Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Próbáld meg a RICSI BONTÓT!
Szia!
Semmiféle előzménye nincs vagy csak nekem nem volt, egyik pillanatban elkezdett kopogni eléggé fémes hangon és én egyből hajtókarra gyanakodtam!de ez kissebb probléma, csak szereznem kell egy első hengerfejet!
Mondjuk ettől még el kell ismernem hogy jól néz ki.
És ennek mi köze van a gyári BMW-hez? A duc streetfighter gyárilag majdnem így néz ki. De lehet előítéletes vagyok.
Bitangpusztulatosan teccik nekem is
Ha jol emlekszem nekem nem csorgott!Mikor megvettem ra egy honapra mar szerelonel volt igy nem nem mentem vele akkor max 20kmert szal szerencsem volt
Ok értem. De mi volt a tünet? Csattog, zörög, vagy mi?
Nekem 2db elvolt repedeve de szerencsere idoben eszrevette a szerelom es nenekeves peeezeeeerrrt orovosoltuk a problemat
Az első BMW ami nagyon kéne!
JAJA ez a ROAD 3 2ct!

Még simán mehetett volna mert nem csúszkált egyáltalán pedig téptem a száját csak a kocsik száma nőtt így haza jöttem.
Szóval az én tudásomat közúton teljesen kielégíti és még tartós is

Pilisszentlászló Visegrád oda vissza 6-szor.

https://www.google.hu/maps/dir...!4m3!4m2!1m0!1m0
Szerintem kérdezd meg ezt:
http://olx.hu/hirdetes/suzuki-...

Hátha.
Mi történt? Mi volt a tünet? Ez a szelepcsésze törés nem úgy van hogy ritka vagy egyáltalán nincs is a TLR-nél?
Ez a road3-as? Ez már egész jó, jól nyomod! Merre voltál? Jövő héten megdöntjük majd az enyémet is.
Új gumi betörve!Használatra kész!
Sziasztok!
Úgy néz ki sikerült rájönni mi a baja a gépnek!
Nem a hajtókar a bűnös,hanem az első hengernél a szelep fölött van egy kis tányér szerűség és az tört rommá!
Így szereznem kell egy komplett hengerfejet!
Tudtok segíteni?
köszi szépen.
üdv.
Szia, már nem aktuális a sárvédő.
Üdv,
Karesz
Robikával beszélj!
Bajai bontós,szinte mindene akad!Ha véletlen nem lenne beszerzi.

Hatalmas figura
Mi kell pontosan? Lehet hogy van...
Ricsibontoval nem rég beszéltem és inkább R-s cuccai vannak azt mondta.
Sugomotor bontott S-t őket kérdezd.
Egyébként max egy 10 lehet.
Szia!
Itt is van egy hirdetés

http://olx.hu/hirdetes/suzuki-...

Vagy RICSIBONTOT próbáld!
De majd az S-es kollégák kisegitenek hamarosan :)
Szevasztok! Szeretnék segítséget kérni tőletek. tls-em van de a múlt héten eltörött a rotációs lengéscsillapító felfogatása az a lengő alumínium himba. Hol tudnék olyat beszerezni és kb mennyi lehet?
"De mégegyszer szeretném azt leszögezni, hogy aki néha kihívja maga ellen a sorsot, az ne csodálkozzon, ha néha pofára esik. Az autós+motoros viszonyról Magyarországon pedig ezer oldalakat lehetne teleírni, de ne felejtsük el, hogy szokszor mi magunk (motorosok) is jócskán átlépjük szabályokat. Most már "csak autósként" én mindíg helyet adok a motorosoknak, figyelek rájuk/rátok, tágabbak és gyorsabbak is reflexeim sokszor mint az átlagautósoknak, mert van közel 20év motoros rutin a hátam mögött, de nekik lehet ez a rutin hiányzik, autóból minden másképp néz ki mint motoron ülve. Sokszor abszolút nem látnak tieket, és hiába mondják, hogy legyen hangos a motorod, tapasztalatból mondom, hogy a sportdob más egyébre nem nagyon jó, mint a tizenéves csajokat az utcán riogatni vele. Mert mire az autós a 200-al jövő motoros hangját meghallja, már régen késő! Ne mindíg csak őket ítéljük el, bár abban igazatok van, hogy az autós morál az országban siralmas. "

Sziasztok.
Nekem is volt anno TL 1000 r!
Jó kis masina az egyszer fix.

Aki 1000 ccm körül jár,az a motoros szinte soha nem tartja be a sebességhatárt külterületen!
Én sem!
Nem azért vesz az ember ekkora vasat hogy 90-el tötyörögjön!
Én is játszottam a kaszással egy partit.
Itt vagyok,de akár máshol is lehetnék.
A motor egy halom alkatrész(ezért megköveztek tudom)
Önmagától nem csinál se jót,se rosszat,azt csinálja amire a pilóta utasítja!
Mindig a pilóta a ludas,vagy azért mert gyorsan ment,vagy mert épp az út és látási viszonyoknak nem megfelelő magatartást tanúsít.
Én kamiont vezetek,és ugyebár a hátulja tőlem 16 méter!Ha ott egy motoros elbújik az fix hogy nem veszem észre(húztam már magammal Polskit)
Egy szó mint száz,ha hajtós vagy neked kell figyelni jobban,és neked kell előre gondolkodni.

üdv.
Mostani mocim se kicsi!
Gsxr 1000!

Mindig nekem kell korigálni,mert ugye nem 90-el megyek
Jah ha valakinek kell az enyém akkor az jelentkezhet.
Kemény összeget kérek érte szóval csak komoly érdeklődők keressenek, próbapilóták kíméljenek.
Nem szakadt nem repedezett gyönyörű hibátlan állapotú csak a segged alól hiányzik némi szivacs de ha nem ér le a lábad a gépről akkor kiváló választás