Megálltam az út szélén és kicsit átértékeltem az életem. ENNYI. Semmi több. Lesz még motorom. Az is tuti hogy V2 . De egy darabig pihentetem a témát. Ugyanis azóta nem tudok lazán motorozni mint régen. Lehet hogy beszari vagyok. De inkább azt mondanám hogy élni akarok és nem a 7:30-as hírekben szerepelni...
Lehet, h nem sokat dob, de azért 20le-vel mégis több. :)
Második Ti Force még kivitelezhető lenne. Talán egy 50X1,5-ös patentíves rendszer nem lenne annyira egetverően nehéz

TLR-en elnézve nem sokat dob, de az SV-n már meggyőzőbb. Nagyon máshogy áll az SV-n mint a gyári.
lehet rosszul látom, de ez nem egy 50-es rendszer. A Yoshi meg nem 60-as?
Tlzone-n találtam.
Csávókám lemérte a yoshi rendszerét ennyi.
Semmi gond Józsi.
Én is azért nem VESZEK ilyet, mert tudom, ha annyira nem szeretném mint a Gixxert . Viszont bírom a TL-eket nagyon, és ezért lesz egy ilyen a gariban is.
Jó gyorsan elkelt.
Még régebben hirdette, és már akkor beszéltek.
Haha :D Ez most tulajdonképpen mi? van róla dyno mérés?
Nyugi Józsi Bár igaz, a TL az a motor amit nagyon nem éri meg csak seftelés céljából megvenni....